Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Greu cu camerele astea!
Eu as vrea ceva cu vaporase, dar ce imi place mie cred ca e cam serios pentru un bebelus, cred ca pana la urma o sa alegem ceva cu ursuleti.... de la fete e mai simplu, sunt atat de multe optiuni lentru ele ( mai ales la hainute) ca pana la urma a recunoscut si sotul meu! Ce sa mai : va zic direct , mama de fetite ca VA INVIDIEZ!
si apropo de lovituri, imi plac si mie mai ales ca se vad prin piele , da uneori merg prin casa de parca am facut pipi pe mine!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Cristina, multumesc de intrebare. Inca nu am scapat de greturi, asta e :( Sa speram ca nu mai dureaza mult. Multumesc si pt informatiile despre sd, eu ma duc luni la eco pt translucenta si daca o sa fiu nelamurita cu ceva sau apar pb (Dne fereste!), atunci o sa te rog sa mi le trimiti. Imi doresc si eu bineinteles sa nu fie cazul.

Biribu, mult succes, nu mai e mult! Abia astept sa vii sa ne povestesti cum a fost nasterea!

Pupici si sanatate la toate burticile!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor care aveti deja bebelusi, Ramona, Simina, Ciuf, ce ziceti de thread-urile cele doua despre vaccinuri.
In orasul in care traiesc eu pararile sint impartite cam in jumate. Unii fac vaccinuri, altii nu. Cei care nu fac vaccinuri sint si cei care nu dau fluor la copii.
Eu m-am hotarit PENTRU ambele, dar acum citind postarea lui Sheannamp de la al doilea thread despre vaccinuri (Parintii intreaba) ma intreb daca era necesar sa-i fac Smarandei vaccinul anti-gripal.
Mai dati-mi si mie va rog niste surse de informare.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Bic stai fara grija, vaccinul e foarte important, si toate argumentele contra lor sunt in cel mai bun caz lipsite de baza stiintifica reala si usor puerile,la copiii mici vaccinul este si putin diferit de cel de adulti tocmai pentru a indeparta orice risc de alergii sau efecte adverse. vreau sa-ti spun ca in zona mea un copilas a murit de gripa de curind, si era sanatos deci fara nici o boala cronica, asa ca... paza buna!

eu sunt foarte furioasa pe cei care nu-si vaccineaza copii, si din pacate aici in state le e permis, caci in felul asta ai nostri sunt expusi la tot felul de boli care altfel ar fi eradicate, un bun exemplu e pertussis in acest sens.

inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Buna la toate fetele!

am si eu o "big girl" de 2 ani si 4 luni...deci am trecut de faza bebei...Noi am facut toate vaccinurile recomandate de medic. Bineiteles, doctora ei ne-a dat timp de documentare si ne-a prezentat clar avantajele si importanta lor majora pentru sanatatea copilului...deci, desi citisem suficent de mult contra vaccinelor, am hotarat sa urmez sfatul medicului. Am facut atat vaccinurile de baza cat si cele antigripale. Fetitza mea a suportat bine toate vaccinurile, nu a facut niciodata febra sau alte manifestari. Bineinteles ca de fiecare data am plans de mama focului cand le facea...de mila ei...ea , saraca, se smiorcaia de doua trei ori si gata...asa ca,de multe ori, momentele astea sunt mult mai dificile pentru parinti decat pentru copii.

va dorim multa sanatate !

Andreea si Mara

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Biribu, in primejdie nu stnt cei vaccinati, ci cei ne-vaccinati. Daca ai facut vaccin nu mai poti sa iei boala.

Mie mi se pare normal ca orice problema de sanatate sa fie optionala nu obligatorie. Uite la thread-urile despre vaccinuri pe care le indicasem au scris niste mame ai caror copii se numara printre acei putini care pot pati ceva in urma vaccinului.

Dar, again, eu cu speranta in D-zeu am ales sa-i fac toate vaccinurile.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragele mele, ca sa imi scot parleala ca am lipsit (motivat) la apel, am reusit sa incropesc in sfarsit listuta noastra. Ca sa nu se supere nimeni, am aranjat fetele in ordine alfabetica. Imi cer scuze din start daca am sarit pe cineva sau daca am facut greseli, nu am avut f mult timp la dispozitie. Astept cu nerabdare completarile, comentariile si sugestiile voastre. Am pus lista si pe prima pagina, dat fiind ca pot sa-mi editez propriul mesaj.

_
Arthurana - North Carolina
DN=?
Viitoare mamica de ? DPN=?
_
BiancaM - Irvine/CA
DN=11.12.1978
Viitoare mamica de DPN=09.04.07
_
Bic – Bay Area
DN=?
Mamica de SMARANDA
_
Biribu - ?
DN=?
Mamica de DN=05.02.07
_
Ciuf - Colorado Springs
DN=?
Mamica de LUCA si EVA MARIA
_
Cristina26 - Wichita/KS
DN=11.4.1977
Viitoare mamica de DPN=22.07.07
_
Delia21 - New York
DN=?
Mamica de RUDY
_
Gabbriela - ?
DN=?
Mamica de JULIAN
_
Goanga23 - ?
DN=?
Mamica de MARA
_
Irinuca_usa - Atlanta/GA
DN=09.09.1977
Viitoare mamica de ERIKA DPN=10.05.07
_
Krissy - Warren/MI
DN=25.12.1973
Viitoare mamica de SOPHIADPN=16.03.07
_
Madalina78 - Brooklyn/NY
DN=03.08.1978
Viitoare mamica de DPN=28.04.07
_
Michy Tavy - Bohemia/NY
DN=?
Viitoare mamica de ? DPN=?
_
msl - ?
DN=?
?
_
Musetto - ?
DN=?.?.1973
Viitoare mamica de ? DPN=12.08.07
_
Oanaalex - Chicago/IL
DN=?
Mamica de ALEX
_
Piticutz - Beaverton/OR
DN=27.10.1973
Aspiranta
_
Siminaf - Ontario
DN= ?.?.1968
Mamica de DEIU si RALUCA
_
Taby - CA
DN= ?
Viitoare mamica de ? DPN=14.09.07
_

Pe scurt despre mine, inca merg la serviciu si ma simt bine, dar cred ca din sapt. 38 o sa imi iau concediu medical (adica de la 1 martie), daca nu o sa nasc pana atunci la serviciu .
O sa mai revin curand, pana atunci va pup pe toate si numai bine!

Cristina 34+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina26 - Wichita, Kansas
DN=apr-11-1977
Viitoare mamica de DPN=iulie-22-2007

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Este liniste pe aici. Ce mai faceti?
Eu am primit azi rezultatul de la amneo si a iesit negativ. Doamne multam!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cristina, felicitari. Sa fie o fetita sanatoasa si frumoasa!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput