Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Carmencita felicitari! sa fie bb sanatos si la termen!

Ange, revin ca mai am intrebari acu fug la munci, zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Felicitari Carmencita!!! Ce zice fratiorul cel mare? Trebuie sa fie tare incantat!

Sa fiti sanatosi cu totii!

Numai bine va doresc,
Roxana, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ma faceti sa rosesc

Carmencita,FELICITARI! sa fie intr-un ceas bun.
ai nasi pt. copil?

nelia,nu mi-a venit sa cred sunt fetele tale? atat de mariii?!?!?!?! aoleu ce trece timpul!!
cand ne vedem?
hai acum in vacanta de iarna sa facem impreuna o activitate cu copii.Maia mea intra pe 16 in vacanta pana pe 8 ianuarie parca.Ce zici,semnezi?

o zi buna tuturor.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmencita,FELICITARI!!!! Sarcina usoara si bb sanatos !

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Carmen-felicitari pt baietzel si sa fie sanatos!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ange ti-am trimis un PM

quote:
carmencita
"Am o intrebare, voi ce faceti de revelion?"

am auzit de ceva variante la biserica dar pretul de 80$ mi se pare foarte mare.Sper sa se mai iveasca si altceva daca nu, acasa cu pretenii si familia caci 160$ pentru citeva ore mi se pare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Vreau sa va multumesc tuturor din suflet pt felicitarile voastre si lui Gabid ca v-a anuntat, eu fiind cam ocupata zilele astea .
Bb David e destul de cuminte, putin cooperant la mancare dar speram sa ne redresam pe parcurs iar Ioana ff mandra de noul rol de big-sister ...atat de mandra ca trebuie urmarita sa nu-l loveasca ( neintentionat bine-nteles ) din prea mult zel pe David .
Carmencita, felicitari pt viitorul baietel, cum te simti ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Emily,vezi casnicutele si pm-ul.

noi am fost intr-un an la biserica.pe la inceputuri
nu pot sa va spun ca mi-a placut dar nici displacut.E o nebunie totala.O masa de romani adunati la un loc,fiecare cu "figurile" lui
Daca mergeti acolo ca sa va simtiti bine va trebui sa mergeti in gasca,in grup cum vreti ca sa va simtiti bine.Altfel riscati sa stati la masa cu cine stie ce romanasi care va pica cu tronc din prima Sunt oameni si oameni.
Daca aveam o casa mareee,cu spatiu va invitam la mine sa facem revelionul.Ar fi fost fain de tot.Revelion intre dc-iste
Chiar asa?!nu putem sa ne organizam pe undeva,cumva sa o punem de un chef in toata regula.Eu ma ocup de aperitive si tort

laurajr,

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Buna treaba, Ange noi venim cu muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmençita, felicitari!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Ange, am revazut pozele! La voi e mai mare complexul sportiv, la noi nu au asa de multi copii si nu atit de mari! Dar spectacolele finale sint intr-adevar fascinante. Agata are simbata Winter Ball la cursul de salsa. Toata ziua de simbata va trebui sa stau pe la nu stiu ce hotel, ca are repetitie la 11 intr-un loc, apoi de la 16 trebuie sa o duc acolo unde va fi spectacolul la 18.30. Lipsim de la Tai-Chi si de la chineza, ca sint singura, tati se duce in Toronto sa dea examenul de 4 dani. Dar trebuie sa stau cu ea, ca nu are decit 5 ani, nu pot sa o las singura pe acolo.

Ira, mie mi se pare ca Tudora seamana cu Sofia cind era mai micuta? Nu gasesti? Asa, un pic, la ochi si... la nemincat!

Eu sint plina de teste si de examene, nu cred ca mai apuc vacanta de Craciun intreaga la minte. Plus ca fetele astea ale mele numai bine nu sint in urma virozei pe care au avut-o. Tot racite sint... Si treaba in casa nu se mai termina... Asa as vrea sa am pe cineva la treaba in casa... Gatesc eu, am eu grija de copii, le duc la activitati, in parc, ma joc, le citesc, le fac orice... dar sa vina sa-mi faca si mie cineva curatenie, sa calce, a aspire, sa stearga geamuri... Ca la mine ori e luna, ori nu ai pe unde sa calci!

Edit: Ange, cum sa nu? Stai sa ajung teafara in vacanta... cum spuneam mai sus. Sigur ca sint mari, pai cum crezi tu ca am ramas eu cind l-am vazut pe Robert!?! Ma uitam dupa fratiorul Maiei in pozele de la ziua ei si cind mi-am dat seama care e, am zis ca nu vad bine. Pai nu avea doar trei luni cind l-am tinut eu in brate, pe Mont-Royal??? Pe cind Tudora nici macar nu era in plan, iar Agata era un pui de doi ani adormit in brate la tati? Si acum uita-te la ei...

In alta ordine de idei, vai ce mi-ar placea un Revelion intre noi! Cu pitici, cu mamici, cu tatici, dar sa ne stim si sa ne si distram un pic. Mi-ar placea la nebunie! Stiti ce dor imi este de un chef adevarat!?! Hai, cine mai vrea asa ceva si cine are propuneri? Mie mi-ar placea undeva, intr-o casuta inchiriata in afara Montreal-ului, spre dealurile astea, carora cei de aici le spun munti... Ma gindesc ca daca am gasi ceva convenabil si ne-am aduna citeva familii dornice si care nu au ceva mai bun de facut, a aduce mincarea de acasa, iar casa si drumul nu pot costa chiar o avere. Am schimba si decorul, macar pentru citeva zile si am face-o lata, ca pe vremuri. Ce spuneti?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput