Sezatoarea canadiana (54)
Raspunsuri - Pagina 27
Emilly spune:
Buna canadezele!!
Azi am reusit sa intru si eu intr-un centru cultural si sa vad ce activitati fac pe acolo, fac ei ceva dar baiul e ca fac doar in cursul saptaminii!!pai eu vroiam ceva sambata sa socializam copila si sa mai invete cite ceva...
ange felicitari si sa-ti traiasca printesa!! frumoase poze!
zi-mi si mie, te rog frumos, unde merge a ta mindra la balet? Da-mi o adresa sa caut informatii sa-mi fac si eu o ideie.As vrea sa o duc undeva sa-si mai consume din energie si sa-i mai si placa.Iar cu patinuarul am mare dilema...eu am fost acilea linga noi si e ok, mergem cu copila intram pe gheata si o invatam dar un intructor cu copilasi de aceiasi virsta, program special pentru ei pentru care sa platim, pe astia unde-i gasesc??!!va rog sa ma luminati si pe mine, plizz!! apoi mai cautam spectacole pentru pitici, la noi in zona s-au terminat pe anul asta si pina la sfirsitul lui ianuarie nu mai e nimic in program, nu se poate asa ceva...
Ange, cind are a ta gaza spectacole putem veni si noi?adica unde e ca tare vreau sa o scot pe fii-mea in lume si nu stiu unde
Am mari probleme nu gluma...
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi mesajul disperat!
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Buna canadezele!!
Azi am reusit sa intru si eu intr-un centru cultural si sa vad ce activitati fac pe acolo, fac ei ceva dar baiul e ca fac doar in cursul saptaminii!!pai eu vroiam ceva sambata sa socializam copila si sa mai invete cite ceva...
ange felicitari si sa-ti traiasca printesa!! frumoase poze!
zi-mi si mie, te rog frumos, unde merge a ta mindra la balet? Da-mi o adresa sa caut informatii sa-mi fac si eu o ideie.As vrea sa o duc undeva sa-si mai consume din energie si sa-i mai si placa.Iar cu patinuarul am mare dilema...eu am fost acilea linga noi si e ok, mergem cu copila intram pe gheata si o invatam dar un intructor cu copilasi de aceiasi virsta, program special pentru ei pentru care sa platim, pe astia unde-i gasesc??!!va rog sa ma luminati si pe mine, plizz!! apoi mai cautam spectacole pentru pitici, la noi in zona s-au terminat pe anul asta si pina la sfirsitul lui ianuarie nu mai e nimic in program, nu se poate asa ceva...
Ange, cind are a ta gaza spectacole putem veni si noi?adica unde e ca tare vreau sa o scot pe fii-mea in lume si nu stiu unde
Am mari probleme nu gluma...
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi mesajul disperat!
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Pentru spectacole eu ma uit mereu pe situl urmator, gasesti mereu cite ceva interesant:
http://www.petitmonde.com/Doc/Article/Quoi_faire_en_famille
Mai sint reclamele de la televizor (acum sint pentru un spctacol de circ de exemplu) sau in ziar.
Mai poti sa te uiti si pe Reseau Admission:
http://www.admission.com/html/home.htmI?l=FR&cat=4&siteCat=4
Pentru activitati, depinde unde locuiesti. Noi sintem aproape de CEPSUM (care apartine de Université de Montreal) si au multe activitati simbata si duminica. Pina acum am fost la patinaj, dar au si inot si multe altele.
http://www.cepsum.umontreal.ca/
Voi nu puteti veni la intilnirea noastra de pe 16 decembrie?
Emilly spune:
Oana multumesc mult pentru adrese, acum mai uit pe ele sa vad ce gasesc.
Eu lucrez sub apel si sambata dimineata pina pe la 11-12 nu prea plec de acasa, in principiu daca nu ma suna pina in ora prinzului am scapat.Nu stiu ce sa zic, ma mai gansesc si poate ca venim.
Multumesc inca o data!
CarmenB spune:
Buna seara fetelor
Ira, sunt convinsa si eu ca testarea la scoala internationala e o chestie destul de subiectiva, ma gandesc din start ca "arunc" 50 de dolari, dar ideea este sa se obisnuiasca cu testari din astea si sa vedem si noi cam cum se comporta copilul nostru intr-o situatie de genul asta. Evaluarea probabil ca va fi subiectiva, asa cum au fost si evaluarile din buletinul de note care m-au enervat asa rau (maine am intalnire cu invatatoarea, bine ca m-am mai calmat ca daca era saptamana trecuta, o strangeam de gat) dar asta este. Vad ca tendinta actuala este sa noteze mai mult competentele copilului in directia socializare si interactionare cu ceilalti decat ceea ce stie pur stiintific, adica cat de bine stie sa scrie sau sa numere, etc.
