Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 18
piticutz spune:
Krissy, dragut din partea ta sa faci listutza.
Eu nu sint insarcinata inca, dar promit ca in momentul cind voi fi, o sa va anunt si pe voi.(sper sa fie asta curind)
Data nasterii mele este oct. 27-1973.
Va pup pe toate gravidutele de aici, va doresc sanatate multa si voua si puiutilor vostri!
Siminaf spune:
Daca tot m-ati pus si pe mine pe listuta, sa va zic de bebele made in USA - Raluca, n. 5 Nov. 2005. Si mai am un "bebe", dar made in Romania, care are deja 6 anisori si jumatate.
Krissy spune:
Biribu, felicitari din tot sufletul si bun venit pe lume fetitei tale! Sa dea D-zeu sa fiti sanatoase si toate sa decurga cat mai "smooth".
Astept cu nerabdare sa ai putin timp sa ne impartasesti povestea nasterii, mai ales ca eu sunt urmatoarea ... Astept tot o fetita si imi doresc sa am parte de nastere naturala, eventual cu epidurala, ca si tine!
Taby, bine ai venit si sarcina usoara, o sa vezi ca incet-incet o sa te simti mai bine. Te-am adaugat si pe tine pe lista.
Siminaf, spune-ne numele si celuilalt copilas, sa ii adaug pe listuta la "mamica de...".
Azi am avut turul spitalului si a fost foarte interesant, conditiile sunt int-adevar excelente. "Ghida" a fost f draguta si ne-a raspuns la toate intrebarile. Parca acum realizez si mai mult cat de real si de aproape e momentul intalnirii cu papusa noastra. Intr-un fel am emotii, dar pe de alta parte nu mai am rabdare. Cand va vrea D-zeu sa se intample, sanatoasa sa fie.
Va acum pe toate si va doresc un week-end cat mai linistit!
Cristina 35+, cu
Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Siminaf spune:
Moamaaa, ce rapiditate! Nu credeam sa vad schimbarea pina luni.
Pe cel mare il cheama Deiu, e nascut in 2000 la Bucuresti. Pe mezina o cheama Raluca si e nascuta in LA County la data pe care deja am scris-o. Eu mi-s nascuta in 1968. Cea mai baba dintre voi.
piticutz spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Eu mi-s nascuta in 1968. Cea mai baba dintre voi.
Simina, sotul meu e din acelasi an cu tine.Dar mie nu mi se pare deloc ca e mosneag .
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by piticutzquote:
Eu mi-s nascuta in 1968. Cea mai baba dintre voi.
Simina, sotul meu e din acelasi an cu tine.Dar mie nu mi se pare deloc ca e mosneag .
Da, dar ca femeie, sa devii mama la asa o virsta, e cam greu. Poate ca tata e mai usor, nu stiu, ca nu am fost si nu voi fi tata. Dar primul copil l-am nascut la 32 de ani si jumatate, iar al doilea la 37 de ani si jumatate (ma rog, una-doua luni in plus sau in minus).
Sa mai zic ca in 2 luni implinesc 39 de ani?!? Si am un bebe in casa!!! Uffff, e greu! Dar e si frumos! Si merita orice sacrificiu omuletii astia mici si scumpi!
Krissy spune:
quote:
Da, dar ca femeie, sa devii mama la asa o virsta, e cam greu. Poate ca tata e mai usor, nu stiu, ca nu am fost si nu voi fi tata. Dar primul copil l-am nascut la 32 de ani si jumatate, iar al doilea la 37 de ani si jumatate (ma rog, una-doua luni in plus sau in minus).
Eu sunt la primul copil si o sa-l nasc la 33 ani si 3 luni, si as mai vrea sa mai facem macar unul, asa ca nu am inceput nici noi devreme... E f greu aici, ca implinirea profesionala e f importanta, mai ales daca nu ai imigrat de f tanar... Dar cred ca cel mai mult conteaza sanatatea, ca restul le ducem noi pe toate.
Pupice,
Cristina35+, cu
Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Delia21 spune:
Siminaf,mei draga mea cea draga......nu te mai lauda ca ce mare esti tu si ce mici sunt copiii,caci nasa de botez a lui fiu-miu Rudy care este si ginecoloaga mea,este nascuta in 1961,25 iulie si are un baietel de 7 ani,deci nascut la 38 ai ei,o fetita de 4 ani si......al treilea e in burtica si se va naste la fsarsit de iulie,inceput de august,deci la 46 ai ei si......a facut amniocenteza si bebita e bine si......toata lumea e fericita caci varsta e doar o cifra,important e sa fi sanatoasa.M-ai atins la coarda sensibila caci......sotiorul meu ,daca se straduia .....putea sa iti fie tie tatic,dar asta e alta poveste,si se tine in forma caci joaca tenis de 2-3 pe saptamana si la bazin la innot la fel,plus primul lucru pe care il face dimineata inainte sa manance este jumate de ora alergat pe aparat......de vreau sa-ti zic ca.....asta vara ne-am dus la stadion si eu dupa 10 minute maxim gafaiam....si el,nu mai spun ca ma fac de ras,.....a alergat de 22 de ori in jurul stadionului,timp de aproape 2 ore,....in care eu il plimbam agale pe Rudy in carucior.Deci ....cine e batranul dintre mine si sotul meu???Asta e.....eu nu am fost genul sportiv......ma mir de el ca de o minune a lumii cand vad cat se bucura ca mai apare vreun maraton prin oras......si pe undeva parca il si invidiez ca are atata energie,zau.Uite aci pozici cu nasa http://family.webshots.com/photo/2441659510072337911yTEeIY si aici cu copii cu tot http://family.webshots.com/photo/2474113020072337911Iayzjy
Te pup si pe tine si pe ai tai scumpi Deiu si Raluca!
Taby spune:
Buna la mamici si multumesc pt primire....azi m-am
simtit umpic mai bine fara prea multe greturi ci doar citeva vomari si tare fericita am fost,pt ca de dimineata mi se arata o zi foarte incarcata,cu multe probleme de rezolvat...ma felicit ca am trecut cu
brio ziua asta ca in ultimul timp am fost ne om...
pupici pt mamici si bebici