Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cat merci mult:) Noua ne pune direct copilu in pass ca are soata pasaport vechi, al meu e cu tzipla d-aia si ar dura 3 luni. acum cica costa 39 de euro una bucata copil lipita in pass:)))

oana ca sa te incurajez la mine in oras marile reduceri incep la sf. lui ianuarie:))) cele mai interesante sunt la magazinele scumpe!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

apropo de reduceri, la H&M la copii sunt o gramada cu 50%, ce-o sa mai reduca la WSV?? doar sa le dea degeaba, nu ca as fi impotriva

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Tocmai am primit telefon de la o tanti de la ziarul local ca vrea sa faca un reportaj despre aderarea Romaniei la EU si avem maine termin sa discutam
Fetele, bitte, veniti cu idei...Vorteile, Nachtteile, ce vi se pare important.
Danke!

Mergi la inceput

catrinel, tocmai discutam cu sora mea cam ce dobanzi sunt la creditele ipotecare in Romania: peste 6% si creste, in loc sa scada. Ea spera sa se schimbe asta, si eu la fel.

Cristina
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna fetelor!am si eu o intrebare la voi.eu am permis de conducere romanesc de 5 ani de zile si sunt casatorita in germania de 4 ani de zile,deci suunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate.permisul meu de conducere este pe numele de vechi.Eu acum pot sa conduc cu permisul meu de conducere romanesc in germania fara prb?Am prb ca este pe numele vechi sau nu?am auzit ca de la 01.10.2007 permisele de conducere sunt valabile in toate statele europene.Este adevarat ca chiar nu pot sa cred si nu stiu ce sa fac.Pot sa ma urc in masina si sa plec la plimbare cu masina?Va pupic si va rog sa ma lamuriti si pe mine.Un an nou fericit va doresc.Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani si sa aveti parte de sanatate, iar cele mai frumoase dorinte sa vi se implineasca in noul an!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucia1

Buna fetelor!am si eu o intrebare la voi.eu am permis de conducere romanesc de 5 ani de zile si sunt casatorita in germania de 4 ani de zile,deci suunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate.permisul meu de conducere este pe numele de vechi.Eu acum pot sa conduc cu permisul meu de conducere romanesc in germania fara prb?Am prb ca este pe numele vechi sau nu?am auzit ca de la 01.10.2007 permisele de conducere sunt valabile in toate statele europene.Este adevarat ca chiar nu pot sa cred si nu stiu ce sa fac.Pot sa ma urc in masina si sa plec la plimbare cu masina?Va pupic si va rog sa ma lamuriti si pe mine.Un an nou fericit va doresc.Pe curand!

mereu cu credinta in D-zeu!

lucia, cineva a dat rasp. exact mai sus.

Cristina
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor eu tot in Germania locuiesc de 2,5 ani, dar se pare ca am inceput anul 2007 cu ginduri de intoarcere acasa. Adica mai avem de gind sa mai stam vre-un an si jumatate si apoi sa ne intoarcem in Romania (adica eu asa sper). Problema este ca ne-am cumparat aici toata mobila pt 3 camere. Stiti cumva, exista firme care sa transporte mobila din Germania in Romania si sa nu coste nici foarte mult si bineinteles sa ai siguranta ca totul decurge bine cu transportul?
Va pupacesc si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

La multi ani!Un An Nou mai bun,cu multa sanatate,bucurii si liniste!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! un an nou plin de realizari si bucurii.Fericire maxima alaturi de cei dragi si tot ce v-ati propus la cumpana dintre ani sa vi se implineasca.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput