Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

buna, fetele!
Am facut dimineata greseala de a ma cantari (dupa) cele trei zile de carne si .... 71 kg!!!! Mai mult cu 500 gr!
E adevarat ca si cantarul meu nu e unul foarte fidel, dar m-a cam "dezumflat". Asta pana cand mi-am propus "Daca e dieta, dieta sa fie!" Carnea nu prea ma satura, asa ca mancam des, desi nu foarte mult (cred eu).
Azi e prima zi de lactate si mi-am propus sa nu-mi "umflu" stomacul ci sa mananc doar ata cat sa nu-mi fie foame. Asta pentru ca imi plac lactatele foarte mult si sunt tentata sa "balotez". Dar am fost cuminte si am inceput ziua cu o cana (mai mare) de lapte si un triunghi mic de branza topita. La servici mi-am adus un iaurt (cu fructe) mare. Asta pana la ora 17.00. Apoi mai vedem - acasa.

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineatza si de la noi, la raport:

de dimineatza cand i-am dat micutei mele biberonul, la ora 6.30, mi-a fost suuuuper rau. Abia am reusit sa ma tarasc in bucatarie si sa i-l pregtesc. Asa ca a trebuit sa pap o portocala, ca am facut hipoglicemie, cee ce la mine perfect normal cand nu mananc dulce sau ma rog, nimik care sa compenseze si sa creasca nivelul glicemiei in sange.

Apoi m-am culcat la loc pana la 9 si slava cerului acuma sunt ok, mi-am revenit. Si vestea buna:minus un kil pe cantar!

Ieri a papat asa: 4 crenvusti, cabanos la greu - vreo 3-4 - de unde de azi nu mai vreau sa-i vad in fatza ochilor - si ceva mezel, dar nu mult, ca nu ma omor dupa el. Astazi in afarade porto, nimik.

Cam atata despre noi. Pupici si sa slabim cat mai repede!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noki lara – teoretic si practic se poate ajunge unde se vrea. Problema e ca dupa ce nu se mai tine, sa nu papam ca porcu’ … ca ajungem ca Monica …

Alebazi – mi tu, mi tu …. Ah, ce ma bucur cand vad asa fete ambitioase … te imbratisez de mii si mii de ori si te felicit pentru devotement. Stiu ca nu e usor, dar esti o femeie puternica, iar pentru faptul ca tii post, vei vedea ca Dumnezeu iti va da putere sa treci cu usurinta peste post si dieta. Eu nu tin acest post, insa cred in Dumnezeu si in puterea lui, si STIU ca tu vei reusi! Te sarut de mii de ori!
Te poti cantari tot la 9 zile si vii la raport. Sa-mi spui cand si ce sa trec in listuta.

Gabi – imi pare rau sa aud asta … dar sa stii ca daca papi tu mult, nu se face el bine!!! Lasa papatul dusmanilor sit u ai grija de puiut fara sa te indopi. Multa sanatate ii dorim.

Dacia – aoleuuuu, nu doar ca te trec la repetenti, dar o sa pun in dreptul tau tot felul de uratenii in listuta, poate asa, de rusine, vei slabi. Bai, lasa prostiile, tine mai mama 9 ZILE, nu o viata, 9 ZILE dieta asta si daca nu reusesti, eu promit ca mananc ciment!!!

Lolly – lasa mama, nimeni nu-I perfect! Sa-ti fie de bine!!!

Kitty – pai tu nu stii citi ????????? eu am zis dupa 9 ZILE nu dupa 3 !!!!! asa-ti trebuie! Daca tui se face foame foarte des, bea apa. Tine de foame si ajuta foarte mult.

Noki lara – ceee, au trecut deja 9 zile ???????????????/ mai fetelor, nu va mai cantariti mai devreme de 9 zile, va rog eu. Veti avea surprise neplacute si JUR ca nu raspund de ele. Daca nu vreti sa ma ascultati, intru in greva!!!!!!!!!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Hello again !
alebazi - mi-e cam greu in post cu dieta, ca nu prea sunt in stare sa mananc toata ziua zacusca, poate doar cu pilaful (ca e preferatu` meu), si dupa cum am zis, am mai mancat paine, asa ca sa nu se vada ; oricum, chiar daca va fi foarte putin ce voi da jos, nu-mi pasa, mi-am propus sa tin postul si ma tin de chestia asta.....azi o sa fie mai usor, cu 'pestisorul permis' !
adar - sa stii ca am trisat si io cu cantaritu`, ce sa fac daca sunt nebuna? io ma cantaresc si dimineata si seara si ....numa-n somn nu ma cantaresc , asta e, aici e o alta problema de vointa, sa ma cantaresc doar dupa 9 zile !!! Nu da cu paru`, o sa-ncerc sa ma schimb ....

Go girls !

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

adar - greva.....foamei?
Mersi pentru dusul rece - aveam nevoie...
Promit sa nu ma mai cantaresc. Dar cu apa nu pot s-o indes ca o retin(am inteles ca din cauza injectiei monohormonale). Dar beau ceva ceai de slabit (cu mere, hibiscus, fruze de sena, macese, soc, coaja de lamaie, etc) si ceai de menta. E drept ca nu prea fac miscare - inafara de ceva abdomene dimineata.
Spor la slabit tuturor!

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

adar stiu ca ai dreptate dar nu ma pot abtine ,azi e mai bine continui cu carne,de maine trec pe lactate.Asa sunt eu cand sunt stresata am o mareeeeee pofta de mancare,in special dulciuri,cu greu ma abtin.Sper sa nu se fi pus ceva la loc.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Adar, multi multi
Esti de nota 10.
M-am simtit asa bine laudata, ca un copil cand face ceva bine.
Deci, la 9 zile adica, vineri pe 24 Nov. dau raportul.
Dana M, cum spunea si adar, o sa reusim sa scapam de uratele alea de kg daca tinem postul.
Intr-adevar cu zacusca a fost cam greu; am mancat doar o jumatate de borcan, m-am balonat rau, si nu a fost bine. Astazi ... pesteeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, haideti sa auziti una taaaaare de tot. Dupa cum stiti, tura care tocmai a trecut, a fost o catastrofa, am mancat negrese, paine cu unt ... ce sa mai zic, un haos total ... ieri dimineata am luat-o iar in serios, si am inceput evident cu carne. Am stat si m-am tot gandit, sa ma cantaresc, sa nu ma cantaresc ... mi-am zis: "Ce naiba, n-ai puterea sa infrunti un cantar??? Urca-te pe el si vezi cate tone ai, sa te inveti minte sa nu mai mananci ca porcu'!!!"
Zis si facut! Ma urc pe cantar. Ce credeti???? Minus un kilogram!!!!! Nu-mi venea sa cred. M-am dat jos, l-am asezat iar, am zis ca poate nu sta bine ... ma urc iar: 70 kg !!!!!!
Asta inseamna sa crezi in ceea ce faci! Nu m-am gandit nici o clipa ca daca am facut o pauza asa mare, ca daca am mancat precum o nesi, am pierdut batalia! Dovada este clara! Crezi cu adevarata - castigi! Nu crezi, pierzi tot!
Luptati fetelor, si ganditi mereu pozitiv! Ganditi-va tot timpul, ca veti reusi sa ajungeti unde v-ati propus! Cu sau fara mici abateri, cu sau fara sport ... telul nostru este sa slabim.
Dati naibii kilogramele alea jos si haideti sa formam trupa slabutelor fericite!!!!!
Va iubesc !!!!!!!!!!!!

ASA ARATA O LECTIE DE VIATA!
O DOVADA CLARA, CA DUMNEZEU MA IUBESTE!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by adar

Fetelor, haideti sa auziti una taaaaare de tot. Dupa cum stiti, tura care tocmai a trecut, a fost o catastrofa, am mancat negrese, paine cu unt ... ce sa mai zic, un haos total ... ieri dimineata am luat-o iar in serios, si am inceput evident cu carne. Am stat si m-am tot gandit, sa ma cantaresc, sa nu ma cantaresc ... mi-am zis: "Ce naiba, n-ai puterea sa infrunti un cantar??? Urca-te pe el si vezi cate tone ai, sa te inveti minte sa nu mai mananci ca porcu'!!!"
Zis si facut! Ma urc pe cantar. Ce credeti???? Minus un kilogram!!!!! Nu-mi venea sa cred. M-am dat jos, l-am asezat iar, am zis ca poate nu sta bine ... ma urc iar: 70 kg !!!!!!
Asta inseamna sa crezi in ceea ce faci! Nu m-am gandit nici o clipa ca daca am facut o pauza asa mare, ca daca am mancat precum o nesi, am pierdut batalia! Dovada este clara! Crezi cu adevarata - castigi! Nu crezi, pierzi tot!
Luptati fetelor, si ganditi mereu pozitiv! Ganditi-va tot timpul, ca veti reusi sa ajungeti unde v-ati propus! Cu sau fara mici abateri, cu sau fara sport ... telul nostru este sa slabim.
Dati naibii kilogramele alea jos si haideti sa formam trupa slabutelor fericite!!!!!
Va iubesc !!!!!!!!!!!!

ASA ARATA O LECTIE DE VIATA!
O DOVADA CLARA, CA DUMNEZEU MA IUBESTE!!!

_

Fericito! Bravo, la cat mai multe kg date jos!
Da' cu cantaritu' mai devreme de 9 zile cum ramane? Ai vazut ca te-ai "dedulcit" si tu?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Ce faceti fetelor?
Cum merge slabitul?
Felicitari adarsi ...NU-I CORECT!
Noi ne chinuim sa tinem cura,renuntam la multe placeri ale vietii si ea....slabeste mancand negresa si altele...
Da-ne si noua reteta,sa slabim si noi,nu?

Mergi la inceput