FIV 90

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Fetelor, fivoaselor,

Aseara mi-am sunat dr sa vad ce se intampla de nu mi-au venit uratii nici acum.Am doua saptamani de cand am facut testul Bhcg si 13 zile de cand am intrerupt utrogestanul.Ma dor sanii de mor si sunt umflati.Mi-e teama sa ma gandesc ca mi-au gresit analiza aia de la Iasi, ca la cat am suferit cand am auzit rezultatul, ar fi culmea...
Dr mi-a zis ca nu e normal ca ar fi trebuit sa-mi vina si sa nu fie vreo extrauterina sau poate sarcina normala.
Am aflat de curand ca se face si la noi in spital testul si dimineata am fost si l-am facut.Pe la 1 i-au rezultatul.Ce-o fi o fi, cum o vrea DD.

Mrl Mi-a fost dor de tine.
Zisa Cami Tin pumnii stransi.

Fetelor in focuri le urez curaj si credinta ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Puiramy ai fost si ai facut testul? Ma bucur! Vezi ca ti-am raspuns si la "Durerea unei pierderi...". Sper din suflet sa-ti dea o veste nesperat de buna

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

puiramy, ce bine ar fi ca de data asta sa fi gresit.
Si mie mi-a intarziat destul de mult CM. Nu mai stiu exact cat dar sigur > 10 zile. Eu am stat linistita pentru ca odata si odata tot venea. Si bineinteles ca a venit dar si lunile urmatoare am avut dereglari. Inca astept sa vina la exact x zile.

Monica

Mergi la inceput

Moniland Ce bine ar fi...dar nu prea cred, e mai mult o dereglare, sigur.
Laura Ioana Si eu ti-am scis tot acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor oare cum se simte Kla? Azi trebuia sa faca ET?

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Puiramy imi imaginez prin ce poti sa treci ... sper din tot sufletul sa fie o greseala si tu sa fii insarcinata, iar sarcina sa nu fie afectata! Doamne-ajuta sa ai un raspuns pozitiv la ora 13,00!
Iliuta
Kla te asteptam cu vesti bune! Bafta la ET!
Pussi mie mi-a venit CM la 5 zile de la intreruperea AC. Stai linistita, ca vine sigur pana vineri.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

betty, asa stiu si eu. Sper sa fi reusit transferul si sa nu fie grava problema cu sangerarea. Ii tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Dragelor, maine este ziua cea mare pt mine: da sau ba! Am niste emotii... Va pup si va anunt rezultatul!

Mergi la inceput

Fetelor,

Multumesc pentru sustinere dar cum ma asteptam nu mai e nimic Bhcg 0,0.Sper intr-o reusita data viitore.
Pupicei pentru toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

puiramy imi pare rau; mai era o speranta...dar o sa fie data viitoare!

Mergi la inceput