Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Cristina felicitari !
Madalina eu am luat setul Malawi, e pe vernil cu animale din jungla, unisex, plus ca mie imi place verdele si minune, si lui Petrut ! E atras de jucariile verzi
Scuze ca n-am mai sunat, am fost ocupati, dar intr-un sens bun.

Geanta de spital pentru mamici am facut-o la bunul simt, stiam ca-mi vor da de toate, dar tot mi-am luat (de pomana) sapun, sampon, etc. Singurul lucru adus de acasa pe care l-am folosit a fost o camasa de noapte, ca a lor era prea subtire si se descheia tot timpul.
Pentru copil am luat 2 randuri de haine : marime newborn si marime mai mare pentru ca nu stiam cat va cantari. A avut peste 4kg si n-a apucat sa foloseasca hainele mai mici.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

. Krissy multumim pentru listuta.

eu sunt din Atlanta/GA, dn 09/09/77 si Erika nu s-a nascut inca, ea e in burtica cu dpn 05/10/07

n-am mai dat nici eu de mult pe-aici. cred ca sunt inca in perioada buna. nu mi-e greu, poate doar putin dar nu cat sa ma plang. doamne ajuta sa fie asa pana la sfarsit.
erika se misca destul de mult, si nu ca inainte cand trebuia sa te rogi de ea, acuma o simt in continuu cate o juma de minut.
in rest nimic nou de raportat . pe 15 parca am programare si fac si testul de glucoza. sper sa fie ok, desi in ultimul timp am inceput sa mananc destul de mult dulce.

voi cum va mai simtiti? ce mai e nou?

Irina 26+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Intru si eu sa va spun repede ca am nascut luni 5 feb. ora 23.30, nastere naturala cu epi, o splendoare de fetita de 3.495 kg, 51 cm, si totul a mers ok, suntem acasa acuma si ne dezmeticim incet.

mai multe amanunte in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Biribu, sa iti traiasca splendoarea, sa fie mancacioasa, sa faca pipi si caca cum trebuie, sa fie inalta, picioare subtiri si poponeata bombata si frumoaaasaaaa!!!
Felicitari!
Sa ne incanti ochiul si cu niste poze. Cand ai tu timp. Nu-i graba. Avem rabdare. Mamicile stiu cum este perioada de acomodare, mai ales prima luna.
Poate o sa ne spui si cum a fost nasterea, dureroasa, lunga, impresii despre nasterea in USA.
Ai grija de tine, bea multe lichide, pune fetita la san cat mai des ca sa faci laptic mult si odihneste-te cand doarme si ea.
Va sarut.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Buna fetelor.....mai primiti o mamica de pitic american ...
....am dat de forumul asta si sunt tare fericita,sunt la prima sarcina,bebe meu are 9 saptsi in afara ca ma simt destul de rau cu greturile astea,totul e ok...DPN**14.09.2007 locuiesc in California
Va pup si sarcina usoara la toate mamncile

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BIRIBU,cum se numeste papusa ta?Sa-ti fie sanatoasa si norocoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Taby

Buna fetelor.....mai primiti o mamica de pitic american ...
....am dat de forumul asta si sunt tare fericita,sunt la prima sarcina,bebe meu are 9 saptsi in afara ca ma simt destul de rau cu greturile astea,totul e ok...DPN**14.09.2007 locuiesc in California
Va pup si sarcina usoara la toate mamncile

9+

tabytha

Felicitari! Si bun sosit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Vad ca de la ultima vizita pe aici, numai lucruri bune s-au intamplat.

Cristina, imi pare asa de bine ca ti-au iesit rezultatele bune la amnio! Cred ca acum te simti foarte usurata. Multa sanatate in continuare si tie si bebelinei. Am fost si eu la testul de translucenta nucala si mi-au iesit toate masuratorile foarte bine (pliu, os nazal, femur, brat, etc). Mai ramane sa combine rezultatele astea cu analizele de sange si abia atunci voi avea un raspuns final. Dar deocamdata sunt fericita ca la eco totul a iesit ok.

Biribu, felicitari pt fetita! Abia asteptam povestea nasterii, daca iti lasa puiutul tau macar o clipa libera poate o scrii in detaliu si pt noi.

Taby, bun venit in grupul nostru! Inteleg perfect cum vine treaba cu greturile, eu tocmai am scapat de ele. Nu de tot, mai apar din cand in cand, seara mai ales, dar nu se compara cu cele de acum cateva saptamani. Asa ca multa rabdare, or sa treaca si la tine. Mie imi facea bine sa mananc multe fructe, in special mere galbene, kiwi si pepene rosu. Si mai rodeam si coaja de franzela proaspata, imi linistea stomacul.

Eu acum ma confrunt cu alta belea, durerile de cap. Am inteles ca ar fi de la scaderea de tensiune si sunt perfect normale. Am luat intr-o zi doua pastile de Tylenol, asa de rau ma durea capul, sper ca nu am gresit prea mult (?) Acum m-am invatat sa beau un paharel de cola zilnic, pt ca mirosul de cafea inca nu-l pot suporta.

Krissy, multumim pt listuta! Te rog trece si la mine anul nasterii 1973 si DPN 12 august 2007.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Krissy multumim mult pentru lista.
Musetto ma bucur mult ca sono a iesit bine. ooo, nici nu stiu cat de mult ma bucur pentru tine. Mult succes in continuare si sa ne dai numai vesti bune. Abea astept sa ne povestim si noi nasterile copiilor nostri sanatosi... In legatura cu durerile de cap, probabil e ceva comun pentru femeile insarcinate, eu am dureri de cap aproape zilnice, uneori sunt atat de rele incat ma fac sa imi fie rau.. ca si tine iau Tylenol.
Biribu felicitari pentru printesa. Abea asteptam sa vedem poze cu voi.
TabyFelicitari!!! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!
Delia asteptam sa ne dai si tu vestea cea mare (ca astepti o fetita)
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

biribu LA MULTI ANI! pentru fetita !
taby , bine ai venit!
Krissy , eu sunt madalina78, DN= 03.08.1978, viitoare mamica de baietel cu DPN= 28.04.07

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput