Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !
Raspunsuri - Pagina 8
ENYA spune:
quote:
Originally posted by Rodica
Salutare Enya!!!!!
Nu te-am mai sunat de un car de ani!
La ce ora este duminica intalnirea cu atelierul de martisor? poate ne vedem duminica asta!
Te pup si iti doresc un An Nou cu Muuuuuuuuuuulta sanatate!
PS. si ai mei stiu toate denumirile crocozaurilor, si calacm acasa pe carti cu dinozauri ba chiar am descoprit unul mic si rau, de plastic, sub cearceaf dimineata.....nu stiam ce am clocit eu toata noaptea...un Trya-Rex!
Te,
Rodica
Rodica
M-as bucura sa ne vedem ! Atelierul de Martisor este la ora 11,30.
Si poate ca o sa veniti si la intalnirile de la "Era dinozaurilor"
Multumesc mult pentru urari, multa sanatate tie si baietilor tai
Amalia si Vladi ( 6 ani si 6 luni )
ENYA spune:
Tot pentru prietenii dinozaurilor :
http://www.tvr.ro/tv/tvr1/promo/dinozauri.php
Dinozaurii - înainte si dupa
(WALKING WITH MONSTERS - LIFE BEFORE
DINOSAURS, WHAT REALLY KILLED
THE DINOSAURUS - Anglia 2005)
un documentar care a inceput pe tvr1, poate ca ati vazut deja primul episod duminica, pe 28 ianuarie
Amalia si Vladi ( 6 ani si 6 luni )
p.s. daca e cineva care a inregistrat filmuletul pe dvd, va rog sa-mi spuneti
Rodica spune:
Am fost la atelierul de martisor de ieri, si ne-am inscris si pt dinozaurii de duminica viitoare la ora 14:00
Pupici, poate totusi reusim sa ne vedem
Caprioara spune:
Fetele,
Noi nu putem veni sambata asta. I-am scris Madalinei daca e ok sa venim sambata viitoare si acum astept raspuns.
Edit: nu se mai face si sambata viitoare, ca nu sunt solicitari, asa ca venim totusi sambata asta la 12:00.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Atentie ca luna aceasta tema de la
Concursul cu premii organizat de Atelierul Piticilor, Fun Science si ISA
este legata de Dinozauri!
Detalii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=14
pup you,
Caprioara & Matei
ENYA spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Atentie ca luna aceasta tema de la
Concursul cu premii organizat de Atelierul Piticilor, Fun Science si ISA
este legata de Dinozauri!
Detalii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=14
pup you,
Caprioara & Matei
Multumesc, Adriana
Cred ca va participa si Vladi.
Amalia si Vladi (6 ani si 6 luni)
tata lu Toma spune:
Iaca ca va gasii !
Toma nu s-a hotarat inca daca mai vrea sau nu da' io zic ca-i o chestie faina si sper sa mai venim.
ma bucur ca ne-am vazt,
v
_
Take me home, country roads
Caprioara spune:
Ei, Tata lu Toma, bine ati venit la subiectul acesta ! Speram ca Toma sa se hotarasca si sa mai vina si alta data. Ne-am bucurat sa va cunoastem pe toti trei.
Caprioara & Matei
iileana spune:
Pai da, unde s-ar fi putut demonstra mai bine ca Pamintul e mic, strimt si rotund, decit la muzeul de geologie....
Ti-am spus, Toma a avut nitel ghinion, intilnirea de simbata a fost cam cea mai nereusita de pina acum, din pricina caracterului muuuuuult prea stiintific al expunerii si din cauza ingramadelii de la aplicatia practica.
In fine, om trai si-om vedea ce-o mai fi.
P.S. Ma pling de abordarea excesiv de stiintifica referindu-ma strict la fiu-miu, care este fericita mama (da da, e "mama", ca doar el a clocit oul de plastelina :-))) a unui velociraptor de 4 cm, din plastic, pre numele sau ... Pufuletz :), pe care il hraneste cu supa si cu mazare....Na, cam la acest "nivel stiintific" ne aflam, asadar, pentru el, putina poezie in plus nu strica
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ENYA spune:
tata lu Toma , welcome to the club !
Asa e, prezentarea de sambata a fost cam rigida, o abordare mult prea stiintifica, neadaptata varstei copiilor, lipsind si caracterul interactiv - farmecul intalnirilor de pana acum.
Cred insa ca organizatorii acestor programe pentru copii, vor avea grija ca experienta de sambata sa fie doar un caz singular...
Ma bucur si eu ca v-am cunoscut, iata ca sambata am fost deja 4 membri DC
Pe simali o suspectez ... ca a dat iar o fuga la schi
Amalia si Vladi ( 6 ani si 7 luni )
p.s. dragilor, revin cu intrebarea : chiar nimeni nu inregistreaza documentarele BBC care au inceput la tvr1, in fiecare duminica la ora 11,00 ?