Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laurajr, felicitari, sa va bucurati de boboc,sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii. David, bun venit pe lume, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ajungi un om implinit.
Ana, felicitari ptr diploma !!!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Laura, felicitari sa va traiasca sa ai un bebe mancacios si care doarme noaptea bine, si tie Laura refacere rapida.

Andreea si Anaďs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Laurajr, sa va traiasca baietelul !!! sa fie sanatos si norocos. Sunt sigura ca Ioana se va adapta foarte bine in noul rol.

Roxana, mami de Julia ( 10 oct. 2003) si de Luca (31 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, felicitari ptr diploma!!! Nu stiu cum mi se parea inainte, dar acum, de cind sint studenta, mi se pare un tel foaarteee greu de atins!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, sa traiasca juniorul, sa fie mancacios, somnoros, mintos si sa te lase sa dormi noaptea linistita . Felicitari

Andreea-Ana, la tine cum merge sarcina? Pupici Anaisei

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Laurajr,

Felicitari pentru bebelus, sa creasca mare, sanatos, frumos, sa aiba nororc si sa va aduca numai bucurii!

Ana Stroe,

Felicitari pentru diploma, sa o folosesti sanatoasa si sa-ti gasesti satisfactii cit mai mari in ceea ce faci.

Simi,

Si eu care speram sa te vad macar la una din cele doua intilniri . Nu-i nimic, sa speram ca recuperam anul viitor

Ange,

Frumos tortul, ca si restul "creatiilor" culinare, esti o adevarata artista. Nu te-ai gindit sa deschizi un serviciu de "traiteur"? Sint sigura ca ai avea mare succes.
Ce cadou i-a placut Maiei cel mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dana, fie-ti mila de amaratii de noi cu-o raza de soare din Jamaicaaaaaaaaaa !!! Da-ne mail cu attachement de canicula, valuri si scoici fierbinti, ca aici a venit noaptea polara peste noi si ziua s-a facut de 3 ore!

quote:
Originally posted by Ana Stroe
... dar statul quebecos, chiar asa

Ana, nu stiu ce-o crezut sor-mea cand a scris asta...dar ea a stat cam tot timpul cu urechile ciulite la Sibin si ...cred ca el o fi indoctrinat-o. Oricum, eu ma bucur f mult pentru ca mi-a spus ca in Montréal s-a simtit cel mai acasa din toata calatoria sa si ca in Canada i-a placut cel mai mult ca si impresie globala. Exceptand vremea, of courz. E destul de bizar avand in vedere faptul ca a stat in NY, Tampa, Washington si alte localitati USA.
Dar asa suntem noi, oamenii, de multe ori avem senzatia in alta parte e mai bine, e iarba mai verde, etc. Chiar am ramas surprinsa de concluziile ei, ca nu e deloc genul de persoana care sa se intoarca dupa cum bate vantul sau sa se lase influentata de aparente. Stiu ca e punctul de vedere al unui turist, insa ea a fost un turist mai special, integrat in cotidianul concret si emotional al multor familii, colegilor de munca si oamenilor de pe strada, a luat pulsul ambelor societati cu mainile ei de jurnalist.

Ma duc la ale mele...duce-m-as in Jamaica sa ma duc,
irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Revin, nu-s intreba de greata data de Omega3...
Am inceput si noi sa luam, cate 4 pe zi, cum e recomandat pe tubullet...de 3 zile, nu avem nici unul din noi greata, dar continui sa monitorizez situatia.

Nu-s daca-i pe fond psihic sau ba, dar parca am memoria mai lunga de 3 zile, am retinut ca tre' sa spal vasele inainte sa plec, nu ca de obicei. Sibin a zis ca-mi mai ia freo 3 tuburi, poate-mi aduc aminte si de rufe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, eu eram cea cu "greata" de la pastilute.Se vede treaba insa ca nu ele au fost de vina, pentru ca am continuat sa iau si nu au mai aparut probleme, ce-i drept numai 2/zi, dimineata si seara.Am constatat si eu ca sunt mai calma si mai receptiva la prostiile lui fiu-miu, sa nu fie cu deochi.

Ana,felicitari pentru diploma.
Laurajr,sa-ti traiasca baietelul, refacere maxima si sa va bucurati impreuna de cele doua minuni.

Carmen77, nu stiu daca ai reustit sa citesti, pe 16 dec este o intalnire a DC-istelor din Montreal (o parte);ce zici, ni te alaturi?

Dana,ati plecat deja sau sunteti inca acasa?

Legat de intalnire, stiu ca a mai intrebat si Ana - ce facem, aducem fiecare cate ceva sau cumparam la fata locului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Omega 3... mai calma, memorie mai lunga!?! Vreau si eu sa iau! Deci, inca o data, stiu ca ati mai spus, dar eu citesc destul de rapid. Care e cel mai indicat, de care luati voi? Si... cam cit costa? Ca daca e vorba de bani si inca multi, ma calmeaza Octav si imi lungeste si memoria i-me-diat!

Da, cum facem pe 16? Ce aducem? Cred ca ar trebui deschisa o lista si fiecare sa spuna ce aduce, sa nu ne trezim cumva numai cu alune... de exemplu, ca asta maninc acum. Stiu ca nu va fi timp sa mincam noi prea mult sau sa bem, dar chiar si asa, tot e nevoie de un pic de diversitate.

Pentru cele care au copil de clasa I si sint interesate de scoala internationala (cea de linga Snowdon), am fost eu astazi: nu sint locuri pentru clasa I (insa sint pentru a doua si a treia), dar poate fi inscris copilul (21.11-16.12), da testul (28 ianuarie) si daca il ia, este pus pe o lista de asteptare (in cazul in care apare vreun loc liber se apeleaza la aceasta lista). Eu am zis ca o inscriu pe Agata, nu stii niciodata unde ti-e norocul. Dar sint slabe sperante, adica deocamdata nici una.

Edit: Am mai pus niste www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze si filmulete noi, daca doriti sa ne mai vedeti. Fetele in parc, Agata la cursul de salsa (repetitie pentru spectacolul de simbata) si la cel de chineza, mami la Tai Chi (sa nu rideti, ca va bat!), Tudora uitindu-se entuziasmata la un Baby Einstein... si inca nu a am prins partea interactiva, cind face si ea ca animalutele de pe ecran, ca de obicei cam asa se deruleaza respectivul episod.

Simona, intrebai ce e Tai Chi (Chuan). Este o arta martiala chinezeasca, parte din cultura si civilizatia chineza si o expresie a intelepciunii chineze. Consta intr-un complex de exercitii despre care se considera ca imbunatatesc echilibrul si armonia energiilor Yin si Yang. Exercitiile sporesc concentrarea, conectarea la energiile pamintului. Prin aceste exercitii, cel care le practica permite energiei Qi (Chi) a pamântului, sa se înalte în întreg organismul, tot asa precum un copac absoarbe prin radacini energia si hrana din sol. Metoda este uneori denumita si «exercitiul gânditorului» presupunând activarea tuturor regiunilor corpului printr-o serie de miscari specifice denumite «forme». Exercitiile se fac lent si intr-un mod cursiv. Se executa fara întrerupere, cu o concentrare deosebita asupra modului de efectuare al exercitiului, în combinatie cu miscari de respiratie coordonate cu ritmul miscarilor.
Toate aceste elemente au efect calmant, sedativ, reechilibrant al sistemului nervos central.

Eu sint la inceputul inceputului inceputului, cica stapinirea tehnicii necesare acestor exercitii ia citiva ani buni unui novice si apoi mai dureaza inca vreo citiva ani pina coordonezi cu respiratia si gindirea... dar rau nu are cum sa-mi faca, imi place mult de tot si vreau sa continui cit pot de mult. Inca nu sint in stare sa le fac singura, deocamdata doar invat baza, exercitiile si ritmul, apoi trebuie sa trec la tehnica si apoi la restul... Cale lunga, dar placuta zic eu.
Pe de alta parte, m-am mai apucat eu si de Yoga in tinerete, dar nu prea am fost in stare sa fac prea mult, asa ca am renuntat. Tai chi-ul pare deocamdata mai accesibil pentru mine si il simt mai aproape de sufletul meu, pentru ca e legat intr-un mod mai direct si mai fizic de energii, preferatele mele. Adica incepi sa lucrez cu corpul si pentru corp, ca sa ajungi in timp la minte, spre deosebire de yoga, unde incepi cu mintea, ca sa nu ajungi decit la ea si la suflet, corpul fiind doar un auxiliar -lucru care iti cere o capacitate de detasare pe care eu nu am avut-o si nici nu am capatat-o in timp.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput