FIV 90
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
antosit spune:
Voi ce stiti fetelor referitor la al 2 lea fiv la Giulesti, am inteles ca se face o reducere de 300euro este adevarat?
Anto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta71 spune:
Dasha, scuze de intarzierea cu care iti scriu. Imi pare rau ca ai trecut prin necazul acesta. Am sperat ca totusi e o greseala si ca nu e adevarat. Dar e bine ca nu te dai batuta. Sigur va fi bine data viitoare.
poze
first_carmen spune:
kla acum m-am mai linistit ca inainte de punctie credeam ca nu o sa gasesca nici un folicul bun si dupa aia ma gindeam ca chiar daca gaseste nu are cu cine sa-i fecundeze. acum sunt mai optimista. Ce ma omoara pe mine acum sunt zilele in care tb sa stau linistita.
venera_h ovulele tb luate intravaginal dar .. ce sa zic ca si mie imi cam pica (cind stranut de exemplu) .. iar ieri dupa punctie le-am luat pe gura m-au cam ametit (parca scria ceva in prospect). Iau si eu acid folic una zilnic si tetraciclina la 6 ore si jumatate de pastila de medrol la 12 ore.
Cind am fost ieri la punctie era o fata care facea ET-ul(era al doilea sau al treilea FIV ) si platea mai putin fata de ce stim noi, era ceva de genul 18 milioane (in afara de cei 300 euro).
Sheritra spune:
Ce de vesti bune! Bravo la toata lumea.
Lachi, ce mai faci? Te mai doare funduletul? Stai pe burtica. Solventul nu conteste, concentratul e important, eu am facut 1:2 sa fie doi in unul ! Concentrat knorr cu aroma de budinca.
Gata, faci pregnylul?
Anto, e adevarat cu reducerea, intreab-o si pe draga de Cristinici ca ea stie.
Ioanooooooo (si Tugs), scoate pestele de la frigider ca incep sa am pofte, dar sa fie cu ananas! Ce mai faci? Te doare si pe tine ceva?
Sheritra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Da, Anto se face reducere la al doilea fiv.
Sheri, draga mea, fac foaaarte bine ...despre pregnyl intrebam si eu asa... de curiozitate.
venera_h spune:
Moniland, merci pt explicatii Deci am dreptate sa vreau sa repet analiza la 14 zile.
kla78, succes, sa ne tii la curent! Ce enervant este sa nu se discute cu tine, pt ei este o rutina, pt noi o mare incarcatura emotionala si o curiozitate fireasca fata de propriul caz, mi s-ar parea normal sa se acorde atentie fiecarui pacient ca si cum ar fi singurul, oameni suntem si mai dam si o caruta de bani!
antosit, tot la echipa Niculescu-Cocei si eu. Merci de incurajari! E adevarat cu reducerea!
first_carmen, am luat si eu medrol pana in ziua ET, tetraciclina nu. Nici nu stiu pt ce era medrolul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Sheritrooo....ma dor ovarele ca sunt la ovulatie, in z9, sunt anormala draga!!! Te astept cu un platou mare de ananas!!
galuscuta spune:
Am reusita sa intru si eu acum pe net, sa va dau noutati. Luni am fost la primul control , din pacate am ovarele micropolichistice dupa ultimul FIV , degeaba am luat AC...ma rog , de luni dupamasa pana joi trebuie sa iau 1 diferelin + 200 UI puregon(data trecuta am inceput cu 275 UI dar vazand ce reactie am avut mi-a diminuat cantitativul) , vineri am alt control . La mine punctia v-a fi prin 2,3 decembrie.Daca voi mai reusi sa intru pe net (sunt la servici la vara-mea)
DASHA sus capul ...stiu cat de rau doare...dar nu dispera , mai incearca.
Fetelor va pup
galuscuta
Monica-Elena spune:
Da scuze raspunsul era ptr rubia nu ptr pussi dar cu un ochi la Mihnea nu mai tin minte