FIV 90

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

rubia, da, ca la ciclu am si eu cateodata dureri, dar in rest nimic, nici sanii si e a 8a zi de la ET. Ce e scurgerea de nidatie?? Am vazut ca nu e neaparat o regula, a raspuns si Monica, dar a scris gresit ca ii raspunde lui pussi Dupa cat timp faci testul?? Bafta!

kla78, mai bine optai pentru anestezie generala, in cazul in care nu ai rau de anestezie. Dr. Niculescu nici nu accepta anestezie locala pt a nu exista pericolul sa te misti, e nevoie de mare precizie. Cu sangerarea nici eu nu sunt lamurita, daca e buna sau nu, eu nu am avut.

pussi, merci pt incurajari, peste 2 zile voi afla rezultatul. Dar eu voi cere indiferent de rezultat sa il repet peste cateva zile pt ca mi se pare prea repede la 10 zile, in general se face la 14 zile.

delfi, si eu am mereu senzatia ca te trateaza pe fuga, ca nu ai timp sa discuti suficient, mai mult trebuie sa prinzi din zbor, la echo intri pe banda rulanta, ma rog, destul de inuman. Cat s-a putut am preferat sa merg la cab particular, dar de la un moment dat trebuie musai la spital. Ma gandeam si eu ca in caz de nereusita sa repet la o clinica particulara, dar problema e ca e mult mai scump si nu prea imi permit, si asa am facut mari eforturi. Daca iti permiti, cred ca e mult mai bine, te trateaza in general mai omeneste intr-o clinica particulara. Bafta oricum!

first_carmen, bafta multa! Ovulele (de Utrogestan, nu?) le iei pe gura sau intravaginal? Mie mi s-a spus ca neaparat intravaginal, doar daca am sangerare pe gura, dar mie mi se pare cam ciudat, se cam scurg, am senzatia ca se pierd. De asemenea, iau acid folic, o pastiluta pe zi.

Va pup si fie ca visele noastre sa devina realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ok...asa o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Buna fetelor ,

Kla ,felicitari pentru recolta.Maine tin pumnii stransi ,stransi si ma rog la Doamne Doamne sa fie bine!!!
Iliuta,cum te simti?Stai cumincioara si ai grija de tine?
Va multmesc din suflet tutturor ca sunteti alaturi de mine.Ma simt bine , am un gol imens in suflet dar lupta abia a inceput.Asa ca....voi lupta in continuare.
Va pup pe toate.(nu scriu numele ca sa nu uit pe nimeni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

antosit, inteleg ca ai avut un esec. Imi pare rau, fii curajoasa in continuare si ia-o de la capat cu incredere! Unde ai facut? Poti reincerca asa repede, dupa 2-3 luni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, si eu l-am facut tot 1:1. Pe cand ziua cea mare?

Anto, eu primul FIV l-am tratat superficial (dpdv psihic). Pana si dr. ma certa ca nu sunt entuziasmata. Si nu am reusit. Deci nici asa nu e bine. Capul sus si priveste inainte. Viitorul va fii bineinteles cu copii.

Monica

Mergi la inceput

venera, scurgerea de nidatie = cateva picaturi de sange, semn de implantare, dar nu e obligatorie. Testul din sange se face de obicei la 14 zile de la ET. Trebuie sa dispara tot pregnylul din organism caci altfel ar putea iesi testul fals. Utrogestanul se iau de obicei intravaginal, dar depinde de indicatiile dr. Tin pumnii sa reusesti.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

VENERA n-am avut ce sa aleg iubita anestezia ca aici nici macar nu-ti spun cum si ce fac....sunt tare zgarciti la vorbe....pe langa asta a trebuit sa sun azi sa-mi zica cand merg la et si mi-au dat ora pe maine la 10:30 si n-au vrut sa-mi zica cati au fecundat si n-am mai intrebat nici daca e de bine sau de rau cu sangerarea dupa punctie...azi nu mi-a curs deloc pana mai inainte cand am mers la baie si am vazut pe hartie ca iar curge...putin dar este....ma cam ingrijoreaza asta si sper sa nu fie rau pt maine la et,

LACHIONE mie la fiv1 mi-au facut la spital pregnylul si am vazut ca de la cele 4 fiole mi-au bagat numai 2 de solvent....si i-am zis asistente sa le bage pe toate 4 sa fiu mai sigura ca e oksi a zis ca n-are importanta ca mai importante sunt cele 4 injectii nu solutia cu ce le dizolva....iar acum mi le-a facut sotul si normal ca am facut 1:1 sa fiu eu linistita

FRIST CARMEN sa dea DD din cei 7 embrionasi sa fie 1 sau 2 cuminti/ei si sa ramana la tine in burtik 9 luni,vom imaprti simptomele impreuna in timpul asteptarii testului,multa bafta

DASHA

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Kla, din moment ce te-au chemat pentru ET inseamna ca ai ceva de transferat. . Iti tin pumnii sa ai cati mai multi si sa si congeleze din ei. O zi super buna sa ai maine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moniland, stiam ca reactiile vor fi nasoale, dar nici chair in halul asta. Oricum starea mea psihica si fizica este mai buna si nu mai am nici un simptom. De azi mi s-a oprit si CM asa ca nu mai sunt ingrijorata. Pe 23 ma duc la primul set de analize si sper sa fie bine.
Multa bafta si bebei cat mai multi fetelor care fac FIV

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni !
Venera eu am facut fiv la Giulesti cu echipa Niculescu- Cocei (si tu esti tot la Niculescu?).Dupa bhch am mers si am vorbit cu dr.-ul si el mi-a recomandat o pauza de 3-6 luni.Efecte negative nu am avut in urma tratamentului, cel putin pana acum!?!?Cu fizicul stau bine cu "pisicul" mai am de lucrat, ca sa zic asa!Ce sa iti spun sa te incuajez...crezi in sansa ta, fi sigura ca tot ce a tinut de medici si de tine a fost facut,acum a ramas doar vointa Domnului!

Fetelor apropo de reusitele de la Giulesti in perioada cand am facut eu fivul am fost la dr. N patru fete, din patru trei au fost reusite .....(ultima gaina din aprozar banuiesc ca o stiti deja!),concluzia: reusite sunt sa nu ne pierdem speranta!

Anto

Mergi la inceput