Viata in Germania (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare fetelor!

Va pup pe toate, in primul rand pe noile gravidutze si proaspetele mamici si apoi pe restul, se intelege!
Nu intru eu prea des dar si cand intru petrec o zi intreaga sa reiau din urma discutiile si sa citesc tot! E o atmosfera tare calda aici si ma simt tare bine, inconjurata de mamicutze, gravidutze si prichindei! Imi mai salta si mie sufletul de bucurie! Pe bune!

La capitolul "epilat", sufar si eu (fiind fan epilat cu ceara - calda sau rece, egal).Am dat in cele din urma (pe inet) de un cabinet deschis in Berlin (au aratat si la TV)si a aparut unul si aici in HH, dar vorba aceea, preturi mari, nu gluma!

Asa ca pana la urma m-am enervat si daca tot am tras o fuga in Rom.acum o saptamana, am luat si ceara cu mine.E unica solutie pe care am gasit-o.Poate voi aveti mai mult noroc, la voi in zona.

pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am regasit nemtoaicele mele dragi.

Didialex,felicitari de la o burticuta mai mare si iti doresc o sarcina usoara.

Daca tot e we ma gindeam sa va mai pun niste intrebari...poate aveti mai mult timp sa cititi.
In legatura cu pompa de san ce parere aveti?Trebuie sa-mi iau si daca da,care ar fi cea mai indicata?
Apoi chilotii aceia de unica folosinta de unde sa-i iau?Sau primesc de la spital?

WE placut!

Hainute bb

Dana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Apoi chilotii aceia de unica folosinta de unde sa-i iau?Sau primesc de la spital?

da, ii primesti de la spital. Primesti tot ce ai nevoie, si tu si bb, nu-ti fa griji.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:

Didialex,felicitari de la o burticuta mai mare si iti doresc o sarcina usoara.

Daca tot e we ma gindeam sa va mai pun niste intrebari...poate aveti mai mult timp sa cititi.
In legatura cu pompa de san ce parere aveti?Trebuie sa-mi iau si daca da,care ar fi cea mai indicata?

WE placut!

Hainute bb

Dana 26+

Pompa electrica poti sa inchiriezi de la farmacie(si cintar electronic pt bb poti inkiria ).Eu am avut Medela si am fost multumita.
Am mai cumparat si una manuala(Nuk)si ma descurcam si cu ea dar mai incet.E bine sa le ai de la inceput.

De kiloti de unica folosinta ti-a zis Cristina.Primesti de la maternitate.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele-cum e vremea la voi?Aici s-a stricat definitiv,un vant si-o ploaie si-un friiiiig...
Daconst,daca tu vrei sa stai acasa pe perioada alaptarii macar eu zic ca nici nu-ti trebuie pompa de san (in ideea ca esti adepta alaptarii la cerere).Eu pana la 4 luni nici nu i-am cumparat biberoane lui Marc,l-am alaptat exclusiv de cate ori a vrut muschiuletul lui.Nici nu stiu cum arata o pompa de asta.Ideea mea e ca vezi tu dupa nastere cat lapte ai,cum mananca bebelusul si apoi faci rost de pompa,daca e cazul.
Cu drag,Anca

ps-azi sarbatoresc 4 ani de casnicie,m-am trezit tarziiiu de tot ca aseara am facut un joc pe computer cu sotzu pana la 3 dimineata.Si cand ma trezesc sotzu si cupilu plecati.Cand beam kafelutza in liniste,numai ce apare sotzu cu un buchet imens de flori asa frumoase, cu prajituri si sampanie
Dupa doua pahare deja jubilez

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Multumesc la toate mamicile pentru raspunsuri!
Cred ca pina la urma astept sa vad daca chiar merita sau nu s-o cumpar.

Mamica dulce,la citi mai multi ani fericiti alaturi de sotul tau.
Eu ieri am facut 5 ani de casnicie...daca stiam sarbatoream online.[

We placut!

Hainute bb

Dana 26+

Mergi la inceput

Mamicuta Ancuta ,La multi ani!Sa ajungeti la nunta de aur impreuna!
In capitolul trecut ma intrebai de miere cu catina.Am cumparat-o de la V-Markt si scrie ca e "neu".Cred ca o gasesti pe la supermarketele mari gen Real,Kaufland sau la magazine gen Vitalia.
Si aici e o vreme ciudata,ba ploua,ba iese soarele.Miine si luni se face frumos,soare si 17°C.

Carmi are dreptate,vezi tu imediat dupa ce nasti cum e cu alaptatul.Eu nu am avut de gind sa-mi cumpar pompa dar cam cind avea fiica-mea cam putin peste o luna am fost in prag de mastita(febra 40,frisoane).Am chemat un doctor acasa(era zi libera,erau Rusaliile nemtesti) si l-a trimis urgent pe sotul meu sa-mi faca rost de pompa de muls,bebelusa nu golea sanul complet si eu nu mulgeam restul,eram sigura ca se produce autoreglarea "cerere-consum" dar la mine nu a functionat.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Eu ieri am facut 5 ani de casnicie...daca stiam sarbatoream online.[

We placut!

Hainute bb

Dana 26+

Daconst,
La multi ani si voua,sa ajungeti impreuna pina la nunta de aur!

M-am uitat la pozele tale si parca te-as cunoaste de undeva .Serios,ai stat cumva in Complexul Studentesc in Timisoara?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mamica dulce, felicitari pentru aniversarea celor 4 ani !
Dancost, eu zic sa nu te grabesti cu pompa, vezi tu dupa ce nasti daca iti trebuie sau nu. Eu am avut si d-aia manuala (imprumutata de la moasa), si electrica (pe care a trebuit s-o cumpar, intrucat la farmacie nu mai aveau de inchiriat)...doar laptele mi-a lipsit. Oricum, cea electrica este mult mai buna.
Weekend placut la toata lumea,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Alina,am stat in caminul 20 in Timisoara.Oare ne stim?Da-mi mai multe indicii despre tine,ca poze nu am gasit.

Hainute bb

Dana 26+

Mergi la inceput