Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu l-am folosit acum vreo doi ani, planul ala 3 at-a-time si m-am rezumat doar la 3 pe saptamana ca ar fi insemnat sa stau doar cu ochii in tiviu:))
Am renuntat dupa vreo doua luni pentru ca nu reuseam sa vad atatea filme cat sa fac avantajos deal-ul in comparatie cu blockbuster-ul de langa mine care era foarte ieftin.
Am intrat la ei pe site acum si vad ca au si mai multe deal-uri ca acum doi ani, atunci aveau doar 3 variante.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Elena,sa-ti traiasca baietii frumoshiiiiii

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

frumosi baieti :)elena

noi am inchiriat de la Netflix anul trecut si aveau o promotie $10/luna-3 filme pe saptamana-unul pt. noi, unul pt. bebei si unul pt . Alex iesea mai ieftin decat Blockbuster....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Elena!
Mirela, multumesc pentru urari. Inca nu e "done deal", va anunt daca se schimba ceva.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Elena vai ce copii frumosi.. sa va traiasca!!

Noi am avut abonament la blockbuster online si aveam varianta cu 2 (nu era asa de grozav) apoi cu 3 asta era ceva mai bine. Singura problema era ca trebuia sa asteptam 2 -3 zile pana ajungeau filmele noi dupa ce le trimiteam pe cele vizionate inapoi.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Felicitari, Elenalove!!!! Ma bucur enorm pentru tine. Sa fiti cu totii fericiti!

In alta ordine de idei, noua ne-a sosit prin posta certificatul de nastere romanesc. Scriu aici ca sa confirm ca mi-a trebuit apostila pe certificatul de nastere. Apostila este un certificare a secreataraitului de stat pentru actele americane. Certificarea este ceruta de unele tari pentru a confirma ca este vorba de un act oficial. Noi la-m obtinut din San Franciscol Am platit $26.
Pentru certificatul romanesc, am platit $135 la consul.
NU ne-a trebuit certificatul medical de la maternitate, asa cum scria pe Web site.
Ne-au trebuit: certificatele in original de nastere al parintilor si de casatorie, Green card-ul, traducerea nelgelizata, efectuata electronic a certificatului american de casatorie, adresa din Romania la care va fi inregistrat copilul, green card-urile sau pasapoartele parintilor. Cred ca asa e tot.

Daycare: , Kim, $700 Wow, e foarte bine. Cit timp ai stat la coada? Si chestia cu potty training-ul e nemaipomenita de asemenea. Mie aici mi-au spus ca inainte de 2 ani nici sa nu ma gindesc. Si eu tot potty train de o vreme.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Felicitari Elenalove pt bebelus, multa sanatate si fericire... tare scumpici sunt amandoi baietii tai.

Gradinita...
la noi full day de la 6:30 AM la 5:30 PM copil de 2 ani/ 5 zile pe saptamana platesti 515 $ pe luna.
full day de la 6:30 la 5:30 copil de 3 - 5 ani/ 5 zile pe saptamana platesti 475 & pe luna.

E o gradinita in cadrul biserici...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

MULTUMIM MULT, muuult!

Sanca, noi folosim Netflix si ajung sa vad in jur de 6/7 filme pe luna .Primim la fiecare 4/5 zile 1 film.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

Felicitari Elena! Sa fiti fericiti!

Ma bag printre voi cu o intrebare. Cum se poate ca cineva cu green card schimba pasaportul care expira peste cateva luni, fara a pleca din USA? Care sunt procedurile si cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Antoaneta, noi am schimbat la consulat in NY. Nu se poate prin posta (decit daca vrei unul nou), noi l-am prelungit pe cel vechi,
Da telefon, fireste ca nu-s draguti, dar insisti, inca folosesc fraze de genul: "pai bine mai doamna ...."eee acum ce mai vreti"...si altele la fel,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput