Romanii din Marea Britanie (12)
Raspunsuri - Pagina 16
belle_vue spune:
Mihaela si Theodor merge la nursery din decembrie si a luat vreo 3 raceli pana acum. Nu si alte boli, din fericire, dar ultima a fost asociata cu o tuse care m-a speriat rau de tot (ajungea sa vomite de cat tusea), mai ales ca sunt pe punctul de a naste (am intrat in prelungiri, de fapt) si n-am cu cine sa-l las decat in anumite zile, ca tati e topit sa vina cu mine s-o primeasca el in brate pe fiica-sa (adica, n-am voie sa nasc decat in partea a doua a saptamanii, ca atunci as avea childminder peste noapte...)
Dar Theodor nu merge decat 3 dimineti/sapt, intre 9-13, mai mult in ideea ca eu sa am timp de bb2 si el sa aiba ceva interesant de facut in primele luni, cand oricum bb mic are program mai mult de mancat/dormit decat de altceva... Faptul ca il trimit la gradi numai la inceputul saptamanii imi da timp sa-l dreg in partea a doua, daca are probleme. Dar tu daca trebuie sa-i duci in fiecare zi, n-ai solutia asta la dispozitie...
Toata lumea zice ca dureaza cam un an (cel putin) pana li se formeaza imunitatea fata de bolile din colectivitate, iar iarna e oricum mai greu ca trebuie sa stea mai mult inauntru. Iar eu am ales nursery pe criteriul timpului petrecut afara -- si al activitatilor, respectiv spatiului de joaca asociat, desigur.
Sanatate multa!
P.S. Bournemouth-ul nu e foarte departe de Reading, poate mai la primavara-vara faceti un drum pana aici intr-un week-end -- e frumos la mare. Sau poate ne intalnim in New Forrest. Sa faca bblusa mea vreo 3 luni si probabil ca o sa ne plimbam in sus si-n jos, ca noi nu prea avem rabdare sa stam pe loc in timpul liber (care imi dau seama ca o sa se reduca)...
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Iael spune:
Buna fetelor ,
Vreau sa va rog daca stiti cumva si puteti sa-mi transmiteti un site de unde as putea sa cumpar o consola Nintendo wii .Fiul meu si-o doreste f mult dar stocul s-a epuizat imediat si nu am reusit sa-i cumparam .
Va multumesc ,
Iael
motanik spune:
quote:
Originally posted by Iael
Buna fetelor ,
Vreau sa va rog daca stiti cumva si puteti sa-mi transmiteti un site de unde as putea sa cumpar o consola Nintendo wii .Fiul meu si-o doreste f mult dar stocul s-a epuizat imediat si nu am reusit sa-i cumparam .
Va multumesc ,
Iael
Trebuie urmarit stocul, se termina f repede:
www.argos.co.uk
www.woolworths.co.uk
www.amazon.co.uk
www.tesco.com
www.whsmith.co.uk
--------------------
Andra
motanik spune:
Belle Vue, nastere usoara, sa ne dai vesti bune curand!
Fetelor, la voi cum e cu zapada?
Pe al meu l-au intors de la munca azi, health and safety reasons.
--------------------
Andra
Letitia1 spune:
Domnule, ma enerveaza la culme panica asta care se creaza penru nimic. Ce s-a intimplat? Au cazut 3 fulgi de zapada, ei si ce? Doar e iarna si stiau exact cind v-a cadea zapada. Binenteles ca au inchis scoala lui fiu-meu iar eu am stat acasa cu el. Barbata-meu a reusit sa ajunga la servici in conditii bune.Ma intreb miine ce-o fi, daca or deschide scolile, ca iar trebuie sa stau acasa. Ditamai tara si se sperie de un pic de zapada. Imi amintesc ce ierni erau pe la noi, in special cind eram copil si innotam prin nameti pina la scoala.Imi amintesc ca numai o data, in 12 ani de scoala, s-a aminat cu o saptamina inceperea trimestrului II, pentru ca intr-adevar tara era sub nameti.
motanik spune:
Heheh, eu ziceam ca astia se cred la ecuator, fara sanse de a ninge vreodata dupa cum ii prinde mereu nepregatiti.
Zboruri anulate sau amanate, circulatie bara la bara, trenuri intarziate si avertismente la tv ca doar cine are urgenta nevoie sa iasa din casa sa o faca...de parca ar fi o natie de casnici si nu iesim din casa decat la shopping.
--------------------
Andra
belle_vue spune:
In Bournemouth nu exista conceptul de zapada... Azi noapte a plouat putin, o ploicica simpatica si curata, iar azi e un soare! E totul uscat de la amiaza, mai ales ca bate si un vanticel.
Vremea e obsesia lor nationala, ce sa-i faci -- nici cum nu e bine, ori e prea cald, ori e prea frig, ori e prea vant, ori ninge (HA!): numai cand ploua sunt linistiti...
Letitia, tu nu stai in Londra? Au inchis scolile pe-acolo? Oricum, sunt de acord ca e o tampenie! (Daca fac vreo confuzie, nu te supara, pls!)
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Letitia1 spune:
Asta cu iesitul din casa numai daca e neaparat necesar m-a enervat cel mai tare. O fi mersul la servici neaparat necesar? Depinde din prisma cui privesti problema.
Letitia1 spune:
Belle Vuestau la 40 KM nord de Londra. Si cum iti spun, au inchis scolile. E putina zapada, dar deja a inceput sa se topeasca si e foarte afinata. Macar copilul meu s-a jucat in curte cu zapada de-au plesnit mitele. E prima data in viata lui cind are atita zapada pe mina si pentru un timp mai indelungat (citeva ore) ca de obicei cind ningea se topea aprope instantaneu.
Sper miine sa dea drumul la scoli, dar oricum am vorbit cu childmidera sa fie pe faza ca ii aduc copilul.
motanik spune:
Mda, ar fi fost o idee sa sun dimineata la munca sa intreb daca e neaparat necesar sa vin azi, ca astia la tv asa au zis..
--------------------
Andra