Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
dacia spune:
Azi e a doua zi de carne.
Fara abateri pana-n prezent (zic eu..)aseara am mancat niste fructe de mare invelite in putin pesmet sau foita de aluat subtire...Se chiama abatere?????
Dar fac si ceva sport asa ca...sper sa nu se puna.
Azi: parizer,crenvusti,pui fript
Parca am ameteli.....!?????Oare de ce?
Abia astept sa schimb meniul.(leg,fructe)
adar spune:
Anuska fata hai, pe mine nu ma iei tu la rost ai inteles???
Ca io-s sheaf aici, daaa???
Ieri a fost prima zi de carne, deci theoretic ar fi trebuit sa ma cantaresc ieri, da io m-am cantarit azi, ca ieri n-avusei curaj
. E bine domnu Geo ???
Dacia stiu mama, stiu ca nu-I correct dar
pot eu sa nu ma bucur??? Spune tu cinstit!!! Auzi fato, tu iei vitamine sau vrei sa lesini in curand ????? Daca nu iei si nu bei apa la greu, vin peste tine cu tancu !!!! Si asta e valabila pentru toata trupa!
Vrei reteta de negresa??? Iote colea: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=603a8ee3f46f74d9d0ada38ae70b7824&showtopic=6681&st=0
Bai sa fie
ia uite ce rrrrrea m-am facut de cand am slabit !!!!![]()
Sotzu a zis ca-I vrajeala, a trebuit sa ma urc pe cantar sa-I demonstrez
ce-aveti bre cu mine ????
Eu oricum am perceput toata chestia asta ca pe o palma de la Doamne-Doamne, care a zis: Uita-te la tine cat esti de neserioasa. Intai ma rogi sa te ajut sa slabesti, eu te ajut si acum uite cat mananci! Sa-ti fie rusine!
Drept pentru care, marturisesc cu mana pe inima, ca azi, am croshetat un tort de zahar ars, dupa reteta Adrianei de pe Culinar, de care NU M-AM ATINS!!!!! JUR!!!!!
Reteta o gasiti aici: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12280
Na ca v-am nimicit!!!!
Va sarut cu drag si va recomand sa nu mancati, dar sa le gatiti celor dragi. Al meu sot a spus ca e demential tortul
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
dacia spune:
Merci adarpentru reteta 

Si zici ca se slabeste cu negresa asta??!!
Cred ca tu ai slabit cu intarziere.In timp ce mancai negresa isi facea efectul dieta de dinainte....
Chiar ma bucur pt. tine c-ai slabit.
(stiu cum e..am avut si eu vre-o 20 kg in plus dupa nastere...)
Cu 8 Kg minus cred ca trebuie sa-ti schimbi deja garderoba....
Vitamine nu iau ca am deja destula pofta de mancare si chiar vreau sa tin dieta asta!Si chiar sa slabesc!
Succes la toate!!
mamaluidavid spune:
Felicitari luptatoarelor care au mai dat kg. jos.
Eu am o mica mica confesiune.Sa nu dati tare
ieri am mancat un hot-dog de la fast food
De mult pofteam la el,de cand am fost gravida cu Patricia am ramas cu pofte pentru mancare picanta,asa ca ieri am cedat,am papat un hot dog cu jalapeno din belsug.
Mi-am primit si pedeapsa,dupa m-a durut stomacul de picant ce a fost.
Seara am mancat o salata de varza cu dressing de lamaie,putin sparanghel alb si 2 mandarine.
Mai am 1 zi jumate de leg-fructe ,la cat am trista seria asta mi-e si frica sa ma sui pe cantar,as zice merci daca nu m-am ingrasat,nici vorba sa slabesc.
Si sa dau raportul pe ziua de azi.E ora 2PM si am papat 1 castravete cu sare si 1 mar.Mai tarziu am o salata de varza in plan si poate cateva mandarine micute.Vreo 2-3.
Stefania,mami de David si Patricia
Noki_Lara spune:
Mneatza in a treia zi de carne.![]()
Vesti bune: minus aproape un kilogram!!!!!!!
Io o tin cu sfintenie cura, numai ca dimineatza trebuie musai sa papa o portocala, ca altfel ma imprastii rau de tot, ca fac hipoglicemie. Cu toate astea, in dupa-amiaza asta merg la ziua unui baietel are face un anisor, asa ca clar voi incalca totul pe acolo.![]()
Chiar, ce sa fac? Sa tin si maine carne, daca azi pacatuiesc rau sau sa merg in contiuare cum zice cura, adica, cu lactatele?
Adar- wooooow, felicitari! Sa stii ca si mie mi s-a mai intamplat asa. Dar dupa o cura de slabire dnumita de schimbare a ametabolismului, dupa care nu prea te ingrasi rapid la loc. numai daca esti nesi rau si papi ca porcul. dar la tine o negresa acolo, nu-i mare filozofie.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Anuska spune:
quote:
Originally posted by adar
Anuska fata hai, pe mine nu ma iei tu la rost ai inteles???Ca io-s sheaf aici, daaa???
Ieri a fost prima zi de carne, deci theoretic ar fi trebuit sa ma cantaresc ieri, da io m-am cantarit azi, ca ieri n-avusei curaj . E bine domnu Geo ???
E bine!
Da' ce daca esti sefa nu trebe sa te batem si noi la cap?
Te pandim la cotitura cand faci cate o szotie si ne luam de tine...

Eu azi e ultima zi de leguma din seria 2, cu o pauza de we....
... Insa fiind inainte de aceea perioada delicata a lunii, nu stiu cat de relevanta e cantarirea; am sa ma cantaresc totusi maine dimi, sa vedem.... nu prea cred ca am dat jos tura asta....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
kittygreeneyed spune:
Salut fetelor!
Raportez si eu: a trecut prima zi de lactate cu bine (in afara de 2 linguri de cartofi frantuzesti cand mi-am servit sotul
). Azi e a doua zi si e bine (inca).
Am uitat sa va spun: ieri am mancat un sandvis... Nu va alarmati, va spun si reteta: o felie de braza topita intre 2 felii de cascaval...
dacia - si eu am pofta de mancare la greu, dar iau vitamine si calciu ca altfel am probleme (ameteli sau caderi de calciu, ca oricum nu stau bine la capitolul asta).
Spor la slabit - si daca vreti sa tineti dieta cat mai mult, faceti cat mai multe abateri!!!
Acum mi-am dat seama ca nu v-am spus la cate kg vreau sa ajung: 64, chiar 63. (Nu vreau sa cer imposibilul de 60, cat aveam in clasa a 9-a
)
Kitty, mamica de Adi si Robi 
alebazi spune:
buna ziua la dumneavoastra 
Vin si eu pe la raport. Azi mananc din nou mere (duminica am mai avut zi de mere) pentru ca de la zacusca de luni si pestele de ieri mi s-a cam aplecat asa ca am bagat din nou ceva usor.
Sper sa tin pana deseara ![]()
OrbuGabi spune:
Buna ziua la fete,azi zi de lactate,ce bine e .
adar si eu aveam retzeta asta de megresa,si iese fff buna,zici ca daca mananci de-asta slabesti
glumesc.
Spor la slabit in continuare 
dacia spune:
Am facut si eu negresa si...a iesit suuuper buna.
(sotul zice.)
Nu aruncati cu rosii ca am gustat doar putin(dar taaare as fi mancat-o toata)

MAIA
minunea cu ochi mari