Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 7
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
La tara blegia e sarbatoare azi, dar eu lucru si sotul e acasa cu infantul, bleah, sper sa scap mai devreme.
In caz ca-l admirati pe Fabiano al lui Carmi, piticul 2 care apare in cateva poze este varul lui, adica Victor al lui mandea .
Ioana, m-am gandit la voi in legatura cu cresa, ma bucur ca Miruna e ok, bafta multa in continuare.
Felicitari puiutilor care au inceput sa mearga, noi suntem tot 4x4 si nu da semne ca l-ar interesa altceva, merge tinut de maini dar numai cand are chef domnia sa.
Irina, feliciari pt masele, waw, ce de dintisori.
In legatura cu al doilea bebe, ma bucur f mult pt fetele gravidute si urez sarcini usoare; de asemenea le tin pumnii celor care nu sunt inca dar isi doresc si "lucreaza" la asta.
Eu, ca si Norina, am avut o sarcina cu risc si inca nu ma simt pregatita sa trec din nou prin asta, sa traiesc luni de zile cu frica de a pierde sarcina. Poate mai incolo, cine stie...
Cristel, sunt ff misto puloverele, esti maiastra.
Pupici la fete,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
uf, ce spaima am tras, cand am trimis mesajul m-a trimis la pagina de login si am crezut ca l-am pierdut.
Hai Steaua!
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
b_irina_c spune:
Norina . Cred ca Vlad seamana cu mine... nici mie nu-mi tace gura cu una cu doua .
Anya20 sanatate multa!
Alexuta felicitari pentru plimbareata !
Anto
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Va multumim tuturor ca v-ati gindit la noi. Am luat copilul la 12:30 de la cresa, mi-au zis educatoarele ca nu a varsat o lacrima, nici un scinet, nimic. Mai mult, dupa ce am aparut pe usa, copilul meu a venit si a inchis usa sa nu intru. Iar cind am ajuns in scara blocului a inceput sa plinga, evident nu vroia acasa ci la cresa. Asa ca miine o las mai mult, cred ca o iau la 4 si ceva.
cristell, super tricotajele! o sa fac si eu poze cu flanelele mirunei, dar ale noastre sint simple.
Anto, sarbatoare placuta.
Cristina, sa stii ca nu a plins Anca dupa ce ai plecat; plingea doar de fite sa nu pleci.
Casiana, felicitari Alexiei pentru pasi!
Dana Lucia, pai oricum Alberto a crescut ca Fat Frumos si pina acum. O sa para mai mare si sa-l bage in seama fetele mai mari la cresa. Ce fain e sistemul acolo la voi, poate ajungem si noi pina la urma, cine stie.
cge spune:
Stiam io ca e smechera Anca, plange numai de control.
Daca o lasa Marius nu plange, dar el nu vrea sa o schimbe in rochita.
Asa ca daca vreau s-o schimb, o duc eu.
Pe Miruna ai luat-o dupa ce au mancat de pranz, nu ?
Cand ceilalti pitici se duceau la somn ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Alexuta, felicitari pt. mers!
Irina, 4 masele zici? Uau! Pe noi ne asteapta vremuri grele, la cat ne-am chinuit la dinti cred ca o sa fac multe nopti albe la masele.
Ioana super tare Miruna!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxi sper sa-i iasa lui Matei cat mai usor maselele. Eu am senzatia ca Vlad s-a obisnuit cu senzatia daca i-au iesit asa in foc automat.
Poze
Ioana75 spune:
Cristina, cica la 12 le-a dat de prinz, apoi se mai joaca pina la 1 sa ii oboseasca bine, ca sa doarma fara fitze. Nu stiu cum o sa doarma Miruna linga copii, sper sa nu-i calareasca. Si miine as sta o ora si ceva cu ea dimineata.
Irina, pup pe ginerica dintzosu'.
Ruxandra, da, multumim.
b_irina_c spune:
Ioana intoarcem pentru Mirunica (ca inca e timid cu soacra-sa )!
Poze
mary ilie spune:
Anya sanatate, sa te faci bine repede
si eu am fost racita rau in primele 2 luni de sarcina, cu febra, am luat ceva naturist, nu mai stiu...rino nu stiu cum...si oscilococcinum....
felicitari Alexia pentru primii pasi
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze