Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

cristell, super tricotaje Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristell, sunt foarte frumoase. Esti tare!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Cristell, nu stiu de ce zici ca nu esti meseriasa, ca pe mine m-au lasat cu gura cascata capodoperele tale...mai ales cea mov cu floricele rosii
mai scrisesem un mesaj mai devreme, da s-a pierdut...

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Irina, bravo lui Vladut pentru maselute
noi tot asteptam sa iasa si a patra maseluta, si vad ca asta ne face probleme, probabil pentru ca celelalte 3 nici nu stiu cum au iesit
aici ploua cu galeata inca de dimineata, nici n-am mai iesit afara, nici macar pe terasa ca si aia e uda, sper sa se opreasca ca mi-e frica de o zi cu Andrei captiv in casa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va distrati, ha?

Eu am intrat rapid ca am treaba este treaba desi as putea sa zic ca s-a mai relaxat situatia.
Azi am fost si noi la control de 1 an si 1 luna si sa facem vaccinul, am facut la an ror si acum infarixul. Puradelul are 10 kile fix si 85 de cm deci evoluam bine pe verticala foarte prost pe orizontala. A avut o perioada in care se umflatise dar de 10 zile de cand am scos peritolul , nu a mai vrut mancare neam, nici sa deschida gura dar nu are nimic si nici sa bag suplimente in el ca sa manance nu cred ca mai vreau
asa ca il las sa fie modelul sticks, dupa cum ii zice taicasu.

cred ca e o chestie in aer ca nici mie nu m-a venit cm dar nici nu sper ca e cu doua linii ca nu prea am prestat la perioada fertila.

In rest felicitari Anyei pentru sarcina si sincer te invidiez, amical desigur!

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi pe ziua de azi.

Ioana ma bucur pentru Miruna ca-i place la cresa, eram de altfel sigura de asta. Cu nazdravanul meu ce sa zic referitor la ce ai scris tu cu laptele, asta e, nu ii place alt lapte si mi-am propus sa nu-l stresez cu asta, bine ca ii place acest Nutrilon care e recomandat pina la 3 ani si oricum incerc sa ii dau cantitati nu foarte mari.

Legat de cresa, pai eu ce sa zic, eu am cerere de la Alberto deci il duc, cum v-am spus deja, vinerea dupa amiaza intre 14-16 si e in culmea fericirii sa se joace cu copiii. Merge la grupa 0-2 ani unde sunt 7 copilasi in grupa si au 2 educatoare si o asistenta de educatoare, multe jucarii frumoase, au si piscinuta, acvarii, ce mai, Alberto e tare, tare incintat. Astfel ca l-am inscris din ianuarie doua jumatati de zi pe saptamina si asta in contextul in care mama mea locuieste acum cu mine deci daca nu i-ar placea asa mult nu as avea nevoie sa il duc. Sincer ma bucur mult ca ii plac copiii si vrea asa mult sa se socializeze fara sa fie practic fortat de nimeni. O sa va tin la curent cum va reactiona din ianuarie cind va sta mai mult decit sta acum.

Am vizionat poze cu copilasi tare, tare frumosi (Fabiano, Stefania). Cristell super nora mea cu tricoturile facute de mamica ei!

Salutari si o zi buna in continuare,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

jadi spor la treaba in continuare! sper sa te vedem mai des pe aici
Bravo pentru Vlad, waw 85 cm!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Anya 20 felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!(cred ca am inteles bine?)
Fetelor va multumesc pentru incurajari.
Dana Lucia multumim si transmitem si noi salutari lui Alberto si

Mergi la inceput

HAI STEAUA!
SPERANTA MOARE ULTIMA......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Jadi, bine ai revenit. Mai, dar ce inalt e fii-tu Auzi tu, 85 cm , moaama ce se mai desira, dar si ma-sa cred ca-i mandra B irina c, Vladut dupa ce ca stie asa de multe, ma mir de fiecare data cand ne povestesti , mai are si o droaie de dinti si masele . Bravos! Ai un baietel super!Teodora zice doar 3 cuvinte si are numai 6 dinti dar eu o astept sa vina tare din urma deocamdata este f interesata de cartile cu povesti care sunt f colorate si sta chiar si jumate de ora cu ele si le rasfoieste pe toate partile, jucariile -no way!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput