Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Buna seara fetelor

Felicitari Laura pentru bebe, multa sanatate lui si tie refacere rapida.

Legat de intailnire eu cred ca nu o sa pot veni ca tocmai au stabilit la servici pe 16 masa de Craciun. De asta nu m-am grabit sa confirm, am asteptat sa vad cum se aranjeaza treburile la birou.
Poate stabilim o alta intalnire, dupa sarbatori...sper si eu.

Nelia, legat de scoala internationala, am fost si eu la "portes ouvertes" si am aflat cam acelasi lucru. Nu prea sunt sanse daca copilul nu a inceput maternelle acolo, poate in clasa a 3-a cand clasele se maresc de la 20 la 27 sau cam asa ceva. pentru ai nostrii, in clasa 1 la anul, nu prea sunt sanse. Ne gandeam si noi sa aruncam 50 de dolari doar asa ca sa vedem de ce in stare copilul, dar nu stiu daca are sens.

Ira, daca nu vii nici tu la intalnire, ai putea sa ne povestesti continuarea povestirii cu elevul si mama care a venit la tine. sau ai povestit-o si nu am citit eu... ca si eu citesc asa, pe sarite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

seara buna
scuzati pt. intarziere dar nici acum nu mi-am revenit dupa party-ul Maiei.
ira esti draguta.oana la fel.Multumesc frumos.

sambata nici eu nu pot veni la intalnire.Are Maia patinaj pana la 11 apoi balet pana la 12,oo
de ce nu o puneti duminica? atunci avem inotul dar la el putem renunta.La balet si patinaj din pacate nu pt. ca are spectacole la sfarsit de an si nu se poate sa lipseasca de la nici un curs...
La patinaj au competitie in februarie asa nici vorba de chiulit

o seara buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Laura,felicitari!
sa va traiasca noul membru a familiei.

oana,nu ti-am raspuns.
firma de catering nu-mi fac pt. ca nu este atat de simplu si eu nu am timp.am atatea pe cap si-mi ajung "problemele" pe care le am
In schimb toti prietenii care au fost pe la noi pe la partyuri m-au "disperat" cu felicitarile si chiar insasi Ira mi-a spus ca-mi va face un catalog cu toate preparatele mele.Poate am sa incep sa fac pt. prieteni,pt. party-urile lor.Ma gandesc.
Cel mai frumos cadou pt. Maia a fost un ceas mare "bratz" primit de la sora Irei(cea care ne incanta cu descrierile ei despre Ca si State). Apoi bratzul primit d ela Sofia (o patinatoare). binenteles ca e inebunita dupa ea dat fiind ca Maia adora patinajul
A primit hainute multe si de super calitate dar alea m-au incantat pe mine ,nu pe ea
Cam asta-i.

Chiar e batuta in cuie intalnirea de sambata 16 dec.? de ce nu o puneti duminica ca sa vina cat mai multa lume?!

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, daca pina si Tudora care e inversul Agatei cind e vorba de mincare (adica nu maninca nimic, creste cu aer), cind a vazut masa a zis un oauuuu!!! si a plescait cu pofta din buze... Asta e cel mai bun motiv sa incerci sa faci ceva cu acest talent, scrie la zodia ei (Taur) ca sint foarte fini gurmanzi.

CarmenB, dar daca dau testul acum si il iau, dar nu au loc si ii pun pe o lista de asteptare, aceasta lista de asteptare e valabila pina cind? Adica la anul trebuie sa dea din nou examen, nu? Nu afli de ce in stare, pentru ca nu afli nota (cam pe unde e din 100% si nici nu stii ce inseamna acest suta la suta, adica ce ar fi trebuit sa stie si ce a facut copilul tau), eu m-as duce numai pentru ca acolo unde, la prima vedere nu exista sanse, la mine a fost intodeauna rezultate. Ne mai gindim, ca pina pe 16 decembrie o pot inscrie. Sa-mi spui si mie daca il inscrii sau nu.

Imi pare rau ca sint atit de multe fete care nu pot veni. Acum ma gindesc sa vina macar cele care au spus, adica nici nu as vrea sa ma trezesc pe acolo singura, eu sau alta... Probabil ca nu se poate duminica, pentru ca sala e libera simbata. Si daca va fi si duminica, sint sigura ca nu vor putea multe din cele care ar putea simbata... Eu zic sa ne intilnim cele care putem, ca ce e in mina nu e minciuna si mai incercam inca o data, cu alta zi si alta locatie.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura- felicitari pt baietzel- sa fie sanatos si sa va bucure mereu!
DanaP-Stiu de Vlad si tatian,ne-am si vizitat, am fost in 2003 in iarna la ei.De tine nu imi amintesc deloc, sorry.
Felicitari Iulianei si da, da-mi si mie un pm sa pot vb si cu ea. mersi mult si have fun in Jamaica!Relax and drink 1 marguerita for me, please!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Nelia, lista de asteptare este valabila pina pe 30 septembrie 2007, adica pina atunci exista posibilitatea ca ei sa te cheme sau nu; dupa 30 sept lista nu mai este valabila si anul urmator trebuie sa reincepi toata procedura, adica inscriere, test, etc...
Eu am inteles ca ei iti spun rezultatele testului (primesti scrisoare acasa) in genul ca: a luat testul, adica presupun ca are o nota de trecere si este al n-lea pe lista de asteptare. Asta pt clasa 1 si urmatoarele, ca la maternelle iti scriu de la inceput a fost admis sau nu.
Eu l-as inscrie dar nu prea sunt libera la orele la care au ei inscrierile si apoi trebuie sa duc munca de lamurire cu el, ca e tare capos si ma trezesc ca dau banii si el nu vrea sa intre la testare.
Ce am uitat eu sa intreb atunci cand am fost: daca, sa zicem ca face copilul ultimele clase din ciclul primar la scoala internationala, apoi trebuie sa dea din nou testare ca sa fie admis la secundara internationala sau e admis automat daca a terminat primara acolo ?

Mergi la inceput

Carmen,dar ca sa poti da test la scoala asta internat. nu trebuie sa stai in zona scolii?

nelia,ma coplesesti.

foto
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Intilnire la Montreal - 16 decembrie (intre 10h00 si 13h00)

Locatie: sala parohiala - biserica catolica St-Irénée, prin bunavointa preotului paroh Cezar Vasiliu (biserica Ortodoxa Sfantul Nicolae)

Adresa correcta:

3044 rue Delisle (colt cu Atwatter) (METRO Lionel Groulx)
Montreal

Cost: $100.00

Puteti veni cu copii, soti, vecini si prieteni.

Lista de participante

bebitzu - 2 adulti + 1 copil
Podeanu (Dana) - 1 adult + 2 copii
Oanagabriela - 1 adult
Simonna - 1 adult + 1 copil
Ana Stroe - 1 adult + 1 copil
Ica 1975 - 2 adulti + 1 copil
Nelia - 1 adult + 2 copii
Pitilache - ?
Kim - ?

Voi deschide un subiect separat spre sfirsitul saptamini unde vom putea discuta amanuntele (ce aducem, etc.)

Mergi la inceput

foto
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ange, sa-ti traiasca copila! Scurt, scurt... Si Radu are karate cind e intilnirea mai in toi dar... paguba-n ciuperci de data asta, recupereaza next time! Mai gindeste-te! N-ar fi fun sa vii cu noi in loc sa faci pe soferu'? Eu asa am judecat situatia: Eu sau el de data asta!? Hai sa fie si-un lup mincat de oaie, asa ca, yes!, merg la intilnire! (nu ca pe Atomix l-ar deprima peste masura sa sara cursul de karate :) )
Nelia... wow! ... nu-i de mine! :)
Pusi.
Simonna
Edit: Ange, scuze, mi-a scapat explicatia cu spectacolele si competitiile... Da' eu nu ma las, na! Daca era racita butuc o duceai? Hai, ma, pune-te si pe tine, o data, prima!

Mergi la inceput