Viata in Germania (38)

Viata in Germania (38) | Autor: Himmelsduft

Link direct la acest mesaj

Va invit la o noua runda de discutii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79780" target="_blank">Viata in Germania (37)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

multumesc de raspunsuri!!!

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Fetelor a facut vreuna dintre voi cursuri de SAP R/3? Imi spuneti si mie niste impresii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by osolita

Fetelor a facut vreuna dintre voi cursuri de SAP R/3? Imi spuneti si mie niste impresii?

uitilizator sau programator?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Cristina, ca utilizator ca la programare inca nu ma bag

Mergi la inceput

ca utilizator am facut eu la scoala un curs de initiere. Nu stiu ce parere sa am... daca lucrezi la o firma care-l foloseste, atunci tb sa-l stii, si sunt multe pe piata. Acuma depinde si ce te intereseaza pe tine, ca sa ai intr-adevar un cuvant de spus la un interviu ar tb sa faci un curs de initiere + unul specializat pe un modul si preferabil cu ceva practica, toti cer experienta.
In esenta e un sistem complet de gestionare a activitatii si in fct de dom de activ firmele instaleaza ce module au nevoie: logistica, contab., financiar, personal, etc.
E la fel de bun ca oricare alt program: daca firma unde lucrezi il foloseste, e bun, daca nu, nu-ti foloseste nici tie cursul.:)

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviaki spune:

Fetelor, cine ma poate ajuta? Caut un salon de cosmetica in München unde sa ma pot epila cu ceara.....si daca se poate si ieftin si bun si romanesc..... sau doar un salon unde ati fost si ati iesit multumite

Mergi la inceput

Multumesc Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, va multumesc pentru felicitari si urari,pe subiectul celalalt nu am mai apucat! Toate cele bune si voua si sanatate :) !

Nu stiu daca ati aflat dar mai avem o graviduta "nemtoaica", DidiAlex! Felicitari si sarcina usoara!

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Wow, cate gravidute !
Didialex, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios iti doresc !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liviaki

Fetelor, cine ma poate ajuta? Caut un salon de cosmetica in München unde sa ma pot epila cu ceara.....si daca se poate si ieftin si bun si romanesc..... sau doar un salon unde ati fost si ati iesit multumite

la partea cu "ieftin" sunt si eu curioasa :)

cu placere, osolita, daca vrei mai vb pe privat.

felicitari, didialex! sarcina usoara si multa sanatate! Eu sunt asa de fericita ca am doua comori acasa ca ma bucur mult de tot cand se hotaraste cineva sa mai faca 1, ca tare-i frumos, manca-le-ar mama de poponetze!:) Acuma tocmai fac curat in casa si ma scap de bebelusenii, si ma uit cat sunt de mici in paturile astea mari! Si cat de mari mi s epareau in patuturile lor de bbi:) trece timpul... dar macar trece frumos ;-)

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput