Romanii din Marea Britanie (12)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina1974 spune:
Andra, drum bum maine, fara peripetii,distractie maxima acasa,in tara, si sa aud numai de bine de voi. Iti tin pumnii sa fie bine maine, si sa decoleze avionul.
Fetelor,va urez si eu sarbatori fericite, Craciun fericit alaturi de cei dragi si numai bine, multe bucurii,sanatate si multe, multe dorinte implinite in noul an.
Nu stiu daca am sa mai intru prea curand pe forum, am o gramada de facut: bebelina, Iasmina, pregatiri de Craciun si treaba la firma cat se poate.E bine ca inca rezist, cu toate ca am avut momente cand nu stiam cum ma cheama,si incotro s-o iau dimineata, cand ma trezeam.Cea mica a facut azi trei saptamani.Ziua nu am probleme cu ea,in schimb noaptea, de regula ,are grija sa ma tina treaza cat poate de mult. Nu mai zic nici eu nimic, poate o doare burtica,e normal, insa imi doresc sa fiu mai puternica, sa rezist mai mult. Doamne, ce rai ar fi la mine daca asputea dormi ziua cateva ore......
Hai, pupici la toate si la toti!
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
Letitia1 spune:
Draga Ella,
Imi pare rau ca ai intilnit asemenea dobitoci de macelari.Aici gasesti orice, doar ca aduc in cantitati mici si trebuie sa fii pe faza.Plus ca nimeni nu comenteaza, indiferent de ce anume intrebi.
Eu n-am mai "prins" picioare de porc la macelarie, asa ca ma duc azi la Dumitrescu, am vorbit ieri cu el si i-am spus sa-mi tina citeva. Daca nu, am sa incerc la Morrisons, merci pentru tip. Stii ca intr-o zi am gasit limba de vaca la Waitrose? A fost delicioasa. Nu mai mincasem de nu stiu cind.
Fetelor, va doresc la toate Sarbatori fericite cu multe realizari si impliniri pe toate planurile. La multi ani!
SMART spune:
la multi ani englezoaicelor, si sper ca ati petrecut bine de craciun. Stiu ca astazu este boxing day si inca va mai petreceti si ca pe deasupra mai incepe si sales asa ca sunteti prin magazine dar sper ca va veti intoarce bine dispuse acasa si poate aveti timp un ele sa mai scrieti pe forum. Eu stiu de doua zile ca ne mutam in UK, barbatul meu si-a gasit o slujba in Northampton asa ca trebuie sa fac bagajele si la sfirsitul lui ianuarie ajunf si eu acolo. Este cineva prin zona care poate sa ma ajute cu sfaturi, pe unde sa caut casa, unde sunt scoli mai bune?
va multumesc si pe curind.
felicia
belle_vue spune:
Toate urarile de bine si din partea mea! Cu intarziere, fiindca am avut multa treaba inainte de Craciun si apoi ne-am relaxat si ne-am plimbat, n-am mai avut chef de computer.
Sper ca motanik a ajuns cu bine in Ro, sper ca toate sunteti bine si ati avut parte de un Craciun frumos!
Eu sunt tot 2 in 1, ceea ce e foarte bine, mai am 5 saptamani si vreau sa le apuc pe toate. La ultima vizita medicala la spital am decis ca o sa incerc VBAC cu epidurala, iar daca trec de 40 de saptamani fac cezariana.
Probabil ca o sa mai trec pe aici peste vreo saptamana-zece zile, asa ca va doresc la multi ani si un an nou cat mai bun!!!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
MissJJ spune:
Fetelor am intrat si eu sa va urez Un An Nou fericit, cat mai prosper si plin de bucurii. Pupici multi la toata lumea din partea noastra.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
La Multi Ani 2007!
Primiti cu sorcova?
Sorcova vesela
Sa traiti, sa infloriti
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir
Tare ca piatra, iute ca sageata
Tare ca fierul, iute ca otelul
La anu' si la multi ani!
Va uram un an minunat tuturor plin de bucurii si cat mai prosper!
Arianna-Raisa, Mada si Florin
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
ella_64 spune:
La Multi Ani, fetelor! Sa aveti un an bun, cu sanatate, bucurii, noroc, realizari si fericire.
Sper ca ati petrecut bine de revelion si vantul nu a fost prea puternic in zona voastra. La noi, am crezut ca ne ia acoperisul casei pe sus. Am vrut sa aprindem niste artificii, dar ne-a fost teama ca le duce vantul pe acoperisurile vecine si aprindem casele oamenilor. Acum vantul s-a mai potolit si este o vreme absolut superba, cu cer senin si soare; pe mine nu m-ar deranja absolut deloc daca ar tine-o tot asa pana la vara . Inca o data, La Multi Ani! si un an mai bun decat cel care a trecut.
zirina spune:
La multi ani, fetelor!
Revin si eu dupa mult timp, pentru ca sotul meu gata, luni pleaca spre UK sa inceapa munca. I-au obtinut cei de la firma work permit-ul si va lucra in Aberdeen, Scotland, unde vreau sa vin si eu undeva dupa 15 februarie cand are baietelul meu o saptamana de vacanta.
Stiti vreun romanas ratacit prin Aberdeen? Mi-ar prinde tare bine sa avem si noi cui sa cerem sfaturi, macar acum la inceput...
O alta intrebare este: dupa ce perioada lucrata in UK, cu acte in regula, poate un roman sa se califice pentru un mortgage loan?
Inca o data va doresc un start bun in noul an si va sarut pe toate!
moldoveanca spune:
buna am si eu o intrebare pt mamicile care au nascut in UK,in Londra mai ales.Ati fost multumite de serviciile medicale de aici cand ati nascut?Pt ca eu ma gandesc sa ma duc sa nasc in tara pt ca medicii de aici nu prea imi inspira incredere.Va multumesc
teo