Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !
Raspunsuri - Pagina 7
simali spune:
Noi am pierdut intalnirea de pe 13.
Am fost la schi ca ne-am temut ca se topeste zapada. Stie cineva cand este urmatoarea conferinta despre dinozauri ?
alice
ENYA spune:
iileana, am vorbit cu Madalina, si rectific : Atelierul de Martisor este in perioada 14 ianuarie - 25 februarie, in fiecare duminica nu in ultima duminica din fiecare luna(isi cere scuze pentru informatia gresita, asa a scris pe site-ul Muzeului de Geologie, si asa am preluat-o si eu). Sper sa obtii un raspuns favorabil de la "micul sef"
Am vorbit cu ea si despre abonamentele la "era dinozaurilor", si mi-a spus ca cei care au abonamente sunt inscrisi automat pt prima sambata, ora 12.00, fara sa se mai anunte. Ii explicase acest lucru d-nei de la receptie (cea care ne-a solicitat sa ne inscriem), dar se pare ca n-a inteles, asa ca o sa-i mai explice inca o data
simali bine ca asta a fost motivul "absentei" si nu altul, urmatoarea intalnire este pe 3 februarie , subiectul va fi "reptilele zburatoare"
Eu am si intrebat sambata o mamica, cand am auzit ca-si striga baiatul "Vlad", daca nu cumva e din Ploiesti
Amalia si Vladi (6 ani si 6 luni)
simali spune:
Multumesc Enya. Venim cu siguranta.
Atelierul de Martisor este acelasi lucru cu seminariile despre dinozauri sau este vorba despre alt program?
alice
andrruzza spune:
Fetelor, piciu' meu e mic, nici 2 ani nu are, dar de cand va tot citesc cred ca o sa fac o pasiune pentru dinozauri :)
va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ENYA spune:
quote:
Originally posted by simali
Multumesc Enya. Venim cu siguranta.
Atelierul de Martisor este acelasi lucru cu seminariile despre dinozauri sau este vorba despre alt program?
alice
Este vorba despre alt program.
ENYA spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Fetelor, piciu' meu e mic, nici 2 ani nu are, dar de cand va tot citesc cred ca o sa fac o pasiune pentru dinozauri :)
va
andrruzza, mie-mi spui ? si eu am "microbul" asta...m-am molipsit de la pustiul meu
pentru Rares, sa creasca mare si frumos!
andrruzza spune:
andrruzza, mie-mi spui ? si eu am "microbul" asta...m-am molipsit de la pustiul meu
pentru Rares, sa creasca mare si frumos!
[/quote]
Multam la fel!
simali spune:
Sambata. Ora 6,30 dimineata. Vladut vine la mine in pat.
-Mami, pot sa te intreb ceva?
- (inca visand) Lasa-ma, nu vezi ca dorm?
- Cand dinozaurii fac un ou si cand fac mai multe?
- Vladut, dorm, e sambata dimineata. Si apoi daca mai aud o intrebare despre dinozauri ma arunc de la etaj.
- Crezi ca daca mananca mai mult fac doua aoua si daca mananca mai putin fac un singur ou?
- Vlad, nu poti sa taci; sau macar sa te interesezi si tu de niste animale care exista?
- Bin, bine... atunci o sa te intreb despre capre. Mami... Cati pui crezi tu ca face o capra?
- E sase dimineata, Vladut....
alice
ENYA spune:
quote:
Originally posted by simali
Sambata. Ora 6,30 dimineata. Vladut vine la mine in pat.
-Mami, pot sa te intreb ceva?
- (inca visand) Lasa-ma, nu vezi ca dorm?
- Cand dinozaurii fac un ou si cand fac mai multe?
- Vladut, dorm, e sambata dimineata. Si apoi daca mai aud o intrebare despre dinozauri ma arunc de la etaj.
- Crezi ca daca mananca mai mult fac doua aoua si daca mananca mai putin fac un singur ou?
- Vlad, nu poti sa taci; sau macar sa te interesezi si tu de niste animale care exista?
- Bin, bine... atunci o sa te intreb despre capre. Mami... Cati pui crezi tu ca face o capra?
- E sase dimineata, Vladut....
alice
Rodica spune:
Salutare Enya!!!!!
Nu te-am mai sunat de un car de ani!
La ce ora este duminica intalnirea cu atelierul de martisor? poate ne vedem duminica asta!
Te pup si iti doresc un An Nou cu Muuuuuuuuuuulta sanatate!
PS. si ai mei stiu toate denumirile crocozaurilor, si calacm acasa pe carti cu dinozauri ba chiar am descoprit unul mic si rau, de plastic, sub cearceaf dimineata.....nu stiam ce am clocit eu toata noaptea...un Trya-Rex!
Te,
Rodica