Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Io am asa: 1,70 si acuma record absolt de 67 kile!!! O singura data am avut - in fara perioadei de gravizenie atata tonaj!

Bun venit! Insa la valorile astea ce cauti p-aici? Ca esti o adevarata zana pe langa mine!
Tonaj? At eu ce sa mai zic?!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Buna dimineata fetele mele !!!!!

Am inceput o saptamana si o tura nou nouta de dieta. Dupa ce m-am "porcit" ca un magar ce sunt , am decis sa ma apuc serios de treaba si asa voi face. Am mancat niste glet, ceva lavabila si am baut o cana maaaare amorsa ... ca altceva nu se poate manca la noi in casa in acest moment ...
Asa ca mi-am baut linistita cafeaua, m-am jucat cu Maia, si astept sa termine nea caisa de zugravit ca e un haos total pe aici.
Am trecut tot in lista, pe dordia am sters-o, am pus-o pe noki lara in locul ei, am trecut slabicioasele ... cam atat. Ma duc sa vad ce mai pot face si mai vorbim.

Va doresc multa ambitie, spor la slabit si ... sa nu uitati ca tot ce faceti faceti pentru voi!!!!!

Va sarut cu drag!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si am uitat! Sambata si duminica mi-am permis 2 zile de pauza ca nu mai puteam! Da' sa stiti ca n-am papat dulciuri, doar o placinta cu dovleac (ca tot trebuia sa fie zi de legume!) si nici paine (doar un coltisor cu margarina ca-mi facuse pofta adar cu ea......)
Acum sunt iar cuminte si lumea ma lauda ca am slabit si ca am vointa! Si am primit si o recompensa: o bluza!
Am vazut abia acum ca se recomanda la ziua de carne si umplutura (doar) de la sarmale, dar nu are orez? , mai bine papam la ziua de legume, d-alea de post!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Adar, multumesc ca m-ai trecut pe listutza.

Stiu ca poate voua si se pare putin cat am io, dar mie mi s epare extrem de mult si se vede clar diferentza fatza de cum era mai demult. Tinta mea e de 60 de kile, cat nu am mai avut din liceu. maaama, ce mi-ar placea sa reusesc cu cura asta.

Chiar, teoretic cat se slabeste cu ea?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Servus, fetele, luptatoarele!!!

Mai raportez si eu: am avut o zi cu supa de dovlecei, una numai cu mere si astazi cu zacusca, iar maine cu peste.
Adar esti o bomboana

Am ajuns deja la 53 kg. Spune-mi la ce interval ma cantaresc ca sa dau raportul. E super dieta asta de post. Nici cu 1-1-1 nu slabeam asa; iar in post mancam toate prostiile intr-o zi, dar de post, de ex: crenvusti de soia, zacusca, mancarica, mai bagam si cate un fruct si iesea o dieta "VARZA".
Acum e super. Daca nu-mi spuneai tu cum s-o tin, habar n-aveam. Ieri de exemplu am mancat doar 4 mere ca suntem si noi cu casa in renovare si nu am avut timp sa mananc si nici foame nu mi-a fost. Si nu m-am abatut delooooc: nici un dulce, nimic. Asa ca
Felicitari fetelor care au mai scapat de kg
Dana M, vad ca si tu esti cu postul. Cum e la tine? Merge? Se vede ceva?

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Fetelor eu am facut o zi pauza ,am baietelul bolnavior(pneumonie).Iar eu cand sunt stresata mananc,si mananc.Deci sa vad de maine daca pot sa reiau dieta.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Salut fetelor
Azi am inceput din nou seria.
E prima zi de carne si merci adarca m-ai incurajat sa continui.Vad ca daca nu ma impinge nimeni de la spate nu ma urnesc...
Peste 2 sapt.am iar un party(o zi de nastere) si vreau mult sa slabesc pana atunci .Asa ca voi tine fara abateri(am mai spus????....cred ca da si nu prea m-am tinut de cuvant...)Ce sa-i faci.....ispitele astea....
Dar cu sprijinul vostru voi reusi.
Mi-am propus sa beau multa apa si sa fac cat de cat la stepper macar cate juma de ora in fiecare seara.
A,si m-am gandit c-ar fi bine sa ne masuram cand incepem,sigur daca nu se vede la cantar se vede in centimetri,nu?
Eu m-am cantarit azi adarsi am 59.7
Am mai pus(...)....ma treci la repetenti????

Gata cu plansul si hai la treaba
Succes si voua si...m-am gandit...chiar daca am dat numai un kg. jos...mai bine decat nimic....
Poate ma asteptam la mai mult....
Vape toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Gabriela,imi pare rau pentru baietelul tau...Stiu cum e.
Sper sa se faca bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Vin si eu cu -1 kg(adica 71).E bine momentan!
Spor la slabeala

Dordia sa stii ca si eu am tinut WW si pot tine chiar si asa cu 3-3-3 sau 1-1-1 cum am tinut.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Adar, fetele... am... trisat putin...
Am papat maligutza si un ou astaazi, in zi de lactate...
Nu stiu ce-mi veni... Am vazut maliguta pe masa... oua... si, n-am mai procesat: dieta, dieta...
Am inceput lactate... mai greu si cu capra si cu varza...
Astazi prima zi... maine a doua... s.a.m.d...
Eu inca mai vreau sa slabesc... Pupicei, spor la slabit!

Mergi la inceput