Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Andrada, uitasem expresiile astea. Imi place aia cu "mai doamna", mi s-a aplicat si mie de citeva ori.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cryssa29 spune:
Felicitri, Elena ptr bebelush. Sa fiti sanatosi.
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Miercuri am aterizat in State si mi s-a pierdut un bagaj(marea majoritate a hainelor luate cu mine, a incaltarilor, toate produsele cosmetice). Au trecut 4 zile si nici o veste de existenta bagajului pe undeva. Am inceput sa ma consolez cu ideea, insa ash vrea sa stiu care sunt conditiile de recuperare cat de cat a sumei bunurilor. Mi s-a spus ca tre' sa fac o lista cu bluzaX, firma X, valoarea X...ash mai avea o zi pana sa fac reclamatie la delta.com ptr recuperarea valorii bunurilor...
Numai bine!
Antoaneta1 spune:
Multumesc mult! Stiti si cat dureaza? Pe site la consulat zic ca dureaza pana la 6 luni. Mi se pare foarte mult, chiar 6 luni dureaza? As vrea sa plec in Europa prin Mai.
Elenalove27 spune:
Fetelor, azi de ziua lui Alvarica al meu am aflat o veste ingrozitoare, A MURIT MAMA MEA!
cat costa o inmormantare , ce sa fac , unde sa apelez la cine , surorile mele habar nu au incotro sa o ia ? SI DE UNDE SA INCEAPA SI CE SA FACA PENTRU INMORMANTARE?
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Antoaneta1 spune:
Imi pare foarte rau! Condoleante!
Din cate mai tin eu minte, daca deja au loc de veci, sa mearga la biserica sa stabileasca cu preotul data inmormantarii/slujba. Sa mearga sa cumpere sicriu si sa vorbeasca tot la cei cu sicriul pentru imbalsamare si tot ce mai trebuie pentru inmormantare, inclusiv transport. Nu prea cunosc preturile din pacate, poate costa cateva sute de dolari, pana in 500??
Ramona J spune:
Imi pare rau Elena, condoleante.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Elenalove27 spune:
ohh fetelor...acum 3 ani ma rugam impreuna cu VOI la Dumnezeu sa imi lase baietul in viata...ieri nu ma saturam sa citesc pe forum felicitari pentru venirea pe lume a lui DAVID al meu si pentru frumoshi 3 anisori ai lui Alvarica...iar acum nu ma pot aduna sa citesc CONDOLEANTELE pentru MAMICA MEA!!!
cat de mult sufar DOAMNE ...cat de mult...
parca nu se mai termina odata ...traiesc numai oftand...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
corinadana spune:
Condoleante Elena!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana C spune:
Elena, sper sa nu te superi pe mine, dar tot intreb, pentru ca tu, in bunatatea ta, nu vrei sa supere pe nimeni ...
Fetele din America, Elena ar mai avea nevoie de 150$ pentru miine, pentru ca miine o sa fie inmormintarea mamei ei. Eu am trimis citiva banuti prin Western Union, direct in tara.
Poate altcineva sa o ajute?
Elena spune ca voi ati ajutat-o mereu, si ati fost bune cu ea mereu, si nu vrea sa va supere, sa nu mai apeleze la voi ...
Sper sa nu supar pe nimeni ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva