Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
PatriciaArdeleanu spune:
Da, shobo, vreau detalii pls.
Imi place in special forma tunsorii. Este usor de aranjat, faci ceva special?perie, feon??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
[quote]Originally posted by BDana
Bubu am citit acum ca ai intrebat acum 2 zile de noi si m-am gandit sa iti raspund, ptr ca, asa e civilizat. Intr-adevar, nu am mai scris de...vre-o 2 sapt. Scrisesem in mesajul acela ca trec printr-o perioada grea si aglomerat, in care dau examene peste examene si in care si eu si sotul ne cautam joburi noi si eset tare greu. NU am primit nici un raspuns, nici macar "bafta, mai". Nu este prima data, dar mi-am promis ca va fii ultima data, ptr ca nu voi mai scrie, cel putin pana imi trece gustul amar pe care il am in gura. Ma voi limita doar sa scriu atunci cand am ceva de comunicat vre-unei mamici. Daca citeste bine, daca nu...nu-i bai. Nu anunt dramatic ca ma retrag, doar ca, deocamdata nu vad rostul sa mai scriu, nu imi gasesc locul aici, desi, va citesc si aventurile voastre si ale copiilor vostri sunt si ale noastre. Va doresc numai bine si nu vreau ca acest mesaj sa strice armonia care s-a instaurat cu greu la acest subiect.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Imi pare rau, ai perfecta dreptate. N-avem scuze, desi sunt sigura ca n-a fost cu intentie din partea nimanui.
Va tinem pumnii sa reusiti in ceea ce v-ati propus si bafta multa la examene.
Ati gasit vreun job nou? De ce va schimbati locurile de munca?
Amaya, ce ai patit de esti deprimata? S-a intamplat ceva sau esti deprimata fara motiv?
te pup si mai spune-ne ce faceti
Patricia, eu n-am putut vedea pozele ieri. Mai incerc azi.
Ixxi, ce mai zici?
Sirimie, ai facut clatite?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
V. Erica spune:
Dana, si mie mi s-a intamplat.
Dar, cum eu parcurg repede-repede subiectul, din lipsa de timp, ce pretentii pot sa am? Nici eu nu raspund tuturor fetelor, mi-ar fi f. greu!
Hai nu te supara! Bafta multa!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Shobo, foarte frumoase pozele, locurile si... silueta ta! Mama, n-ai burta deloc! Cum ai reusit sa slabesti asa mult? Ma bucur ca ati petrecut frumos in 2.
Bubu, sper ca ti-a trecut supararea.
Erica, bine ai facut, desi tot mi se pare mult 1 milion.
Simona, interesant articolul cu beneficiile sucului de morcov. Dar oare baut in cantit mari cum zic ei, nu duce la constipatie? Foarte frumoase camerele pt copii (deh, pt. cine-si poate permite...)
Haha Amo, sa stii ca si Matei e mare amator de farduri si rimel. La faza cu "Du-ti, nenea, du-tiii", Mihai seamana mult cu Matei. El ii zicea "du-te" lui bunicu.
Aoleu, Ubi de 7 ori 20 de capse doar pt un strop de pisu? Mmm, chiar ca-ti trebuie rabdare.
Anda, Shobo distractie placuta la teatru! As fi vrut sa merg, dar din pacate eu lucrez pana la ora 19, asa ca numai in week-end sunt amatoare. Sa ne spuneti cum a fost spectacolul si cum au reactionat puii.
Bdana, si eu te rog sa nu te superi, fiecareia din noi i s-a intamplat sa nu i se raspunda, dar un friendly reminder nu ar supara pe nimeni. Sper sa-ti rezolvi problemele si sa scrii din nou in grupul nostru.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
simona, ce mi-as dori si eu asa o camera pentru puiutza mea...dar ma tem ca pina nu ne vom muta la 3 camere nu voi putea.
amo, si Rebecca e topita dupa cosmeticele mele, stie pentru ce sint, daca gaseste penseta o duce la sprincene, rujul "ugu" il duce la buze, etc. Intr-o zi mi-a prin creionul de oki si s-a machiat toata cu negru pe ochi.
Oare carioca normala iese de pe haine?? tocmai ce si-a pictat niste bluze si dres albe.
lbelciug spune:
Buna fetele,
am fost si eu fost aseara la eco. Samburelul e vioi si arata tare bine. Cel putin sotul a fost tare incantat. Arata ca o fasolica cu 4 colturi. S-a vazut f bine activitatea cardica (n-am si auzit-o insa), si cei 4 mugurei pe post de maini si picioare. Emotionant, dar parca bucuria n-a mai fost asa mare ca la prima sarcina. E drept ca la consult m-a cam bruscat doctorita si de aceea nu cred ca voi ramane la ea... Ecograful ne-a confirmat varsta de 9 sapt a sarcinii. Azi am facut analize, sapt viitoare am rezultatele, deci mergem inainte si sper sa fie bine. Sotul e cam disperat ca Matei nu doarme bine noaptea, se foieste mult si il trezeste des. Deh, eu sunt protejata acum si tare bine e.
Amaya, ce mai face burtica? Adita?
Kita, iti dau PM.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
sirimie spune:
Dana, nu te supara, nu e intentionat! Si mie mi se intimpla.. Iti spun mult succes la cautarea unui nou job si la examene!
Liviana din contra sucul de morcov crud e purgativ, morcovul fiert constipa. Doar ca in cantitati mari face pielea galbena, sincer eu credeam ca asta e ceva rau dar acolo zice ca nu ar fi asa. Oricum cred ca mai bine nu prea mult...
crinuta nu am facut inca In WE poate gasesc timp.
Voi dati mincare de fasole uscata la copii? Sa ii dau lui Vladut? Nici nu stiu ce sa fac.. pentru ca a facut tati cu ciolan afumat si el vrea sa ii dau..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
Simona, eu nu i-am dat pina acum fasole uscata, varza si mazare.Insa fasole verde i-am dat des, noi mincam des din asta.
Nu stiu daca e chiar buna, mai ales daca are ciolan de porc. poate eventual sa guste.
bubu05 spune:
Buna seara!
Va multumesc mult ca ati intrebat si da, mi-a trecut supararea!
Ieri Vladut a fost cam obraznic, nu a dormit deloc, iar azi a fost f. cuminte si la fel, nu a dormit deloc ! Nu stiu ce e cu el, dar ii e somn la pranz, la ora obisnuita, are acelasi ritual, nu am schimbat nimic, dar cand ies din camera urla! Am incercat sa stau si cu el si degeaba...seara la fel...acum am stat cu el 5 min acolo si a adormit. Nu stiu de ce face asa! Noaptea vad ca nu se mai trezeste deloc(cred ca ar fi culmea!).
Pai cum sa nu ma enervez, mai fetelor! A venit iarna, ninge, iar mine in casa caloriferele sunt bocna de reci...administratia s-a gasit in prag de iarna sa puna repartitoare si pana nu termina la toti nu au cum sa dea drmul la caldura. Ba un vecin nu e acasa, ba "mesterii" nu vin la program sa le monteze, etc. Si totul a culminat ieri, cand mi-au sarit de nu stiu cate ori sigurantele din cauza caloriferului electric si mi s-a ars o priza cu fum si cablu topit de am zis ca mor! Eram si singura acasa cu Vlad, imi era frica sa scot alea din priza, fum ca la balamuc...am luat copilul in brate si m-am dus la idiotii de administratori si i-am facut cu ou si cu otet. Adica sa ma rog pe banii mei sa-mi dea drumul la caldura, cum vine asta?? Faza e, ca s-a aflat ca astia nu ar fi platit niste facturi de caldura si ca lipsesc bani din administratie si de aia intarziau cu datul drumul la caldura.
In fine, m-am calmat, in seara asta caloriferele ard si vai de ei daca se mai intampla asa ceva!!!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz