Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamari, la prima gradi la care a mers David aveau si daycare, si tare imi placea cum aveau grija de bebelusi...Erau mereu cu ei in brate, foarte curati mereu, si era un pustiulica la 1.4 ani care m-a uimit ce bine vorbea si cat de multe stia (venea la daycare de la 6 luni!!)
Era in cadrul unei biserici evreiesti...costa cam 500 pe luna de la 8-12 (pentru non-membrii bisericii!!!)
Asa ca incearca la bisericile care au daycare in incinta...eu am vazut vreo 3 si toate erau foarte curate!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamari
Eu plateam sub 500$ pe luna pentru ca era subsidized jumatate de un patron de treaba.
In general preturile erau de la 750-1250 pe luna (zona f scumpa la noi).
Pentru noi a contat:
-invatatoarea (sa fie buna, curata, atenta cu copiii), directoarea responsabila
-igiena locului
-securitatea
-activitatile
-nr de copii
-daca pot "customize" cind vreau ceva deosebit de programul lor (snackurile, cum sa-l scoale dupa amiaza, ce sa faca daca nu doarme...etc)
-cum ii pedepseste
-unde se joaca cind e frig afara (aveau si sala de gimnastica si o sala la interior amenajata "ca afara" cu invirtitoare, playground...etc) si locul de joaca afara sa aiba gard...etc)
cam atit,
A

PS eu de ex n-am considerat deloc family daycare, nu-mi inspirau incredere si settingul nu m-ar fi satisfacut, plus ca licentele sint de multe ori contrafacute

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu ti am dat pret de baby sitter.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa am crezut si eu Andrada..pina am intilnit acest daycare...totul este profi..cu site pe net..uite daca sinteti curioase http://www.sunshineplayschool.org/
...cu newsletter lunar ..cu serbari..excursii..Deci se poate! Dar am vazut si f multe pina sa-l aleg pe acesta!In nordul Califoniei..zona SF...se merge f mult pe aceasta idee...nu exista f multe daycare centers..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumesc pentru raspunsuri:)

si eu ma gandeam ca nu e normal sa platesc pe cineva sa se uite la TV in timp ce copii isi fac de cap, dar....

Si mie mi-ar conveni un day care obisnuit-pe langa biserica, pentru ca la servicu am Flexible Spending Plan si as pute plati asa .Doar ca din cauza programului aiurea pe care-l avem nu am gasit inca nimic(eu lucrez pana la 4.30 trei zile si pana la 8pm alte doua,sotul dela 4pm la 12pm)- deci am nevoie doua dupa amieze, doua seri.Mai caut...In genere familly care e mult mai felxibil in ceea ce priveste programul.Kim , multumesc pentru site. Caut ceva similar doar ca am nevoie sa adapteze programul pana la 8.30-9 seara.

duminica am interviu cu o tanti care lucreaza dimineata la gradinita. sa vedem cu merge...

daca nu gasim insa s-ar putea sa treaca sotul in schimbul de noapte si sa-i duca part time dimineata, doar ca sa poata dormi ziua,e cam aiurea stiu dar fara job-ul meu nu putem plati casa si trebuie si asta platita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Succes, am trecut prin astea si stiu cit e de greu...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANAMARIA bafta...si eu sunt cam in aceeasi situatie...e groaznic...doar ca eu inca mai stau acasa pt ca nu am gasit inca nimic...ma enerveaza ca nu gasesc un job care sa se potriveasca si cu programul day care-ului si unele care au program prelungit sunt foarte scumpe....of,si uite asa...macar noi nu avem casa de platit!!

RAMONA felicitari pt casa!...sa pui poze sa vedem si noi

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumesc pentru frumoasele urari

p.s ca nu am timp, cand am venit acasa, Alvarica mi-a spus ca ii place baby brother si ca vrea ca cumpere 5 !!!

am pus si poze...am fugit la pitici

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa ti traiasca bebicul! Ce pletos este si mamaaaaaaaaaaaaa ce tipa!

Sa va bucurati de copii! Si in cateva luni pune te pe treaba iar, onoreaza comanda feciorului cel mare!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Elena, felicitari. Frumosi baieti ai, sa-ti traiasca.

Fetelor, cine foloseste Netflix, si cam cate filme reusiti sa vedeti pe luna?

Mergi la inceput