Viata in Germania (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Daconst, legat de diabetul de sarcina: eu nu am antecedente in familie, nu sunt obeza, nu am peste 35 de ani si totusi in timpul sarcinii am facut diabetul de sarcina! Nu a fost cu injectare de insulina, dar a trebuit sa tin dieta pana de prin sapt 22 pana la sfarsitul sarcinii!
Unii ginecologi recomanda sa se faca testul, altii nu!!
Iar testul de glucoza nu e asa de nasol, se bea un pahar de solutie destul de dulce si apoi timp de 2 ore, din jumatate de ora in jumatate de ora se ia sange din deget pt a urmai indicatorii la intervale regulate!
Bafta multa si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Dragi mamici din Germania,

caut o draga prietena din copilarie care a plecat in Germania in 1981. O chema Kerner Erika (numele de fata,era de origine germana) avea un frate mai mare Ioji. S-a stabilt initial in Augsburg si apoi s-au mutat in Munchen (1985). Acum are 40 de ani. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

In cartea de telefon din München apare intr-adevar o Kerner Erika, adresa presupun ca nu te intereseaza, tel e 089 14 90 40 36. Sper sa fie persoana pe care o cauti.

Edit: abia acum mi-am dat seama ca n-am citit postul cu atentie si Kerner era numele de fata, din pacate e o munca de Sisif sa cauti pe cineva daca nu-i stii numele de familie, poate insa ai noroc si o cunoaste cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Fetele din Germania, am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti cat costa SINUPRET FORTE? Nu se gaseste in farmaciile din Romania.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Marilen

Fetele din Germania, am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti cat costa SINUPRET FORTE? Nu se gaseste in farmaciile din Romania.
Multumesc!

uite aici:
http://www.mycare.de/index.php

scrie la Produktsuche Sinupret si iti da mai multe variante.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Multumesc Cristina, stueck acela banuiesc ca inseamna pastile, nu?(nu stiu germana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Marilen

Multumesc Cristina, stueck acela banuiesc ca inseamna pastile, nu?(nu stiu germana)

da,inseamna Bucati. daca stii un pic de engleza te poti uita aici pt traducere: http://dict.leo.org

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daconst la mine testul de diabet in sarcina a fost asa: dimineata pe nemancate ( foarte greu mi-a fost ca aveam senzatie de voma ) am fost la dr. mi-a luat sange din deget dupa care mi-a dat sa beau 250 ml de solutie foarte dulce, m-am intors la cabinet dupa o ora si jumatate, mi-a luat din nou sange si a iesit totul OK . Mai rau a fost sa stau nemancata pana la sfarsitul testului, eu am avut o sarcina foarte, foarte grea

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc fetele,dragute ca intotdeauna.
Maine dimineata merg s afac testul si sper sa fie bine.Normal nu trebuia sa fac testul ca nu e obligatoriu,dar de cind mi s-a declansat tiroida la sarcina...nu m-ar mira nici diabetul.

Va pup pe toate!

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Osolita,

Iti multumesc mult o sa incerc oricum. Macar am ceva decat deloc.

Numai bine

Mergi la inceput