FIV 90
Raspunsuri - Pagina 27
delfi spune:
betty78 multumesc pt informatii, o sa sun sa vad cum reusesc sa dau de doctor, tot de Ron El auzisem si eu ceva dar stiam ca el nu prea sta prin tara asa ca ma gandeam ca te preia cineva pt dosar. Pana atunci trag tare cu Maca, ceai de napraznic si.. poate se intimpla minuni de sarbatori - oricum dupa ET am inteles ca sun sanse mari sa se intimple ceva
multa bafta la toate fetele in focuri
cristinici spune:
Lachi pregnylul se face 1:1. Tin pumnii in continuare si ma rog sa fie bine.
Antosit in la al 2 lea FIV ai reducere 300e , la al 3lea si urmatoarele ( pa care nu ti le doresc) 600e
Venera sper sa vii cu vesti bune.
Carmen bafta in continuare.
Cami nu ne mai zici nimic?
Kla o sa-ti spuna maine la ET, ce si cum.
Andrada, andreea va stept cu vesti noi .
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu prin zona, numai ca am avut ceva de lucru si nu am mai putut intra.
Un gand bun tuturor din partea lui Alinuk si in special lui Sheri ... sa stii ca, desi se numara printre cititorii din umbra, nu atenteaza la ananasii tai!
Multumesc Alinei ca mi-a amintit ca pe 26 noiembrie este Sf. Stelian ( ocrotitorul copiilor ), ale carui moaste se afla in Biserica ce-i poarta numele, de pe str. Udriste.
Tot pe 26 noiembrie implinesc 12 ani fericiti de casatorie!
Cristinici ce faci, mai incerci la Giulesti?
Iliuta 5 celule la 48 de ore e excelent! Unul si bun e tot ce-ti trebuie ca sa reusesti!
Andicu cum te simti, au inceput simptomele de sarcina? Stii ma gandeam la ce spuneai tu de cosuri, dar cred ca ti-au aparut dupa ce ai aflat de sarcina ... ciudat, de vreo 2 zile m-am umplut si eu de cosuri si pe fata si pe gat si nu aveam asa ceva pana acum!
Danutza mersi mult, cred ca l-am facut intr-un minut, poate un minut si jumatate, cu un ac gros de seringa de 5 ml, introdus intergral ... m-a durut mai mult dupa, in timpul injectiei a fost ok.
Vali mersi de urare! In cazul asta cred ca mi le-as face si singura!
Kla foarte bune rezultate ai avut! Mult succes maine la ET!
Monica-Elena lui Mihnea!
Delfi schimba echipa, daca ti s-au parut prea grabiti! Eu am facut cu dr. L. Dracea + biolog M. Dascalescu si sunt extrem de multumita, mi-au acordat toata atentia.
Moniland am intrebat dr. si mi-a spus sa fac o singura injectie dupa 4 zile de la ET.
First_carmen ai avut rezultate foarte bine! Mult succes in continuare, sa se divida embrionasii cat mai bine si un ET reusit!
Antosit ma bucur ca nu abandonezi lupta! Ai pierdut o batalie, dar nu s-a terminat! O sa reusesti sa-ti implinesti visul pana la urma!
Lachi eu am facut 2 fiole de solvent la 4 Menogon si 1 fiola la 2 Pregnyl. Am intrebat dr. si mi-a spus ca e ok asa.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
betty78 spune:
Delfidaca vrei poti da iti faci o programare la doctorita Anca Gherasie. Ea este mana dreapta a profesorului, asa ca ptr inceput poti sa te duci la ea. Eu mi-am facut laparoscopia la ea(in CFR2) dar lucreaza si la clinica. Are super multa rabdare si te asculta, se uita la toate analizele - nu foarte multi medici au rebdare sa iti studieze istoricul medical - mie personal mi-a placut tare mult de ea. Daca vrei sa faci FIV in ianuarie - februarie ar trebui sa iti faci o programare din timp.
Oricum iti doresc mult succes si sa reusesti pe cale naturala..