Ange, cred ca tu intrebai, la scoala asta poate merge orice copil care are domiciliul pe teritoriul Comisiei scoalre de montreal, CSDM. Pentru asta iti cer ei si o proba de rezidenta, adica ceva facturi ca sa vada ca nu locuiesti de ex. pe teritoriul ce apartine de comisia Marguerite Bourgeois.
ange spune:
multumesc frumos pt. urari.I le-am transmis maiei si a fost tare incantata.Ar chiuli de la balet pt. intalnirea cu voi si cu puiutii vostrii
Ica,esti tare,tare dragutza.merci
ca sa faci ceea ce fac eu pt. prietenii mei la petreceri nu-ti trebuie bagheta magica ci putin timp,rabdare si imaginatie.in rest merg toate ca pe roate.
Merci si pt. complimentul legat de podoaba capilara.Imi pierdeam parul si am renuntat la suvitele platinate pe care trebuia sa mi le refac la 2 luni Acum parca e ok.Imi cade dar nu tot odata.Cate un pumn la fiecare baie
CataD,ehehe tu daca ai facut cu Anghel rusa inseamna ca trebuie sa-ti aduci aminte de cuvantul lui preferat .Il stii? hai ca-ti dau timp de gandire.Ira sa nu sufli o vorba.
Ira, si apropo.nu am facut rusa ci limba romana cu Anghel.Mie mi-a placut mult omul ala.Dovada ca dupa ce am terminat ani buni de zile ne vizita si se interesa de mine
nelia,Maia face patinaj la CPA laval.La clubul de patinaj (de stat-nu privat) din laval.Cursurile se tin la Arena de cartier.In fiecare an in luna februarie se organizeaza competitii intre cluburi (stat-private).Nu te gandi ca sunt olimpiade nu.
Este primul an cand participa.Dintre toti cursantii ii alege pe cei mai buni si cu ei merg la competitiile de care-ti spuneam.Maia este la patinaj sincronizat.Uite aici un situl clubului (nu am intrat niciodata dar il am scris aici oe cartea de membru) www.cpalaval.qc.ca
Nu ma costa nimic.Am platit adica 8 dolari pt. nu stiu ce.Atat.
Emily,merci frumos.Binenteles ca te invit si va invit la spectacolele de final ale Maiei.Sunt superbe.Uite la semnatura mea gasiti poze de la spectacolele ei de anul trecut.
Sigur o sa va placa si sigur va veti inscrie fetitele(care aveti ) la astfel de activitati.
La balet merge aici in Laval tot la stat.Am platit 85 parca pe un an (an scolar) cu spectacol final cu tot tacamul.Face cu o prietena de a mea quebecoasa.Datorita ei Maia a prins loc acolo.In fiecare an ii pastreaza un loc si nu e nevoie s amerg sa bag cozi ca sa-mi inscriu fata la balet.E omor in august cand sunt inscrierile.la cati bani dai cred si eu!
In Mtl. chiar nu stiu unde se fac astfel de activitati.
hai ca am bagat un roman.
o seara buna
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Emily,aici cateva poze de anul trecut
http://good-times.webshots.com/album/549158423CUXJyu
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by nelia
Omega 3... mai calma, memorie mai lunga!?! Vreau si eu sa iau! Deci, inca o data, stiu ca ati mai spus, dar eu citesc destul de rapid. Care e cel mai indicat, de care luati voi? Si... cam cit costa? Ca daca e vorba de bani si inca multi, ma calmeaza Octav si imi lungeste si memoria i-me-diat!
Edit: Am mai pus niste www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze si filmulete noi, daca doriti sa ne mai vedeti. Fetele in parc, Agata la cursul de salsa (repetitie pentru spectacolul de simbata) si la cel de chineza, mami la Tai Chi (sa nu rideti, ca va bat!), Tudora uitindu-se entuziasmata la un Baby Einstein... si inca nu a am prins partea interactiva, cind face si ea ca animalutele de pe ecran, ca de obicei cam asa se deruleaza respectivul episod.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORAwww.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete
Nelia,
Eu cumpar Omega 3 de la Cosco, o cutie de 240 de pastile (marca SantéEquilibrée) costa cam $24.00, deci te costa cam $6.00 pe luna (2 pastile pe zii, una dimineata si una seara, inainte de masa).
M-am uitat si eu la pozele si la filmulete noi. Ai 2 fetite adorabile, iar Agata este intr-adevar talentata la dans (si inteleg ca si la patinaj). Sa va traiasca si sa va bucurati de ele si cu ele!
columbiana spune:
wow, acum am vazut si eu pozele, Ange pai esti super-extra gospodina (io nu mai spun la nimeni ca stiu sa gatesc :))
misto de tot tortul,copii si cheful, si gagicile din poze
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Ira spune:
Hop si io la 2 jumate noaptea,
ma uitai la filmele Neliei si la poze :
absolut superbe,
Nelia, aveti niste fetite .....sa va traiasca. Frumoase si talentate.
Pentru Tudora am avut un soc, io aveam senzatia ca ne vedem destul de des, si totusi, uitandu-ma la ele realizez ca nu e asa.. copiii astia cresc ca din apa, efectiv......... eu nu stiu cum ai putere sa le duci la atatea activitati... moé abia astept sa zac cand ajung acasa !
carmençita spune:
Fetele, o sa am un baietel!!!
Am o intrebare, voi ce faceti de revelion?
Carmençita, 19+ Alex, 10 ani