Sezatoarea canadiana (54)
Raspunsuri - Pagina 22
pitilache spune:
Buna fetelor,
Referitor la intalnire, inca nu pot confirma 100% pentru ca dupa cum va ziceam in dupa-amiaza de 16 dec. pleaca mama si vine socru-meu. Inca nu stiu daca o sa pot veni. Asa ca va rog, mai pasuiti-ma cu confirmarea.
Numai bine,
Roxana
kim spune:
Oanagabriela, as confirma si eu prezenta noastra la intalneala, dar ziceti si voi, ar insemna sa vin cu bebelina (se poate? mai sunt bebelusi?) si nu stiu daca imi conving husband-ul care e f imprevizibil si deloc matinal... va dau rapunsul cat pot de repede. Si spuneti-mi si mie care e programul, se canta colinde?
Ira, este o clinica dentara aproape de tine - pe CDN, eu acolo merg la Claudia Buracu Cocarlan, clinica Diamant, si sunt f multumita. Imi place cum scrie sorella ta. Pacat ca nu poti veni la intalneala...
Dana, am facut si eu ceva asemanator vara asta pe un fond de stress, (analizele mi-au iesit bune). Ce sa zic, bebelusa mea, iesirile, ceva vitamine, ganduri pozitive... cam asta m-a scos din starea aceea. Ma apucau seara niste atacuri de panica, cu timpul am reusit sa le controlez, s-au rarit pana au disparut, sper sa nici nu mai apara.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
oanagabriela spune:
Roxana (Pitilache) si Kim,
Lista ramine deschisa, va asteptam cu drag, imi dati raspunsul cind veti putea. Bebelusii sint bineveniti, nu avem restrictii...
Cu cintatul, fara Ira, nu cred ca ne vom incumeta, dar avem toti casete sau CD-uri cu colinde romanesti, le vom asculta impreuna si vom incerca sa ne cunoastem mai bine.
Pe curind sper.
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Oana,este acelasi lucru cu uleiul de somon?
Tu de ce iei Omega 3?
bebitzu
Orice ulei de peste este f.bun si are Omega 3. De fapt si carnea de peste gras (somon, scrumbie, thon, etc) are Omega 3 si este f.recomandata. Eu am inceput sa iau pastile de Omega 3 (pentru ca mincam peste, dar nu in cantitate suficienta...) pentru scaderea colesterolului si mai nou contra stressului (in unele studii, efectul lui Omega 3 este comparat cu cel al Prozacului, dar fara efectele secundare ale medicamentului). Eu am impresia ca ma ajuta la echilibrul emotional, parca sint mai putin nervoasa si rezist mai bine la stress. In orice caz este complet inofensiv, pentru ca este doar grasime de peste...
Dana_B spune:
Buna,
Puteti sa-mi spuneti si mie de un serviciu de telefoane long-distance bun cu Romania? Am folosit numai cartele pana acum si m-am cam saturat caci am adunat o gramada cu 20-30 centi care nu mai pot fi folosite.
Multumesc.
simi spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
Intilnire la Montreal - 16 decembrie (intre 10h00 si 13h00)
Locatie: sala parohiala - biserica catolica St-Irénée, prin bunavointa preotului paroh Cezar Vasiliu (biserica Ortodoxa Sfantul Nicolae)
Adresa correcta:
3044 rue Delisle (colt cu Atwatter) (METRO Lionel Groulx)
Montreal
Cost: $100.00
Puteti veni cu copii, soti, vecini si prieteni.
Lista de participante
bebitzu - 2 adulti + 1 copil
Podeanu (Dana) - 1 adult + 2 copii
Oanagabriela - 1 adult
Kim - ?
Simonna - 1 adult + 1 copil
Ana Stroe - 1 adult + 1 copil
Ange - ?
Ica 1975 - 2 adulti + 1 copil
Nelia - 1 adult + 2 copii
CarmenB - ?
Pitilache - ?
Simi - ?
Oana, mama lui Antonia
Oana, din pacate, eu pe 16 decembrie lucrez (stii, lucrez o simbata pe luna si, din pacate, pica tocmai pe 16). Iar Alice merge la o aniversare (unde se va intilni cu Antonia, numai ca eu nu voi putea participa ,va merge cu taica-sau).
Speram din toata inima sa fie intilnirea pe 9, dar poate data viitoare voi putea fi prezenta!
Va pup pe toate!
Ira spune:
Am intrat sa va confirm ca tortul Maiei facut Ange insasi este la fel de frumos ca si in poza anterioara si in plus e si fantastic de bun, am mancat pana ne-au crapat burtile. Nu va pun poza si cu aperitivele de nemaivazut, ca tin atat la silueta voastra si cat si a mea, oh, si-acum inghit in sec dupa ce-am mancat pana mi-a iesit pe urechi.
Deci : tortul inainte ...
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Feta%20Maia%20nov%202006/?action=view¤t=doinitasofiafetamaia289.jpg
si dupa razboi:
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Feta%20Maia%20nov%202006/?action=view¤t=doinitasofiafetamaia341.jpg
oanagabriela spune:
Intilnire la Montreal - 16 decembrie (intre 10h00 si 13h00)
Locatie: sala parohiala - biserica catolica St-Irénée, prin bunavointa preotului paroh Cezar Vasiliu (biserica Ortodoxa Sfantul Nicolae)
Adresa correcta:
3044 rue Delisle (colt cu Atwatter) (METRO Lionel Groulx)
Montreal
Cost: $100.00
Puteti veni cu copii, soti, vecini si prieteni.
Lista de participante
bebitzu - 2 adulti + 1 copil
Podeanu (Dana) - 1 adult + 2 copii
Oanagabriela - 1 adult
Simonna - 1 adult + 1 copil
Ana Stroe - 1 adult + 1 copil
Ica 1975 - 2 adulti + 1 copil
Nelia - 1 adult + 2 copii
Ange - ?
CarmenB - ?
Pitilache - ?
Kim - ?