Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Nelia, ar fi fain sa ne intalnim intr-o zi....m-am uitat pe "programul tau de parc" si singura zi din saptamana in care eu nu pot e tocmai joiacand exact la ora la care tu poti eu trebuie sa o duc pe Julia la ora de innot. Iar azi dupa-masa am musafiri ca saptamana asta a fost ziua sotului meu asa ca musai sa prietenilor. Poate vineri daca poti tu sau joi inainte de ora 15:00. Daca nu,o lasam pe saptamana urmatoare ca nu-i bai.

Carmencita, vezi ca se poate ? Bine ca nu te-ai lasat ...acum te poti relaxa . O singura observatie am... mai intereseaza-te care e data limita la care poti aplica pentru concediu de maternitate...cand am aplicat eu era maxim in saptamana in care se nastea copilul, deci s-ar putea sa nu poti sa iei toata perioada de somaj ci numai pana cand se naste bebe. Eu stiu ca numai pentru perioada a doua ( concediul paternal sau de ingrijire al copilului) poti aplica mai tarziu, nu si ptr. cel de maternitate.Poate s-au schimbat lucrurilr din mai , dar sfatul meu este sa intrebi sa vezi clar cum stau lucrurile si dupa aia sa vezi cum pici mai bine.

Kim, am vazut pozele...sa-ti traiasca printesa ca e dulcica foc. Seamana un pic cu fetita mea cand era bebe.

Laura, multumesc si eu ptr. site-ul cu filme. De abia astept sa vina cineva din Romania sa-mi aduca !!

Ce vreme mizerabila pe afara...vine frigul cu pasi repezi.
O duminica placuta va doresc fetele!

Roxana, mamica de Julia si de bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

ML cu placere!

Carmencita daca bine inteleg eu, acum tu vei mai lucra citeva luni, apoi vei intra in somaj dupa care in CM ? ca parca retinusem ca ti-ai gasit job...eu sincer nu prea am inteles...
Dar e bine ca tu ti-ai aranjat ploile, si poate ma luminezi si pe mine

Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laurajr, multumim si noi pentru sie-ul cu filmul. De cand vroia sotul meu sa vada filme vechi romanesti!!
Super site-ul, de abia asteptam sa le si vedem.

Roxana, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Felicitari Carmencita pentru vestile bune! Este grozav ca o sa poti sa stai cu bebe mai mult timp acasa!

O duminica placuta tuturor!

Roxana, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Draga Emilly, situatia sta cam asa: serviciu, inca aprox. doua luni - incep de maine, asa cum v-am spus, apoi pentru ca e contractual si contractul o sa se incheie, am dreptul la somaj, iar dupa somaj c. de m. Asta e o situatie nedorita, asa a fost nu datorita mie, insa ceea ce s-a intamplat m-a facut sa imi pun cateva semne de intrebare, apoi sa ma interesez. Ramane de luat in calcul cea mai buna varianta, pana la urma copilul nu l-am conceput ca sa beneficiez de cat mai multe de pe urma lui, e un copil dorit si inca de muta vreme. Insa, gandeste-te ca am cotizat in fiecare luna si ceea ce voi primi, ca beneficii este dreptul meu. Pana la urma ii iei, nu ii dai, acesti bani si de ce sa nu beneficiezi de ei atat timp cat ti se dau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Corect Carmencita, sunt in totalitate de acord cu tine si se pare ca tot raul e spre bine ca intotdeauna.

seara faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna fetelor,

ma tot agit ca sprayul pentru vacanta mea si am niste intrebari la voi care ati mai fost, tinind cont ca va prima noastra vacanta in sud, de cind suntem in Canada:

voi ce ati alege (la acelasi pret) intre Mexic si Dominicana, pentru ca tot intrebind in stinga-dreapta aud ca in Mexic e criminalitatea ridicata si periculos, in Domincana e mincarea proasta si tara musulmana, n-ai ce cauta afara din resort;
cit de proasta poate fi mincarea la +4* hotel, o sa am probleme cu copilul, gasesc ce-i pot da lui (pui, lapte, crenvusti, etc) sau sunt condimentate specific.

daca ma uit pe site-uri diferite acelasi hotel e cotat la 4* pe un site, si 3* pe altul, cum o fi venind asta.

daca mai aveti ceva sfaturi (din experienta)

Ana

Dana Podeanu,

da, eu locuiesc pe una din avenue-le ce pleaca din boul.Dagenais in Lval Ouest.intr-adevar, din Rive-sud este in capatul opus , si noi cind mergem la prietenii din Borssard ni se pare lung drumul.

