Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 6
roxi23 spune:
Buna fetelor!
Am reusit si eu sa citesc din urma (cele 4 pagini ale acestui capitol);asadar sa fac un rezumat:
1. Am admirat fotografii cu MILAN , TEODORA SI FABIANO
2. DIPLODOCUSeu i-am dat avocado asa crud, amestecat in pure-ul de legume sau cu peste...nu e mare fan, dar ii mai dau din cand in cand.
Revin mai tarziu, pentru ca s-a trezit Darius dupa numai o ora de somn...
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Intru sa va anunt marele eveniment: Ieri Alexia a facut primii pasi, adica numai doi pasi timizi dar eu sunt tare mandra!
Pai pana cand domne' sa fim noi codase: noi am implinit un anisor si dinti nu avem, de mers nu mergem,era si cazul sa facem ceva nu?
Casiana si Alexia
norina spune:
Ioana,ma mir de treaba cu liniuta, ca asa iesise si la mine dar...lasa ca o sa fii colega de odisee cu Jadi ca vad ca vine din urma cu vointa . Sa va dea Doamne Doamne ce va doriti!Teodora Sara (norina)poze
dana_lucia spune:
Mary, asa e, speranta moare ultima ca sansele sunt cum sunt da mai stii ce se poate intimpla.....
alexuta2005 spune:
Eu sunt in urma rau cu cititul, sper sa ma iertati incerc sa tin pasul cu voi.
Ma apuc acum sa va citesc din urma.Sper ca nu-mi restarteaza calculatorul Alexia.
Casiana si Alexia
Anya20 spune:
Carmi, Jadi, Cristell, multumesc pentru felicitari.
In ultimele zile am fost f stresata ca vad ca nu imi mai trece raceala, ci ma simt mai rau in fiecare zi. Nu am facut febra, dar acum ma doare f tare capul si am o caruta de muci. Abia am dormit noaptea. Mi-e teama sa nu i se intample cava lui bb. Chiar vroiam sa va intreb daca vi s-a intamplat sa raciti la inceputul sarcinii (eu azi am facut 5 saptamani). In principiu in perioada asta ar trebui sa functioneze legea "totul sau nimic", adica ori ramane si e bine, ori pierd sarcina. In fine, acum nu pot sa ma concentrez sa ma gandesc la nimic, ca am un cap mareee si greu...si plin de muci.
Anya20 spune:
Felicitari Alexiei pentru primii pasi. Cred ca mami este foarte mandra de ea.
Cristell, chiar te pricepi la tricotat. Si eu am facut cateva experiente in tinerete, dar nu se compara nici pe departe cu ce ai reusit tu. Bravo.
cge spune:
Ioana, da' spune drept: cat a urlat Anca ?
Sa v-o laud pe Miruna care nu plangea deloc dimineata, desi toti ceilalti copii - veterani de altfel- plangeau de zor.
Anca e fruntasa la urlat.
Dar si la mancat.
Anca mai mancase un sandvich si pe drum plus laptele de rigoare.
Are perioade noaptea cand doarme numai cu mana in parul meu.
Anya20, sa stii ca si eu am tras o raceala zdravana cand eram prin luna a doua cu Anca.
Dar raceala spre gripa, nu ma puteam ridica din pat.
Si imi era cumplit de greu ca nu puteam avea grija de Victor.
Si el venea numai in jurul meu.
O sa fie bine, mie mi-a trecut atunci cu gatul cu tinctura de propolis.
Jadi, ce ginere inalt avem.
Felicitari ptr dimensiuni.
Cristell, ce hainute frumoase i-ai facut Stefaniei.
Si Anca are cateva lucrusoare tricotate de maica-mea anul trecut.
Cand a vazut anul asta ca i le dau fetei, a promis ca ii mai face si altele.
Carmi, interesanta experienta cu Halloween.
L-am vazut pe Fabiano care are buclele tale si mutrita lui tati.
Mary, si eu v-am vazut pozele.
Sunteti super toti 3 + marea.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati