Romanii din Marea Britanie (12)
Raspunsuri - Pagina 3
belle_vue spune:
Fetita Cristinei a vut scor Apgar 10 si s-a nascut natural. Cristina e obosita, dar foarte fericita.
Multe felicitari si urarile cele mai bune! Sanatate multa si laptic!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
belle_vue spune:
Mada, multumesc pt info. Da, stiu ca si in Romania halvaua importata din Turcia era diferita de aia neaosa si nu-mi placea la fel de mult ca aia romaneasca (cea romaneasca era din seminte de floarea soarelui, iar aia turceasca din susan, cred).
Da, vreau, daca poti sa-mi trimiti -- si iti trimit inapoi un cec, sau daca ai paypal e si mai simplu (imi trimiti detaliile pe PM).
Te sarut!
motanik spune:
Felicitari, Cristina, sa iti traiasca minunile amandoua si sa fiti sanatosi cu totii!
--------------------
Andra
motanik spune:
Belle Vue, daca stiam iti luam eu halva si iti aduceam ca tot vin maine in Bournemouth. Plecam insa dimineata si deci nu mai am cand sa ajung sa cumpar.
Daca nu iti trimite Made sau cand mai ai nevoie, da de stire.
Pupici, w/e frumos tuturor, noi maine si poimaine suntem la Bournemouth sa serbam 28 de ani ai moshului meu!
--------------------
Andra
belle_vue spune:
Multumesc, Andra, stiu ca maine veniti incoace, dar noi maine probabil ca o sa fim in Portsmouth...
Vezi ca in Bournemouth, la BIC (Bournemouth INternational Centre), care e in centru -- pe strada principala care merge de-a lungul plajei -- e un targ de Craciun. S-ar putea sa fie interesant. Intre 10-11 dimineata e intrarea gratuita. Sau mai bine zis:
http://www.bic.co.uk/News/2006/October/2006xmascraft.asp
Drum bun si vreme buna (ceea ce ne dorim si noua)!
motanik spune:
Belle Vue, m-am indragostit de Bournemouth. La vara avem deja in program sa venim cateva zile, ar fi pacat la asa mare si plaja sa nu profitam.
Balonul nu urca decat pana in septembrie, am fost doar la Oceanarium unde am vazut o testoasa uriasa, ne-am plimbat pe plaja, am avut noroc de vreme super (au fost si vreo 2-3 ploicele dar nu ne-au prins), ne-am cazat la hotel pe la 2 si apoi am plecat in shopping centre, vai cat de mare e, am mers 1 km cred pe aleea aia cu magazine stanga-dreapta.
Seara am avut rezervare la Vesuvio, l-am gasit greu caci nu apare pe GPS dar vreau sa iti multumesc in mod special pt tip-ul cu restaurantul asta, e absolut superb, mancarea f buna dar mai ales localul, romantic, deosebit, superb!
Si iesi din restaurant pe plaja..daca nu batea vantul asa rau ar fi fost si mai bine, oricum sotul meu a avut o surpriza extraordinara.
Ieri nu am mers la Corfe Castle pt ca era vant tare si oricum timpul era scurt asa ca am zis ca ramane pt la vara. Abia astept sa ma intorc acolo, multumesc inca o data pt tot! Pupici!
p.s. Cum ati petrecut la Portsmouth?
--------------------
Andra
cristina1974 spune:
Buna,fetelor!
In primul rand va multumesc mult pentru urari!
Georgia este bine, sanatoasa, doarme mult deocamdata si a facut un pic de icter,ala care cica e normal la toti copiii nou-nascuti.La Iasmina eu nu am stiut de icter, de aia m-am impacientat un pic la inceput ,insa acum ma simt mai bine.
ce sa va spun? Nasterea a fost un pic traumatizanta, ca si experienta, au fost dureri destul de mari, de fapt mult mai mari decat la prima fetita,dar totul s-a terminat dupa ce mi-am vazut puiul.Ma simt moarta de oboseala,simt nevoia sa dorm non stop, insa georgia are chef de chat mai ales seara si noaptea.Asta e.....
Nu mananca cine stie ce, insa e si foarte mica.Pieptul la mine a devenit o problema. ma dor sanii de mor, si nu inteleg de ce nu incepe laptele sa curga ca lumea. Mai astept un pic, cu toate ca nu prea gasesc explicatie la asta. Sper din tot sufletul sa am laptic suficient pentru moata.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru suportul vostru.A contat enorm sa stiu ca v-ati gandit la mine.
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia (1 dec.2006)
cristina
belle_vue spune:
Andra, ma bucur ca v-a placut si v-ati simtit bine. Vara, centrul e teribil de aglomerat, iti imaginezi -- e preferabila zona in care stam noi, care e mai catre vest (southbourne). Plin de hoteluri si B&B si pe aici (in general si ele pline ochi!), dar plaja e mult mai lejera.
Noi am fost la Portsmouth duminica, pana la urma, fiindca barbatu-meu s-a decis sa faca niste treburi gospodaresti prin jurul casei sambata fiindca era uscat. Noila a baza cutiei. A zis ca face el ciment si-l izoleaza, ca nu poa' sa fie mare lucru -- a muncit juma' de zi la el si a doua zi de dimineata era ud fleasca inauntru dupa ploaia de cu noapte... I-am zis sa se intoarca la avioanele si elicopterele lui si sa lase zidaria, ca e alta mancare de peste, asa ca azi a chemat un om de meserie...
In sfarsit, duminica a fost mai frig si cam vant, dar tot soare, asa ca a fost frumos la P. Au un turn nou f inalt in care te urci si vezi pana nu stiu unde, iar la baza lui e (cum altfel?) o zona comerciala simpatica, toata pietonala, semideschisa, construita intr-un stil mai special.
In plus, in zona portului vechi, istoric, a fost un targ de Craciun in maniera victoriana, cu costume, fanfara (mai multe, de fapt), vin fiert si tot soiul de chestii haioase de vazut si de cumparat (pe mine nu prea ma conving la cumparat, dar e pitoreasca atmosfera), cu o piata frantuzeasca plasata ironic langa vasul Victory, cu care Nelson i-a batut pe francezi si care e o splendoare etc. De vizitat vasul n-am avut timp, ne mai intoarcem cu alta ocazie, dar in rest ne-am amuzat.
Cristina, acum am vazut mesajul tau, bine ai revenit acasa! Sa fiti sanatosi toti si sa cresteti mari! Theodor a facut un pic de icter in maternitate, a doua zi dupa nastere si dormea intr-una. Si cum eram in Romania, asistentele de copii nu mi-au spus nimic, era primul copil si nu stiam mare lucru asa ca l-am lasat sa doarma -- si pe urma m-au certat ca de ce nu-l hranesc la timp, ca pierde prea mult in greutate!!!
Georgia o sa se puna pe muncat in mod sigur cand mai creste putintel, fii linistita si hraneste-te bine ca sa ai laptic. Incearca sa folosesti o pompa pt muls, poate nu curge destul fiindca puiuta nu papa prea mult. Dar poti oricum sa-l congelezi f. bine pt 3 luni. Eu am avut in primele vreo 2 luni lapte cat pt vreo 3 copii si l-am congelat, asa ca atunci cand s-a terminat (destul de repede, la vreo 4 luni) am mai avut inca o luna pt pitic si am fost tare bucuroasa. Iti recomand gama Avent -- de la pompa pana la pungile pt lapte, eu m-am descurcat de minune cu ea.
Multe sarutari si imbratisari!
MissJJ spune:
Belle_vue ce frumos suna zona, tre sa trecem si noi pe acolo cand o sa fie fetitza un pic mai marisoara sa putem calatori sa vada si ea ce-i in jurul ei.
Si eu tot de la Avent am folosit si pompa manuala aia Isis si f bine m-am impacat cu ea si sterlizatorul si toate is super.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)