o saptamina buna,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Buna fetelor,

ma tot agit ca sprayul pentru vacanta mea si am niste intrebari la voi care ati mai fost, tinind cont ca va prima noastra vacanta in sud, de cind suntem in Canada:

voi ce ati alege (la acelasi pret) intre Mexic si Dominicana, pentru ca tot intrebind in stinga-dreapta aud ca in Mexic e criminalitatea ridicata si periculos, in Domincana e mincarea proasta si tara musulmana, n-ai ce cauta afara din resort;
cit de proasta poate fi mincarea la +4* hotel, o sa am probleme cu copilul, gasesc ce-i pot da lui (pui, lapte, crenvusti, etc) sau sunt condimentate specific.

daca ma uit pe site-uri diferite acelasi hotel e cotat la 4* pe un site, si 3* pe altul, cum o fi venind asta.

daca mai aveti ceva sfaturi (din experienta)

Ana

Dana Podeanu,

da, eu locuiesc pe una din avenue-le ce pleaca din boul.Dagenais in Lval Ouest.intr-adevar, din Rive-sud este in capatul opus , si noi cind mergem la prietenii din Borssard ni se pare lung drumul.

o saptamina buna,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Ana am fost doar in Mexic, deci pareri de Dominicana doar din auzite. (si nu bune)In Mexic am fost la 5 stele, mincarea a fost f buna, si aveai de unde alege. Dar la acelasi resort a fost o colega, care de regula maninca la Tutti Frutii (unde eu nu as minca niciodata de prinz) si ei nu prea i-a placut mincarea. Deci depinde si cit de pretentios esti.

Noi nu suntem pretentiosi si ne-am simtit bine.
Nu am iesit din resort, la 7 zile eu m-am bucurat de plaja ca de aia ma dusesem.Nu am avut nici un incident neplacut in resort

intra pe tripadvisor.com. eu am gasit info f utile acolo de la oamnei care au stat de fapt al acel resort.

mai revin, fug acum

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, cu placere si vizionare placuta !Stiu ca nu e frumos sa piratam, dar la 5-600mii cat costa un dvd in tara...preturile sunt exagerate si se vede, ca achizitiile sunt slabe .

Am o intrebare de alta factura : ne-am cumparat canapele de piele ( verzi !!! ) si nu stiu cum sa le intretin corect...voi cu ce substante le stergeti ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana Stroe
Noi am fost in Mexic odata (la Cancun) si de 4 ori in Dominicana. In ultimii 4 ani am preferat sa mergem in Dominicana, pentru ca la acelasi nivel de servicii, Mexicul este cam scump pentru noi. Noi sintem 3 adulti (cu bunica) plus un copil, si $200 in plus la bilet se simte. Pentru Dominicana, am fost 2 ani la hotel 4.5 * (Casa del Mar, La Romana, in jur de $1200 - $1300 biletul, copilul a platit doar drumul) si am adorat locul. Mincarea a fost f.buna, statiunea este plina mai mult de europeni, plaja frumoasa, intr-un mic golf, fara valuri, deci ideal pentru copii mici (Antonia avea 2 si 3 ani).

In urmatorii 2 ani nu am mai gasit locuri la Casa del Mar, asa ca am fost la un hotel 5* (Catalonia, Punta Cana, mai scump, peste $1500), unde a fost iar f.bine, mincarea buna, plaja frumoasa, apa la fel, fara valuri mari (este foarte in sud si este ferit de o bariera de corali). In plus au si o mini-discoteca pentru copii, asa ca in fiecare seara Antonia avea program de dans si jocuri, ceea ce pentru ea a fost minunat.
In principiu nu ai nici o legatura cu localnicii, nu ii vezi. La fel si in Mexic, daca vrei, nu iesi din zona hotelurilor.

In Mexic, sub $1400 biletul poti avea surprize neplacute, doar daca nu te duci in afara sezonului. La fel si in Dominicana, sub $1100 devine problematic.
Trip advisor este un loc bun pentru informatii, vei citi si pareri pro si contra, deci iti cam faci o idee. Eu am invatat sa ignor in general parerile americanilor, pentru ca nu avem aceleasi criterii de evaluare. Am tinut cont de parerile canadienilor si europenilor.

Hotelurile de la Punta Cana sint in general asezate pe coasta si timpul este mai vintos si marea mai agitata. Dar sint multe persoane carora le place asa...

Mergi la inceput