Kla multa bafta maine la ET si sa te ajute DD sa se prinda embrionasii cat mai bine
la toate fetele
betty78
KITTA spune:
Delfice pot sa iti spun eu este ca in Octombrie m-am stimulat degeaba cu un rezultat dezastruos care m-a deprimat - numai 3 foliculi - si nu am mai continuat FIV-ul. Fiindca m-a enervat si dr. ca m-a bagat pe tratament de cobai am schimbat radical spre MNL, desi din considerente financiare nu am mers acolo de la inceput. Deci retine in Octombrie m-am stimulat, pe 13.11. am fost deja la consultatia cu dr. Eon-El care a durat vreo jumatate de ora sau chiar mai mult. Eu aveam totul pregatit pe tava, asa ca nu a mai fost nevoie de alte investigatii. M-a intrebat daca vreau sa fac in ianuarie eu am zis ca da ca dehh e mai lejer pe la servici, asa ca deja m-au pus pe jgeab, adica: 2 luni AC (aici s-a cam destramat visul ca poate raman natural de sarbatori, cadou de la Mos Craciun ca in povestile frumoase tocmai inainte de FIV, bla, bla, bla dupa care voi incepe protocolul lung de prin dec., deja pe 28.12 si 04.01 trebuie sa merg musai la controale ceea ce ne-a dat planurile de plecare din tara peste cap, nu ca am mai fi avut si bani, dar am fi mers la niste prieteni in Danemarca cu cea mai ieftina cursa de zburat. Acu' o sa zburam prin casa de fericire ca am mai marcat o injectie. Eu deja am innebunit cand mai iau o pilula de AC ma bucur ca mai scade folia si a mai trecut o zi. Doamne nu credeam ca ma bucur atata ca imi trec zilele cand altii trag de ele sa se scurga cat mai incet!
Cum ti-a zis si Betty78 suna si te vor programa pt. luna dec. - va veni tot pe la mijlocul lunii, ca sa stii cum si de unde o apuci!
Bafta multa si te mai tinem la curent cu progresele noastre.
Este totusi alt tratament, adica in sal de asteptare, un suc, o cafea, o aluna ca deh doar tot tu le platesti in cei 3000 Eur......
rubia spune:
Monica merci pt lamuriri
Venera eu o sa fac testul luni pe 4 dec pt ca vineri e 1 dec si e prea devreme asa ca...mai e ceva vreme...
La mine e ziua a4-a dupa ET si am inceput deja sa am dureri dintr-alea ca la ciclu care ma nelinistesc dar eu incerc sa fiu optimista.
Pana acum am stat la pat dar cred ca de maine incerc sa ies din casa sa ma plimb ca parca nu mai pot sa stau la pat.
Bafta tuturor fivoaselor!
kla78 spune:
multumesc fivoaselor ....va tin si eu punmii la toate sa reusiti ,dupa calculele mele testul meu va fi exact de mos Nicolae,poate voi primi cel mai frumos cadou de pana acum,totusi sunt `putin in ceatza ca iar sangerez....nu e mult dar e ceva....mai ales cand fac pipi,oare e de rau?e un fel de mucoasa cu ceva roz....si parca sunt si niste firicele ....offf nu stiu cum sa va explic,....
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
Buna dimineata!!!
Am intrerupt Ac duminica si nu-mi vine CM??? Voua cand va venit? Vreau sa-mi vina ultimul rus.... Vineri trebuie sa incep suprefactul... Oare imi vine pana vineri???
la toata lumea.. intru mai tarziu
PUSSI
MRL spune:
pussi, la mine CM a aparut dupa 3-4 zile de le intreruperea AC. Asa ca te poti astepta sa iti vina astazi, maine dar sigur vineri o sa fi rezolvata ca sa te apuci de tratament. Iti tin pumnii.
Pupici
iliuta spune:
Dasha, sunt bine, cumintica in pat. Ma simt chiar f bine. Nu am niciun simtom...........dar fiecare corp e diferit la urma urmei. Nici cand am ramas insarcinata natural nu am avut niciun fel de simtom......
ZisaCami sa te auda D-zeu si sa reusim toate. Prea ne zbatem pt un bebelas.....
Kla, tu stii ca esti o luptatoare. Te sun azi pe la amiaza.
Bafta fetelor.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela