Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 15
cristina26 spune:
Inca nu stiu rezultatul la anmeo, stiu doar ca nu au vazut nimic suspicios la sono. Sa dea DD ca rezultatul de la amneo sa fie bun, daca ar fi bun asi fi cea mai fericita femeie din lume.
Delia sper ca vei avea si tu o fetita sanatoasa curand. O sa iti fie cam greu cu scoala si cu doi copii mici dar se poate.
Musetto ce face bebe tau? Mai ai greturi? Daca vrei mai mutle informatii destre metode de diagnosticare ale sd poti pot sa iti trimit un email, dar sincer eu cred si sper ca ai un copilas foarte sanatos acolo in burtica la tine.
Va doresc o zi buna tuturor!!!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
15+
ciuf spune:
Cristina26, in cat timp primesti rezultatul de la amnio?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
cristina26 spune:
In doua saptamani primesc rezultatul de la amneo.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
15+
madalina78 spune:
salut fetele!
ma bucur pt tine cristina, sarcina usoara in continuare!
am fost la CENTURY 21 si am mai luat cateva hainute pt bebe, tentatii erau mult dar vreau sa ii fie bune hainutele si nici nu stiu cat de grasan va fi bebeble!
incep sa fiu nerabdatoare cu nasterea abia astept sa vad puiul...
va pup
Biribu spune:
buna, fetele, ce bine ca suntem tot mai multe!
eu am ajuns in sfirsit la ultimele zile de servici, ma mai duc pina vineri si gata ce sa zic, de abia ma tirasc, cu toate durerile din dotare, daca le inventariez se aduna pagini si n-are rost.
nu am timp sa va scriu la fiecare, ma iertati, dar vreau sa iti spun in mod special cristina iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine cu amnio!!!
cu privire la bagajul de spital, nu va stresati, caci in mod normal aici te poti duce fara el si tot e ok, iti dau acolo tot ce e nevoie. eu imi voi lua la mine strictul necesar sa nu ma car degeaba, deci sa va spun ce am pus in traista: camasi de noapte #2, halat (asta ca le vreau pe ale mele, dar ei iti dau oricum si la inceput chiar e mai bine sa folositi camasa lor, tot se pateaza de singe etc),papuci, sosete, lenjerie, pasta si periuta dinti, cosmeticale proprii, ceva de citit(sic) si cam atita. pentru bebe hainutele de iesit din spital, nimic altceva. macar noi nu trebuie sa ne caram ca bietele fete din tara cu spirt, vata,cana, farfurie,etc etc mi se face rau cind citesc, doar cunosc bine sistemul medical de acolo si stiu ca nu iti da nimeni nici un capat de ata...
acum fug, va pup si sper ca mai pot intra pina la "marea intilnire"
irinuca_usa spune:
buna fetelor. suntem tot mai multe aici si asta e bine.
eu n-am mai scris de ceva vreme. sunt foarte bucuroasa ca ma simt bine, fac treaba chiar multa, nu sunt obosita, nu ma doare nimic. cate-odata mai simt parca ma apasa bebele in jos si-mi simt oasele, dar nu cat sa nu suport.
citeam undeva de al treilea trimestru cum ca ar fi mai greu. si eu care ma bucuram ca de-acuma o sa fiu tot asa de vrednica pana la sfarsit...
inca nu i-am pregatit camera bebelinei, dar i-am cumparat asternuturi . si ceva accesorii ce mai erau pe-acolo: perdea, lampa... sa-mi spuneti daca va plac http://www4.jcpenney.com/jcp/Products.aspx?DeptID=42249&CatID=42330&GrpTyp=ENS&ItemID=10966b9&CmCatId=42249|42330|shopbygender
sanatate multa tuturor gravidutzelor si bebicilor!
Irina 25+ cu Erika
madalina78 spune:
irinuca, sunt foate frumoase!
si noi vrem sa ne apucam luna asta neaparat !
bebele meu are ce are cu vezica mea de nu pot sa fac 2 pasi fara sa fug la wc...asa ca stau mai mult acasa!
pupici
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
ciuf spune:
Irina, e tare faina lenjeria aia. Pe mine m-ar tenta sa cumpar perdeluta, ca de cand i-am pictat camera lui Eva tot dadeam tarcoale la o perdeluta cu libelule, buburuze si nu am gasit. Ajunsesem la solutia de a o pune pe mama sa imi brodeze ceva cu matase.
Ref. la bagajul de la spital sa va spun ce am avut in el: papuci, ciorapi, halat ca sa il pot lua peste camasa sa ma pot duce la nursery sa imi vad odorul, periuta de dinti, perie de par si carti de citit (care nu am apucat sa le citesc ca ochii imi erau fixati pe mandretea de copil ce o adusesem pe lume) si cam atat.
Restul ti se cam da din spital.
Hai ca va pup si aveti grija de burticile voastre. Offf, ce timpuri faine!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Biribu spune:
irinuca, foarte frumoasa lenjeria!
madalina, asteapta tu sa vezi ce suturi iti da in vezica mai incolo, prin luna a noua, citeadata parca am senzatia ca bebele asta cauta portita de iesire
fetelor, va puteti uita si pe target sau overstock pe net dupa lenjerie, eu am luat de la target.com si sunt foarte incintata, au ambele preturi f.bune si ce e bine la target e ca poti sa returnezi in magazin tot ce cumperi pe net daca nu-ti place
Krissy mama tu nu mai zici nimic?
pup fetele
irinuca_usa spune:
ce ma bucur ca v-au placut . eu am urat rozul din-totdeauna. n-ai sa vezi la mine haine viu colorate sau fuste sau mai stiu eu ce. baietzoasa am fost mereu. blugi, tricouri si adidasi la greu. ei bine ziceam ca si daca voi avea o fetita tot nu o imbrac in roz. si ia te uite cum o mogaldeatza in burtica schimba tot . si camera vreau s-o vopsesc tot asa un roz palid. am un perete care acum e bleumarin si 3 galbui, deci va fi unul roz mai inchis restul mai deschise. ma gandeam ca va iesi chiar interesant.
au fost cam scumpe ce-i drept astea dar mi-au placut mult. si la jcpenney poti sa returnezi tot in magazin, au departament special pt cumparaturile de pe net.
hai sa va zic ca-s tare bucuroasa ca mi-am facut taxele. am platit tot anul in plus la taxe si acuma vad foloasele... am de luat inapoi mai mult decat ma asteptam. adica o sa am bani de spital si de stat acasa o luna cu bebelina .
cat despre loviturile de picioruse in vezica, cred ca-i o chestie comuna. nu le pasa lor pe unde lovesc . eu si atunci ma bucur insa ca o simt si stiu ca-i bine, ca uneori ma gandesc ca parca nu o mai simt asa de des ca la inceput. dar cred ca de fapt doar m-am obisnuit eu.
Irina 25+ cu Erika