Viata in Germania (39)
Raspunsuri - Pagina 13
helbi spune:
Neatza...si eu tot la cafelutza, asa ca 5 min citesc si scriu aici, apoi......la treaba!
Yasmine si Cristina sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii!
Alexandra, peste proaspat gasesti in "klein Markthalle", sau aici asa e. Mai gasesti in Hit si Real peste pt ciorba.
O zi frumoasa si......da, la noi a venit Nikolau si a adus exact ce isi dorea! Oare de unde stiu Mosii astia ce isi doresc copii cuminiti!?
roxy spune:
buna la toate .Fetele care stati in München puteti sa-mi recomandati un medic ginecolog care urmareste sarcina si cu care eventual se si poate naste.Nu sunt inca foarte sigura dar azi am facut un test de sarcina si cica ar fi pozitiv , dar mai fac si maine unu asa de siguranta.Oricum am nevoie de un medic ginecolog si nu stiu pe nici unu , de aceea am zis sa va intreb intai pe voi poate imi puteti recomanda pe cineva de care sunteti multumite.
Va multumesc mult.Sanatate la toata lumea.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
tinatache spune:
roxy, sa fie cu ochi! felicitari!! inca o burtica:)
vrei roman sau neamt? eu am mers la un neamt, acu merg la vecina de cabinet, o nemtoaica draguta, daca te intereseaza iti spun adresa.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
roxy spune:
Tinatache esti draguta ca de obicei.Daca stii roman as incerca ca sa ma pot descurca si singura daca trebuie sa merg la el , dar daca nu si doctorita nemtoaica e o persoana care intelege si pe cei care nu vorbesc foarte corect limba germana te rog sa-mi spui ca pana la urma vad unde ajung.Multumesc mult pentru ajutor si spun maine daca e adevarat testul de azi sau nu, ca il mai fac maine dimineata odata.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Alina spune:
Corinna ,"La multi ani!"pt Andreas,sa creasca mare,sanatos si fericit.
Vreau sa te rog ceva,iti trimit un pm.
roxy,eu stiu ca in praxisul unde mergea Cristina este o ginecoloaga romanca dar de la anul tot cabinetul va fi preluat de nemtoaica draguta.Sarcina usoara iti doresc!
Andreia ,si la noi a venit Nikolaus tot cu darurile dorite.Fiica-mea s-a tot gindit cum de a primit atitea ca doar a fost "putin cuminte"dar precis "mosul e batrin si nu vede chiar tot dupa cum am atentionat-o eu"
Enn ,ce mai faci?Nu ai scris demult,sper ca esti sanatoasa si e totul in ordine la voi.
Alina
Katink spune:
Buna,
si la noi a venit mosul, iar azi mergem sa facem poza cu el la Rewe Am lasat aseara o ghetuta, sa vedem daca are ceva pentru Emma
Uram la multi ani Nicoletelor si Nicolailor, sa fiti sanatosi!
Cristina daca tot intrebi de noi, burticile, sa va dau si voua vestea ca vom mai avea o fetita Am aflat saptamana trecuta la eco de 20sapt. Totul pare in regula, e zvapaiata rau de tot, abia a reusit sa masoare toate cele dr.
Laura, tu ai aflat ce ascunde burtica ta?
Corinna si Cristina, sa va traiasca flacaii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
roxy, tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Numai bine,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
tinatache spune:
katink, sa fie cu noroc! daca e zvapaiata e bine, inseamna ca ai sa ai ceva bataie de cap:) asta ca sa nu te plictisesti cumva
roxy, uite nr de tel: 089-391962 si adresa: Leopoldstr. 21
uite ca-mi scapa numele acum, cand sun zic ca vreau progr. la Frau Dr.. Si doar mi-a zis cum o cheama si-am uitat:(( (Alina, stii tu cumva??) Pe 11 dec. am programare, poate ne vedem pe-acolo. :)
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Porumbita spune:
buna tutturor!
Am si eu o intrebarea, poate ma puteti lamuri...
cand am plecat din De acum cateva luni am lasat deschis contul de la Sparkasse, cu ceva bani in el (pt regularizari , etc), bani pe care acum am vrea sa ii scoatem de aici din bucureti.. aveti idee cum ar fi cel mai bine, de la ce banca, ce comisione sunt si daca exista vreo limita?
multumesc frumos pt orice info...
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Claudia.P
Buna seara!
Inca o data vad cat de adevarat e proverbul: "lupul schimba parul da' naravul ba". Tot asa si romanul, nu se simte bine pana nu da oleaca de spaga. De ce n-a simtit nimeni nevoia sa-i multumeasca electricianului care lucreaza in schimb de noapte pentru a putea avea noi toti curent electric la plita pe care gatim mancare copiilor? sau chimistului care lucreaza in mediu toxic pentru a avea noi biberoane pentru copiii nostri? ori la femeile care muncesc la ferma pentru laptele pe care tot copiii nostri il consuma? Nu primesc oare toti cate un salariu? Oare recunostinta pe care o simt unii fata de educatoare sau medici sau asistente nu are ascunsa in subconstient dorinta de a obtine un plus de atentie, dorinta de a cumpara ceva mai mult decat au ceilalti? Sa dea Dumnezeu sa ma insel!
Numai bine!!!
Te-nseli iubito!
Eu i-am dus doctoritei praline si flori de 8 Martie si mi-a spus ca e un gest frumos care pe aici nu se practica.Si ea e tot din Romania si isi ia timp sa-mi explice de unde vine...durerea.
Nu ai simtit niciodata nevoia sa multumesti cuiva mai mult decat cu vorbele.Nu stiu de cat timp esti pe aici, dar ai venit cu ceva "incarcaturi" negative din Romanica.
Dupa 2 luni de Romania m-am intors pe 30.11.Pe 24 fusese ziua mea, schimbare de prefix, sarbatorita doar cu cei dragi.Pe 01.12, cand sa ies din casa era sa cad in nas din cauza pungilor cu cadouri care erau puse pe prag.Crezi ca vecinele mele aveau vreun interes sa se puna bine cu mine.Trebuie sa precizez, special pentru tine, ca sunt de o varsta cu mama mea, chiar si mai in varsta.
Ceea ce ti-a relatat Claudia@ ar trebui sa-ti dea de gandit, aici se multumeste chiar daca esti Handwehrker, deci nu prea suna a spaga.
In rest va doresc tuturor o zi placuta!