Viata in Germania (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

DANA si MAMICA DULCE la cat mai multi ani fericiti alaturi de soti!!!

dana in spital primesti tampoane ,chiloti iar pt bebe pampersi si hainute.daca ai la tine ce ti-am scris in lista la capitolul trecut nu ai probleme.si daca chiar mai intervine ceva iti poate aduce sotul ca oricum au voie sa vina oricand in vizita.

pompa de san zic sa nu-ti cumperi de pe acum ca poate vei avea laptic pentru bebe si nu o vei folosi.daca vei incepe servicul si vafi nevoie sa te mulgi atunci iti poti lua una.

eu i-am cumparat lui matei suzete,sticle cu biberon si alte prostii inainte de a naste.suzeta nu vrea sa o tina deloc in gura(si am luat si de silicon si din cea normala,imi scapa acum cum ii spune la material)desi a vrut in primele 2-3 zile acasa.am incercat sa-i dau cu biberonul ceai de colici dar nu a vrut sa-l ia in gura,m-am chinuit si pina la urma a vomitat.

ai putea sa-ti iei niste ceai de alaptat,face minuni.eu beau numai 1 cana/zi desi pe pachet scrie 4-5 si e am laptic suficient.se gaseste la dm,in mai multe variante,am avut si din cel mai ieftin si din cel mai scump si e la fel de bun.

la noi este soare dar oricum foarte frig,nu avem mai mult de 12-13 grade.ieri insa a plouat cu galeata.acum astept sa mi se trezeasca fluturasul sa plecam putin la plimbare.

va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

hihi, la mine nici unul nu a vrut suzeta:))

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Al meu a renuntat acum vreo luna, de unul singur, la suzeta. Insa isi baga degetele in gura si nu-mi convine. Asa ca am inceput sa-i ofer cu generozitate suzeta, luandu-ma dupa ce zic nemtii: mai bine suzeta decat maini prin gura. Voi ce ziceti?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Multzumesc mult Doamnelor de urari!!!!!
Lauraa suntem colege de suferintza

Si, pt ca tot e deschis sezonul de BB2 p'aci si Cap de cirese e deschis poate, poate da Domnu si o mamica scumpa de baietel ne va insoti.

Carmi,cu toate ca Robert nu a vrut deloc suzeta, dar nici io nu am insistat, cred ca e mai bine sa o foloseasca pana pe la 2 ani daca tot e obisnuit cu ea.
Si, daca va merge la cresa o v-a darui cu siguranta zanei suzetelor! Oricum te scapa de un stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

buna fetelor,

va rog frumos sa ma ajutati cu echivalentul 'Agentiei nationale pt Protectia Consumatorului' in germania si cu o adresa de email.

multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Alina,am stat in caminul 20 in Timisoara.Oare ne stim?Da-mi mai multe indicii despre tine,ca poze nu am gasit.

Hainute bb

Dana 26+

Dana,
Eu am stat in caminul 10,in Complex.Caminul 20 era cumva de ISE sau de Poli?
Hai ca-ti scriu pe seara un pm.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by lala

buna fetelor,

va rog frumos sa ma ajutati cu echivalentul 'Agentiei nationale pt Protectia Consumatorului' in germania si cu o adresa de email.

multumesc mult,

http://www.vzbv.de/go/

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pup nemtoaicele!
Am venit iar cu intrebari la mamici.
Voi ati facut analiza pentru diabet gestational?Cum decurge?
Mie mi s-a spus ca trebuie sa stau 2 ore la cabinet sa fiu sub supraveghere si m-a cam speriat.
Oare merita facuta analiza,ca normal nu face parte din setul obligatoriu ci o fac eu ca vreau.

Multumesc inca o data de raspunsurile de pina acum!

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:

Pup nemtoaicele!
Mie mi s-a spus ca trebuie sa stau 2 ore la cabinet sa fiu sub supraveghere si m-a cam speriat.
Oare merita facuta analiza,ca normal nu face parte din setul obligatoriu ci o fac eu ca vreau.

Hainute bb

Dana 27+

Dana, e bine de facut analiza, iar ca stai 2 ore sa astepti e ca intai o sa-ti ia sange sa vada indicele de glucoza din sange, apoi iti da sa bei un paharel cu glucosa si apoi dupa o ora stiam eu, iarasi analize sa vada cat ti-a crescut glucoza in intervalul asta-Nu-i placut, dar e bine de facut.

Am citit ca intrebati de un cabinet cosmetic in Mu, m-ar interesa si pe mine, mai ales ca eu vreau sa-mi fac tratament la fata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:

Pup nemtoaicele!

Hainute bb

Dana 27+

Eu nu am facut-o si tot mi-au descoperit diabet de sarcina. Daca e vreo problema, se vede in urina, cand te duci la controlul lunar. Daca n-ai istoric in familie, nu esti obeza si nu ai peste 35 de ani...se intampla mai rar. De obicei, diabetul gestational apare in ultimele luni de sarcina, eu am fost bine-mersi pana in saptamana a 32-a, cand...a trebuit sa incep sa-mi injectez insulina.
Da, trebuie sa stai doua ore, da nu te supravegheaza nimeni, te intreaba daca vrei sa stai intinsa pe un pat sau poti sa astepti afara, insa fara sa mergi, fara sa faci vreun efort. Eu am asteptat afara cuminte, pe bancuta, la taclale cu sotzul. Nu te mai gandi la toate relele, o sa fie bine, ai sa vezi.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput