Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Oana_B spune:
Eu l-am folosit acum vreo doi ani, planul ala 3 at-a-time si m-am rezumat doar la 3 pe saptamana ca ar fi insemnat sa stau doar cu ochii in tiviu:))
Am renuntat dupa vreo doua luni pentru ca nu reuseam sa vad atatea filme cat sa fac avantajos deal-ul in comparatie cu blockbuster-ul de langa mine care era foarte ieftin.
Am intrat la ei pe site acum si vad ca au si mai multe deal-uri ca acum doi ani, atunci aveau doar 3 variante.
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor
Samurai-lady spune:
Elena,sa-ti traiasca baietii frumoshiiiiii
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
anamari spune:
frumosi baieti :)elena
noi am inchiriat de la Netflix anul trecut si aveau o promotie $10/luna-3 filme pe saptamana-unul pt. noi, unul pt. bebei si unul pt . Alex iesea mai ieftin decat Blockbuster....
Ramona J spune:
Felicitari Elena!
Mirela, multumesc pentru urari. Inca nu e "done deal", va anunt daca se schimba ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Elena vai ce copii frumosi.. sa va traiasca!!
Noi am avut abonament la blockbuster online si aveam varianta cu 2 (nu era asa de grozav) apoi cu 3 asta era ceva mai bine. Singura problema era ca trebuia sa asteptam 2 -3 zile pana ajungeau filmele noi dupa ce le trimiteam pe cele vizionate inapoi.
Cami & Sofia
poze Sofia
Bic spune:
Felicitari, Elenalove!!!! Ma bucur enorm pentru tine. Sa fiti cu totii fericiti!
In alta ordine de idei, noua ne-a sosit prin posta certificatul de nastere romanesc. Scriu aici ca sa confirm ca mi-a trebuit apostila pe certificatul de nastere. Apostila este un certificare a secreataraitului de stat pentru actele americane. Certificarea este ceruta de unele tari pentru a confirma ca este vorba de un act oficial. Noi la-m obtinut din San Franciscol Am platit $26.
Pentru certificatul romanesc, am platit $135 la consul.
NU ne-a trebuit certificatul medical de la maternitate, asa cum scria pe Web site.
Ne-au trebuit: certificatele in original de nastere al parintilor si de casatorie, Green card-ul, traducerea nelgelizata, efectuata electronic a certificatului american de casatorie, adresa din Romania la care va fi inregistrat copilul, green card-urile sau pasapoartele parintilor. Cred ca asa e tot.
Daycare: , Kim, $700 Wow, e foarte bine. Cit timp ai stat la coada? Si chestia cu potty training-ul e nemaipomenita de asemenea. Mie aici mi-au spus ca inainte de 2 ani nici sa nu ma gindesc. Si eu tot potty train de o vreme.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Gabbriela spune:
Felicitari Elenalove pt bebelus, multa sanatate si fericire... tare scumpici sunt amandoi baietii tai.
Gradinita...
la noi full day de la 6:30 AM la 5:30 PM copil de 2 ani/ 5 zile pe saptamana platesti 515 $ pe luna.
full day de la 6:30 la 5:30 copil de 3 - 5 ani/ 5 zile pe saptamana platesti 475 & pe luna.
E o gradinita in cadrul biserici...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Elenalove27 spune:
MULTUMIM MULT, muuult!
Sanca, noi folosim Netflix si ajung sa vad in jur de 6/7 filme pe luna .Primim la fiecare 4/5 zile 1 film.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Antoaneta1 spune:
Felicitari Elena! Sa fiti fericiti!
Ma bag printre voi cu o intrebare. Cum se poate ca cineva cu green card schimba pasaportul care expira peste cateva luni, fara a pleca din USA? Care sunt procedurile si cat dureaza?
Andrada spune:
Antoaneta, noi am schimbat la consulat in NY. Nu se poate prin posta (decit daca vrei unul nou), noi l-am prelungit pe cel vechi,
Da telefon, fireste ca nu-s draguti, dar insisti, inca folosesc fraze de genul: "pai bine mai doamna ...."eee acum ce mai vreti"...si altele la fel,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu