Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 18
Elenalove27 spune:
multumesc...au reusit sa faca rost de tot ...mama este pe ultimul drum...
sa iti fie tarana usoara draga mamica... si Dumnezeu sa te ierte.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
asiza spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
multumesc...au reusit sa faca rost de tot ...mama este pe ultimul drum...
sa iti fie tarana usoara draga mamica... si Dumnezeu sa te ierte.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Elena, ma intrebam ce e cu tine...nu ai mai aparut la " Mamici de noiembrie-decembrie"! Inteleg ca s-au intamplat multe in viata ta si bune, si rele...
Condoleante pentru mamica ta! Imi pare tare rau sa aud ca suferi...sa-i fie tarana usoara!
Apoi, am inteles ca ai dat nastere unui baietel minunat, David...Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de impliniri!
Pentru Alvaro, inca odata, desi ti-am urat toate cele bune si la capitolul cu "Mamici de noiembrie-decembrie"...
Ai grija de tine si de cei mici! ...inca odata, imi pare nespus de rau pentru mama ta!!!
Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb
Delia21 spune:
OF,OF,OF,mai Elena!Acum cand sa va bucurati si voi in tihna de noul venit......trebuia sa se intample si nenorocirea asta;zau ca mi-e ciuda,saracutii de voi.Nu a apucat saracuta sa isi vada cel de-al 2-lea nepot.Condoleante si dumnezeu sa fie cu voi sa puteti trece si peste hopul asta!
SARBATORI FERICITE la toata suflarea!!!
Bic spune:
Elenalove, imi pare rau. Sincere condoleante.
E greu al nabii, dar uite ca sa e viata. Bucurati-va de puiutzii vostri, ei o sa te tina ocupata si o sa te faca sa-ti mai lini durerea.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ciuf spune:
Elena, imi pare tare rau de mama ta. Condoleante! Iti doresc multa putere sa treci peste durerea asta si ai grija de tine, mananca, uita-te in ochii copiilor tai, bucura-te de ei si gandeste-te ca trebuie sa fii o mamica puternica si sanatoasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
CamiM spune:
Elena condoleante!
Uita-te catre puisorii tai frumosi sa iti iei puterea sa mergi mai departe.
Cami & Sofia
poze Sofia
ANDRUSHKA spune:
Imi cer iertare Elenei ca indraznesc sa abat atentia spre un subiect mult mai desuet....dar ma preseaza timpul.
Fetelor, cum ati traduce voi in romaneste termenul "coming out" care se refera la persoanele gay? Am de tradus un articol pentru o publicatie si m-am impotmolit dupa primele fraze. Exista un termen oarecum consacrat in Romania care sa descrie etapa asta de "dezvaluire" a identitatii gay? Nu au si ei o pagina de web sa ma 'educ' putin, nu am gasit nimic. Termenul in engleza este oarecum metaforic, fiind o prescurtare de la "coming out of the closet", dar cum transfer asta in dulcea limba romaneasca?
anamari spune:
Andrushka
am facut si eu o traducere odata si am folosit "a-si face publica orientarea sexuala", "a-si dezvalui orientarea sexuala", stiu ca se prefera de asemenea "parteneriat gay", "barbat gay" si "transsexual"
uite aici pagina lor web:http://www.accept-romania.ro/