Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrada spune:
Bine ai venit David Andrew!! Felicitari Elena!
La noi a venit mosul deja si a adus sanie:
http://www.ukfitnesssupplies.co.uk/mall/productpage.cfm/UKFitnessSuppliesLtd/540004/55401
si almond joy!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lai spune:
Felicitari, Elena!! Sa fie sanatos, papacios si necolicios bebicul! Si sa va bucurati toti patru unii de altii!
Andrada, veau si io sanieeee (doar ca mai intai mi-ar trebui zapada.. de care am dat cu nasul weekendul trecut si probabil ca asta mi-a fost portia pe toata iarna) spor la giumbuslucuri in omat!
Lai
corinadana spune:
Si noi una ca se ne dam pe valuri!!!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
anamari spune:
Felicitari Elena!!! sa fiti sanatosi...
felicitari Ramona- sa treceti usor pese acte si sa o stapaniti sanatosi....
Andrada-ar trebui sa cumpar si eu , chit ca nu am derdelus -poalele dealului sunt la strada, dar aranjam noi ceva la cate dealuri is pe aici...si cand s-o hotara si zapada sa vina...
acu' am si eu o intrebare pentru fetele cu copii la day care/baby sitter voi cat platiti pe zi/ora /saptamana? si cam ce fac copiii-ii invata cantece,jocuri, potty training...?-ok, stiu ca ratele difera de la stat la stat si zona la zona, dar ma descurc eu daca-i sa le ajustez la pretul zonei....
pe mine m-a convins sotul sa-i angajez nepoata si acum ii pare si lui rau. Ca pretentii la bani sunt, grija de copii mai putin. si e din ce in ce mai ocupata cu altele...asa ca ne-am decis sa cautam pe altcineva si sa-i dam papucii dupa 1 Ianuarie. Dar acum vreau si eu sa aleg in cunostinta de cauza....adica sa compar oferte/beneficii...
Samurai-lady spune:
FELICITARI ELENA si bine ai venit bb David Andrew
Felicitari si lui tati si lui Alvarika-frumushika
Asteptam pozici muuuuulte !
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Ramona J spune:
Multumesc Anamari, sa vedem cum decurg lucrurile.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Delia21 spune:
Refacere rapida si bebe sanatos si norocos Elena!
Bun venit pe lume baby David-Andrew!!!!asa ma emotionez cand aud de galusti asa mici....of,mi se face inima cat un purice.Pupam pe toata lumea la gramada.La noi a venit mos Nae cu niste bilete pentrui Romania,cu plecare inainte de revelion......si suntem nespus de fericiti!Asa ca suntem tare ocupati cu ....facutul de cumparaturi si impachetatul.Sarbatori fericite la everybody!!!
corinadana spune:
Anamari aici min 10$ pe ora max. 15$.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Anamari, la gradinita platim $48/zi. Il invata sa faca la olita, cantecele si tot felul de jocuri in grup.
Iar pentru o babysitter te costa cam $10/ora.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
kim222 spune:
Anamari eu platesc 700$/luna, 5 zile/spatamina de la 8 la 4...Sint f incintata ca am ales acesta varianta si nu o bona..care sa nu stiu ce face ..
Desi copilul meu este mic, 2 ani si 3 luni...deja nu mai foloseste diaper de la 2 ani..pt ca educatoarele au cooperat cu mine si m-au ajutat, papa singurel...merge la nani fara mofturi (ma refer la daycare ca acasa este alta poveste), cica picteza ..deseneaza (evident ca mizgaleste doar!)....au circle time in timpul caruia cinta...merge in excursii la zoo, muzee...in rest se joaca afara f mult..au curtea special amenajata..ca un parc! Si toate astea la o un family daycare..Am ales aceasta varianta pt ca preferam un colectiv mic..deci sanse mai mici de imbolnavire (in 4 luni a fost o singura datat racit..si atit!). Mult succes si nu te grabi..cauta cu multa rabdare...