Idei de vacanta in Corsica?
Ne gandim deja la vacanta de vara! Voi nu?
Am vrea anul viitor sa mergem in Corsica, si cautam sa inchiriem o vila ( suntem 2 familii poate 3 pana la urma) nu departe de mare si daca se poate cu piscina.¨
Cei care ati fost deja poate imi puteti da cateva idei.
Alina
Raspunsuri
pet.cost2005 spune:
Mai Alinutza ... de ce nu o intrebi pe cri, ea tocmai a fost asta-vara pe-acolo. E drept, la camping, da' poate stie sa iti recomande ceva de prin zona ....uite www.camping-sole-e-vista.com/" target="_blank">aici daca te intereseaza la camping ...
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
oanagabriela spune:
Noi am petrecut o vacanta de vis anul trecut in Corsica. Am inchirat un apartament in complexul de mai jos, are si piscina si mergi pe jos 5 minute pina la o plaja minunata. Este un loc superb, linistit si fara pretentii de statiune...Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere. Perosana care ni l-a inchiriat este accelasi din anunt Mr Alain Delpuech, este un domn f.serios si totul a fost exact cum ne-am asteptat. Locul este la 30 min de Ajaccio in masina.
Résidence Les Sables de la Liscia - Plage de La Liscia
http://www.locasun.co.uk/annonce/ref_21787_en_Apartment_Calcatoggio.htm
Am si un numar de telefon de la o persoana care se ocupa cu inchiriatul de apartemente direct (fara intermediari) in acelasi complex:
Madame Lucette Fezandier : + 04 95 52 26 34
bb_alinus spune:
Wowwwww Oana arata super complexul si locatia!!!
Sa inteleg ca voi ati inchiriat prin telefon sau ati venit printr-o agentie de voiaj?
Uite chiar o sa o prezint prietenilor mei sa vad ce zic!
Petro merci de raspuns, cu Cri am povestit pe email
Alina
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
Wowwwww Oana arata super complexul si locatia!!!
Sa inteleg ca voi ati inchiriat prin telefon sau ati venit printr-o agentie de voiaj?
Uite chiar o sa o prezint prietenilor mei sa vad ce zic!
Petro merci de raspuns, cu Cri am povestit pe email
Alina
Noi am inchirat acelasi apartament, dar direct de pe situl internet HOMELIDAYS.com, unde esti in legatura directa cu proprietarul (fara intermediari). Poti gasi acelasi apartamant pe mai multe situri...
Telefonul pe care ti l-am dat este de la o doamna care administraza mai multe apartamente din acest complex (pentru diversii proprietari). Ea ne-a spus ca daca mai avem nevoie sa o sunam direct..Poti sa spui ca ai numarul de la familia din Canada care a fost in vacanta in iulie 2006. Eram primii canadieni pe care ii avea clienti...
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
tinatache spune:
oana, nu scrie nimic de preturi, ne poti spune in ce perioada ati fost voi si cat a costat pe zi/sapt.? asta ca sa stiu daca mai sun sau nu, ca asa arata super. mersic!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
bb_alinus spune:
Da Oana, chiar uitasem sa te intreb de preturi! Zi-ne ceva daca iti mai aduci aminte.
Iar apartamentele erau pt o familie sau si mai multe?
Tina si voi vreti Corsica la anu?
tinatache spune:
nu ne-am hotarat inca, mai e si Creta in discutie, dar am auzit atatea lucruri faine despre Corsica anul asta ca m-a facut curioasa:)
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
oanagabriela spune:
Apartamentele din complex au proprietari diferiti, deci preturile poate sa difere. Cel pe care noi le-am inchiriat a fost 650 euro pe saptamina (in iulie, deci sezon). Avea un dormitor separat cu 2 paturi, o camera de zii cu un pat dublu, bucatarie separata cu tot ce iti trebuie si o mica terasa (cu o vedere splendida a golfului) unde mincam. A fost absolut suficient pentru 3 adulti (parintii si bunica) si un copil. Aveam masina de spalat si TV.
Complexul are si piscina si este chiar pe malul marii, cu o plaja f.frumoasa si linistita, apa f.calda si curata.
Magazinul cu mincare este peste drum, deci daca vrei poti sa nu foloseti masina de loc.
Noi am stat 2 saptamini. Am adorat Corsica, si ne-am promis sa ne mai intoarcem in acelasi loc macar odata...
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
viana spune:
super pozele!
ma intereseaza daca sunt umbrelute de inchiriat deoarece copii mei sunt mici.Ati platit la sfisit curentul,gazul si curatenia separat?Mi s-a parut cam pustiu.Sa inteleg ca nu este deloc aglomerata?Deci ideala pentru familisti.
tinatache spune:
mersic , pretul e bun, si daca e cum zici tu chiar ca se merita drumul. Stie cineva cat costa sa treci cu masina pe Ferryboat pe insula?
PS: numai de siguranta: pretul nu include nici o masa, nu?
PS2: am gasit un site si in martie (mai tarziu inca nu sunt preturi) costa cam 300€ pt o masina, 2 adulti si 2 copii, dus-intors
Oana, daca tot suntem la capitolul preturi, abuzez de amabilitatea ta si te intreb cam care sunt preturile la mancare pe insula? as vrea sa-mi fac o estimare cam ne-ar ajunge mancare pe sapt., cu mic dejun in camera si restul pe unde se poate.
aa, si inca ceva: ce temperaturi ati prins voi in iulie? mersic!
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius