Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ira
Nu va pun poza si cu aperitivele de nemaivazut

Las' ca am gasit si singura pozele cu aperitive!
Mai, dar in ce hal v-ati purtat cu minunea aia de tort!

DanaB, eu sunt la Callselect, e ieftin, 5,9centi/minut, se aude foarte bine, dar se intampla sa nu prind legatura foarte usor si trebuie sa insist. E drept ca daca prind legatura pot vorbi mult si bine la banii astia, si asta e un aspect care imi convine.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Laurajr a nascut un baietel ieri... DAVID GABRIEL ( 3400g-51.5cm ) 25 noiembrie 2006, ora 9.39 am.

Mi-am permis eu sa va anunt...sper sa nu se supere...de dimineata ma gandeam ca trebuie sa nasca...si acum am primit vestea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI LAURA!
Recuperare rapida, un bb mancacios si sanatos iti doresc!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari Laura!!! sa traiasca mama si sa creasca mare si frumos si sanatate la mama si bebeu!!!

Simonna,

libraria este pe voie de service la 440 pe dreapta cum vi spre 13 putin mai sus de firma mea, Buro Plus. au si carti pentru copii, si engleza si franceza, tot ce vrei; pretul e cam 40-50% comparativ cu cartile noi.

azi am avut festivitatea de inminare a diplomei la HEC, poze, coktail, misto! e singura bucurie ce mi-a adus-o pina acum diploma asta, dar poate restul urmeaza (urmatoarea va fi banca- care ma va anunta cit am pretul lunar de returnat:)))

barbatii au fost sa-l vada pe Mos Craciun in Laval, a mincat al mic la bomboane si ciocolate, cica, portia de o saptamina pot eu sa-l tot hranesc cu organice si fara dulciuri, ca recupereaza el cind apuca

o saptamina buna,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Laura si Iulian felicitari cu nasterea scumpului ingeras David Gabriel. Sanatate multa lui bb , sa fie mincacios si sa va aduca numai bucurii si tie, Laura, recuperare rapida. Un pupic mare de la noi.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laurajr, felicitari!!!!
Sa fiti sanatosi!

Tocmai am terminat de scris felicitarile pe celalalt topic pentru Ktrinel!

Sa va traisca puiutii si voi alaturi de ei!

Numai bine,
Roxana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Laurajr, sa-ti traiasca David Gabriel, sa fie sanatos, voios si sa aiba o viata linistita si fara griji!

Ana, bravo pentru diploma, este o mare realizare, ai sa vezi!!!

Va pup, maine zboara sor-mea spre state si eu o sa doooorm cat de mult o sa fiu lasata !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lauraj, sa va traiasca David Gabriel! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Si voua va doresc sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura de mica minune. Felicitari si refacere rapida!
Ce spune Ioana? Cum l-a primit pe micutul fratior?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Multa sanatate Laura! sa te refaci cat mai repede :-) Sa-ti traiasca sanatos micutul David Gabriel (vad ca "ploua" cu Gabriel si Gabriela - adevarul este ca sunt nume foarte frumoase).
Lorelai, mama de bobocutza Gabriela (mai precis Marie-Gabrielle - ca tati a vrut s-o "frantzuzeasca" pe micutza noastra Gabisor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Laura, sa va traiasca feciorul. Sa fie sanatos si norocos!!!

Mergi la inceput