Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
Ubi, primele poze de la ocean sunt la Bordeaux, in sudul Frantei, acolo avem niste prieteni la care stat 3 nopti, apoi ne-am intors in Paris unde am stat restul de 7. oricum e putintel ca sa poti vedea cate sunt de vazut... cred ca 3 sapt ti-ar ajunge cat de cat...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, mi-au placut pozele, cred ca v-ati simtit tare bine.
ah, ce imi doresc si eu vacanta, soare, plaja..
imi place cum ti-a crescut parul. unde te tunzi, parca ai mai zis odata salonul..
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Mi-a iesit bun Brownis-ul facut aseara cu glazura mea. Sunt mandra de mine, si atat de simplu e de facut.
Tati a ras o farfurie in 2 minute.
Astea ii plac lui, cele simple, fara crema, pe cand eu sunt cu cremele, frisca, yam, yam.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
sirimie spune:
Shobo am vazut pozele din vacanta, sint nemaipomenite, cred ca v-ati distrat bine de tot!
Patricia am vazut si pozele cu rebecca, e o fetita scumpa si cocheta!
Ubi felicitari Alexandrei care cere olita!
kris insanatosire completa grabnica
Am gasit poze cu camere de copii aici:
http://www.linternaute.com/femmes/decoration/maison/06/best-of-chambre-enfant/1.shtml
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Witchie spune:
Shobo eu azi am facut rezervare si nu mi-au zis ca nu s-ar juca...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Shobo spune:
mda, am sunat si eu si mi-am rezervat deja. maine merg sa iau biletele. deci venim joi la piesa
faza e ca eu tocmai sunasem ieri sau parca alalteieri si mi-au zis ca momentan nu se mai joaca si au inlocuit piesa cu alta... azi mi-au zis ca s-a imbolnavit un actor de la acea alta piesa si asa se reia momentan baloanele .
ne vedem acolo, Witchie ?
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Liviana, poate veniti si voi. mi s-a spus ca e o piesa interactiva si de aceea au loc doar 15 copilashi. abia astept sa vad cum e.. cat de interesat va fi. si chiar dc nu, ii cultivam interesul
Shobo spune:
felicitari celor ce fac la olita, noi nici n-am inceput sa facem vreun antrenament ce-i drept. la ac capitol sunt cam puturoasa, recunosc si cred ca-l voi lasa pe mana celor de la cresa/gradi -la anu'
Patricia, e un salon pe langa cinema Glendale studio (Cotroceni) - cam scump ce-i drept si unde mai pui ca initial nici nu mi-a placut ce mi-a facut aia... acum ca a crescut imi place si mie ff mult si se vad suvitele mult mai bine de cand am fost la plaja, cred ca s-au mai decolorat si fata s-a bronzat, de aici e efectul obtinut. dc vrei sa o incerci pe tipa, iti dau detaliile.
BDana spune:
Bubu am citit acum ca ai intrebat acum 2 zile de noi si m-am gandit sa iti raspund, ptr ca, asa e civilizat. Intr-adevar, nu am mai scris de...vre-o 2 sapt. Scrisesem in mesajul acela ca trec printr-o perioada grea si aglomerat, in care dau examene peste examene si in care si eu si sotul ne cautam joburi noi si eset tare greu. NU am primit nici un raspuns, nici macar "bafta, mai". Nu este prima data, dar mi-am promis ca va fii ultima data, ptr ca nu voi mai scrie, cel putin pana imi trece gustul amar pe care il am in gura. Ma voi limita doar sa scriu atunci cand am ceva de comunicat vre-unei mamici. Daca citeste bine, daca nu...nu-i bai. Nu anunt dramatic ca ma retrag, doar ca, deocamdata nu vad rostul sa mai scriu, nu imi gasesc locul aici, desi, va citesc si aventurile voastre si ale copiilor vostri sunt si ale noastre. Va doresc numai bine si nu vreau ca acest mesaj sa strice armonia care s-a instaurat cu greu la acest subiect.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)