Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sa aveti un an bun si linistit !
La multi ani 2007 !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani si numai bine!! Un an nou plin de bucurii!!!!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

LA MULTI ANI! Sa aveti un an 2007 plin de bucurii si impliniri pe toate planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

Va doresc intai de toate
Un An Nou cu sanatate
Voie buna, trai usor
Bucurie si mult spor!

iar pt. cele care prefera urarile mai comice:

La Multi Ani cu veselie
Sanatate pe vecie
CAsa plina de detoate
Dragoste pe saturate
Bani la greu, Noroc cu carul
LA MULTI ANI si sus paharul!

un an 2007 cat mai bun!

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Alina..pai ideea e sa fie recunoscut,sa nu mai trebuiasca sa fac scoala din nou,nu musai sa-l transcrie.
Deci tu zici ca de la 1 ianuarie as putea circula cu permisul romanesc..dupa ce 3 ani n-am avut voie???
Pai asta e super!!
In orice caz mai platesc vreo 5 ore un instructor daca gasesc,daca nu fac practica cu sotul pana ma simt stapana pe mine..Si eu am permis de la 18 ani,dar in ro am condus foarte putin si de cand am venit aici,de 4 ani jumate-deloc!Ma mir ca mai stiu semnele

Faza nasoala e ca permisul e pe numelede fata...actele pentru schimbatul pasaportului le bag in februarie...oare e posibil sa dau si permisul la consulat sa mi-l faca pe noul nume??Sau as putea circula cu el pe numele vechi pana ajung in romania la vara?Ma gandesc ca n-ar trebui sa fie probleme,daca am si act ce dovedeste ca eu sunt...adica cel putin asa ar fi logic...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Principalul e sa nu-ti fi expirat permisul de conducere.Atata tot!Mai bine il schimbi cand mergi in Romania.E si mai usor si mai ieftin.Ati scutit niste bani.Pe mine m-a costat transcrierea 1.078 E in 2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani! Un an plin de bucurii alaturi de cei dragi

Am fost la Peek & Cloppenburg au haine foarte misto la reduceri inclusiv haine de iarna!

Intrebare: aveti idee ce acte tre sa duc la consulat ca sa o trec pe Sofia in pasaport? Am sunat la consulat la Munchen dar e un robot care-mi expune toate situatiile mai putin asta :))) la alt telefon imi raspunde o dna care ma trimite la nr. cu robot:))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani! sa aveti un an nou plin de bucurii si sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LA MULTI ANI! An nou fericit si cu tot ce va doriti si voi asa pe langa :) !!!

Ia ziceti,cum ati petrecut?

Noi,cum ziceam,am fost de pe 29Dec. la Paris si acolo am facut si Revelionul. A fost SUPER, mai ales ca in noaptea de Revelion in Paris au fost... +15 grade!! Da,da,noaptea la 2 mai erau inca 15 grade,ca o noapte de vara, pe bune! Pana inainte de 12 am stat intr-un restaurant grecesc foaaaarte vesel, am mancat, baut, spart farfurii, dansat pe Zorba Grecul,etc, a fost execelent. Inainte cu 10 minute de ora 12 ne-am trezit repede,am platit si am cautat un petic de loc liber pe un pod pe Sena, vis-a-vis de Notre Dame si acolo am intampinat noul an cu artificii,sampanie, pupaturi,ca oamenii. Abia pe la ora 2.30 am ajuns la hotel, tineti cont ca am avut si fata cu noi dar a rezistat saraca, dormisem toti intre 17-19"Uhr". Pe scurt, a fost super si ma bucur ca ne-a trecut prin cap ideea asta,sa ne caram incolo. Si aici la LB a fost un Revelion fain, artificii,etc, la anul o sa stam si noi prin zona din motive de . Cam atat de la noi, an nou cu bucurii si realizari, sarcini usoare, nasteri usoare si tot ce vreti !

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

La multi ani 2007 ! Sa aveti un An Nou bun, cu multa sanatate si impliniri! Copilasii sa fie sanatosi si voiosi, iar mamicile cu burtici sa aibe parte de nasteri usoare!

Papadie, ai nevoie de certificatul de nastere romanesc, pasaportul tau si al sotului + declaratie(acord) din partea sotului la Consulat daca treci bebelina numai in pasaportul tau (m-a costat in martie 35 Euro), dar dureaza ceva ca trimit in RO sa aplice colantul pe pasaport.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va urez un an nou mai bun...sa aveti parte de ce va doriti...multa fericire si noroc!
Inca o data LA MULTI ANI!

Azi m-am intors si eu de acasa...fetelor, am asteptat sa vad zapada dar nici vorba de asa ceva....ba din potriva dimineata era un soare de ziceai ca era primavara

Fug si eu sa dau o tura prin oras...poate a mai ramas si pentru mine ceva prin magazine dupa reducerile astea!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput