Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Multumim pentru lamuriri, Iileana .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

inca ceva:
Caprioara, la multi ani pentru Matei, si !

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Multumim frumos de urare !

pup you,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Matei, si de la noi LA MULTI ANI !

Amalia si Vladi (6 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

iileana , am dat fuga la subiect, crezand ca ai facut cronicutza intalnirii de sambata

Caprioara si iileana ma bucur tare mult ca ne-am vazut, in sfarsit, sa va fie sanatosi baietii si sa va aduca bucurii multe !

p.s. Adriana, ai facut abonament ?
p.s. 2 simali, de ce n-ati venit?

Mergi la inceput

Inca o data multumim de urari!!!

Noi am facut abonament sambata, a costat 150000 lei vechi.
A zis Mada a avem prioritate cu el, chiar daca nu venim in prima sambata (ca poate nu putem).

pup you,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Enya, , nu, n-am facut cronicutza, ca n-am pentru cine, cred ca numai noi trei mai citim topicul asta...

Abonament am facut si eu, desi n-am priceput ce avantaje as avea, din moment ce oricum trebuie sa te programezi, cu sau fara abonament. Dar o patalama in plus la mina nu strica niciodata

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by iileana

Enya, , nu, n-am facut cronicutza, ca n-am pentru cine, cred ca numai noi trei mai citim topicul asta...

Citesc, citesc si altii! Va urmaresc cu mare interes, cum apare un mesaj! Probabil va citesc si alte persoane!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrruzza

quote:
Originally posted by iileana

Citesc, citesc si altii! Va urmaresc cu mare interes, cum apare un mesaj! Probabil va citesc si alte persoane!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Ai vazut, iileana ?

Cred ca o sa mergem si noi la programul Atelierul de Martisor – Exercitiu de creativitate (tot la Muzeul de Geologie). Se anunta interesant, mai ales pentru grupa de varsta 4-7 ani...bineinteles, motivul fiind acela ca este vorba tot de dinozauri
Detalii sunt aici (sau pe site-ul geology.ro) :

"Programul se desfasoara inaintea sarbatorii de Martisor sub forma unor ateliere in cadrul carora copiii vor invata intr-o maniera placuta si distractiva ca geologia si cunoasterea unor informatii elementare din acest domeniu pot fi folosite, in mod creativ, in viata de zi cu zi. Atelierele sunt concepute pe doua grupe de varsta, participantii fiind invatati cum sa confectioneze martisoare din diferite materiale astfel incat sa aiba ca rezultat un produs artistic care sa contina elemente din domeniul geologiei. In cadrul atelierului dedicat grupei de varsta 4 – 7 ani, copiii vor desena cateva tipuri de dinozauri, ii vor colora si decupa, dupa care ii vor lipi pe un suport de scoarta de copac. Participantii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, vor lipi pietricele semipretioase pe acelasi suport, astfel incat sa obtina o planta sau o floare. Copiii vor confectiona cate doua piese, una pentru ei, pe care o pot face cadou celor dragi, cealalta va fi expusa in Muzeu la sfarsitul Atelierului de Martisor.Atelierul de Martisor se desfasoara lunar, in ultima duminica din fiecare luna, in perioada 14 ianuarie – 25 februarie. Toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre Muzeu. Participarea la aceasta activitate se face prin inscriere la numarul de telefon: 212.89.52 sau la adresa de email: madalina@geology.ro. Numarul maxim de participanti pentru fiecare grupa este de 25 de copii. Costul de participare este de 2,5 RON. "

Ce ziceti ?

Mergi la inceput

Andruzza, .

Enya, nici de asta habar n-aveam, noroc cu tine (din nou )...
Ar fi o actiune de o singura intilnire, nu?
... mi-e ca sclifositul de fiu-miu ma pune pe mine sa decupez/colorez/lipesc, ca lui "nu-i iese cum ar vrea" ... Sa-l intreb.

Mergi la inceput