Viata in Germania (39)

Viata in Germania (39) | Autor: Himmelsduft

Link direct la acest mesaj

Va invit fetelor la un nou capitol de discutii.

Viata in Germania (38)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Yasmine, mi-a placut mult ce ai scris. Va doresc din tot sufletul sarbatori linistite si pline de speranta si iubire.

Helbi, Didi, Alina, Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Yasmine, mi-a placut mult ce ai scris. Va doresc din tot sufletul sarbatori linistite si pline de speranta si iubire.

Helbi, Didi, Alina, Cristina

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu griji?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Him,
Tu ce mai faci?Nu ai mai scris demult.Vine barza?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Alina,
lucram la proiect bb, ciclul asta am fost dezamagita, credeam ca o sa se intample minunea. Am facut stimulare cu Clomifen, dar mai mult rau mi-a facut decit bine. Acum nu mai iau, sint Z2, plina de sperante.

De asta mai iau cate o pauza sa ne reincarcam bateriile.

si sa auzim numai de bine,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, cum imbracati copilasii la petrecerea de Craciun de la gradinita? Ma refer, cum se obisnuieste aici? Multumesc.
Wildflower, eu nu stau f. departe de Düsseldorf si-s doritoare de intalnit romani, da nu ma incadrez intocmai cerintelor tale, adica al meu nu e neamt.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Carmi

Fetelor, cum imbracati copilasii la petrecerea de Craciun de la gradinita? Ma refer, cum se obisnuieste aici? Multumesc.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Carmi,
Baietelul tau merge la o Spielgruppe cu tine?Faceti serbare si cu parintii?
Fiica-mea e in al doilea an de gradinita si anul trecut au facut petrecere doar pt ei,in 6 decembrie cind a venit Nikolaus in carne si oase .Am imbracat-o normal,de gradinita dar in rosu .Am vazut ca unii copii aveau caciuli din alea de Mos Craciun dar fiica-mea nu a vrut nici sa auda...ca isi strica coditele.

Anul asta nu stiu cum va fi.Abia am terminat cu San Martin,pregatirile pt Craciun incep curind cred...deocamdata vine primavara,astazi avem 17 grade .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Samadhi,Cristina,multumes fetelor,pana la urma ne-am dumirit,e acelasi lucru doar ca cel ce vinde in Rom,a papat un "s"...
Prin urmare putem cumpara linistiti..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Alina, da, Spielgruppe, si am vazut in program ca au serbare, d-aia am intrebat. Multumesc de raspuns, mi-ai dat o idee

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele de unde iau si eu cateva randuri frumoase ca sa scriu in felicitarile de Craciun pt.gradinita?

multumeeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia.P spune:

Buna, fetele!

Iata ca postez o noua intrebare: In Romania, la copii, se da pana la 2 ani vit. D3 pentru prevenirea rahitismului; ii dadeam o solutie in picaturi, zilnic. Aici medicul pediatru nu a zis nimic despre asta si eu am uitat sa intreb. Voi ce stiti? Sa ma duc la medic din nou sa-l intreb despree asta? Am deja o saptamana de cand mi s-a terminat solutia din Romania si nu prea stiu ce sa fac...

In rest toate bunisoare pe la noi, nu am reusit sa terminam de aranjat apartamentul si desi mai sunt doar nimicuri de facut astea papa mult timp si multi banuti. Le-om face noi si pe astea.

In legatura cu cursurile de integrare care vad ca au declansat dispute tot cam ca in tren sunt. Am fost la autoritatea pt. straini si mi-au dat o lista cu institutiile care tin astfel de cursuri si nr. lor de telefon, sa sun sa vad care au locuri libere. Insa omuletul de la birou nu prea parea vesel ca vede inca un strain (de fapt 3 ca eram cu sotu' si cu pustiu') pe ziua respectiva, chiar acru mi s-a parut.

Acu' astept sa vad ce locuri gasesc si pe unde.
Pana una alta numai bine va doresc!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudia.P

Buna, fetele!

Iata ca postez o noua intrebare: In Romania, la copii, se da pana la 2 ani vit. D3 pentru prevenirea rahitismului; ii dadeam o solutie in picaturi, zilnic. Aici medicul pediatru nu a zis nimic despre asta si eu am uitat sa intreb. Voi ce stiti? Sa ma duc la medic din nou sa-l intreb despree asta? Am deja o saptamana de cand mi s-a terminat solutia din Romania si nu prea stiu ce sa fac...

Noua ne-a dat ´Zymafluor´(nu sunt sigura ca asa se scrie)pastile, una pe zi pana la doi ani. Contine vitamina D (impotriva rahitismului) si fluor (impotriva cariilor). Eu zic sa-l intrebi pe medic, daca tot ai inceput sa-i dai copilului.

Carmi

Mergi la inceput