Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sarumana Yasmine, imi imprim retetele si plec la cumparaturi de ingrediente :) .

Apropo nu stiu daca ati vazut cica Zimstern-ele nu sunt chiar f. sanatoase din cauza continutului ridicat de scortisoara, mai bine zis de cumarin care se gaseste in aceasta. Cica doua stelute pe zi sunt maximul pentru copii iar pt. adulti maxim 4-5. A fost la Günther Jauch,deci de incredere sursa :)

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Suflete, este careva din Würzburg printre noi, sau macar mai aproape de Würzburg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia.P spune:

Buna seara!

Inca o data vad cat de adevarat e proverbul: "lupul schimba parul da' naravul ba". Tot asa si romanul, nu se simte bine pana nu da oleaca de spaga. De ce n-a simtit nimeni nevoia sa-i multumeasca electricianului care lucreaza in schimb de noapte pentru a putea avea noi toti curent electric la plita pe care gatim mancare copiilor? sau chimistului care lucreaza in mediu toxic pentru a avea noi biberoane pentru copiii nostri? ori la femeile care muncesc la ferma pentru laptele pe care tot copiii nostri il consuma? Nu primesc oare toti cate un salariu? Oare recunostinta pe care o simt unii fata de educatoare sau medici sau asistente nu are ascunsa in subconstient dorinta de a obtine un plus de atentie, dorinta de a cumpara ceva mai mult decat au ceilalti? Sa dea Dumnezeu sa ma insel!

Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Yasmine, multam pentru retete. Anul asta fac si eu.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Yasmine . Cred ca am sa fac vineri daca merge si piticu la gradi, ca duminica cica nu suntem acasa. Abia astept!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Neatza fetele.
Eu fac cu soacra mea plätzchen, ca in fiecare in de altfel. Si cum le terminam de copt cum dau navala baietii. De abia astept sa ma apuc.

ClaudiaP, ar trebui sa te ignor dar o fac data viitoare acum i-ti raspund.
Eu nu stiu unde vezi tu in textul meu cuvantul "spaga". Si de cand a multumi cuiva inseamna "a spagui"
Apropo, sotul meu este electrician, si chiar de nu-ti vine sa crezi primeste bacsis, da BACSIS si nu SPAGA. Si i-ti mai spun ca majoritatea clientilor nostri sunt NEMTI. De cate ori primeste ceva este foarte multumit, zice ca acel client a fost foarte multumit de lucrarea lor.
Tu nu ai vazut pe nicaieri pe tejgele pusculita pt cafelutza? Acum ia zi, aia tot spaga se cheama?
Da medicul meu are un salariu, si eu platesc asigurare medicala, dar acest medic nu ia salariu sa-mi explice mie mura-n gura.Cand mergi la medic tre sa fii sigur ca stii germana si ca intelegi tot. Au fost dati cand ma uitam la ea ca la avioane, iar ea si-a luat timp si a explicat tot de la cap la coada pe intelesul meu. Acest medic ma ajutat cand i-mi pierdusem speranta ca voi fi mamica. Acum cu ajutorul ei si al Domnului am un bebe sanatos in burtica.
Cred ca nu ti sa intamplat niciodata ca un medic sa te tina in brate cand plangeai, sa-ti aline suferinta, mie da.
Aici inchei si data viitoare cand mai vorbesti pe tonul care l-ai folosit acum ai un mare IGNORE de la mine.Aici nu venim sa ne descarcam frustrarile adunate pe peste zi, ci sa intalnim romani.

Fetelor am vorbit cu soacra-mea si a zis ca nu e nimic deplasat in ai duce ceva si ca ea ar duce o sticla de seckt si praline. As fi dus de craciun dar nu stiu daca ma programeaza in decembrie sau in ianuarie. Daca as sti ca e inainte de craciun as astepta si as duce plätzchen.
Ma mai gandesc ca am timp pana maine.
Va pup.
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Claudi@, nu te mai enerva, ca se supara bb din burtica, da ´ignore´la ´lupii moralisti´. Mai bine sa vorbim despre lucruri frumoase, ca tot se apropie Sarbatorile.
Cristina, ti-am raspuns pe pm.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ia ziceti, ati terminat Adventskranz-urile? Si calendarele?

Eu anul asta m-am harnicit ca niciodata si sunt gata de cateva zile deja,parca mi-e si jena, m-am grabit ca fata mare la maritat :D . Si copila sarca, toata ziua da tarcoale la calendar si zie:"Mama,eu m-am trezit!" (i-am spus ca in fiecare dimineata are voie sa caute in calendar o surpriza. Ea a bunghit asta dar nu intelege ca inca nu e 1 Dec ) Kranz-ul l-am facut rosu,prea mult rosu,si lumanari,si deco,si suport...Poate pun alte lumanari sa schimb tonul.
De Plätzchen ne apuca azi,v-am zis ca am o viteza anul asta de numa-numa..Anul trecut le-am decorat(cu glazura,bomboane,etc,) abia dupa Craciun

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

maine seara merg la gradi la facut Krantz:) Iar la calendare am facut-o de oaie, ca nu mai sunt de la Playmobil si de la Lego, asa ca am sa cumpar eu si umplu ciubotelele. Noroc ca am luat un calendar cu 24 de ciubotele, nici macar nu am 2, le pun la amandoi impreuna:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Eu anul asta m-am harnicit ca niciodata si sunt gata de cateva zile deja,parca mi-e si jena, m-am grabit ca fata mare la maritat :D . Si copila sarca, toata ziua da tarcoale la calendar si zie:"Mama,eu m-am trezit!" (i-am spus ca in fiecare dimineata are voie sa caute in calendar o surpriza. Ea a bunghit asta dar nu intelege ca inca nu e 1 Dec ) Kranz-ul l-am facut rosu,prea mult rosu,si lumanari,si deco,si suport...Poate pun alte lumanari sa schimb tonul.
De Plätzchen ne apuca azi,v-am zis ca am o viteza anul asta de numa-numa..Anul trecut le-am decorat(cu glazura,bomboane,etc,) abia dupa Craciun

Laura cu LARA si
Surpriza

Oh,Laura,ce harnica esti!Pune si tu poza sa vedem Kranz-ul,poate ma inspir si eu!°Cum ai prins luminarile?Eu de obicei cumpar dar ce am vazut pina acum,ori nu-mi placea,ori era bradul uscat deja .Si mie tot cu mult rosu imi place.

Eu nu prea am chef de nimica.Sper sa-mi vina pofta de sarbatori si de mincare...

Alina

Mergi la inceput