Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua,

La tara blegia e sarbatoare azi, dar eu lucru si sotul e acasa cu infantul, bleah, sper sa scap mai devreme.

In caz ca-l admirati pe Fabiano al lui Carmi, piticul 2 care apare in cateva poze este varul lui, adica Victor al lui mandea .

Ioana, m-am gandit la voi in legatura cu cresa, ma bucur ca Miruna e ok, bafta multa in continuare.

Felicitari puiutilor care au inceput sa mearga, noi suntem tot 4x4 si nu da semne ca l-ar interesa altceva, merge tinut de maini dar numai cand are chef domnia sa.

Irina, feliciari pt masele, waw, ce de dintisori.

In legatura cu al doilea bebe, ma bucur f mult pt fetele gravidute si urez sarcini usoare; de asemenea le tin pumnii celor care nu sunt inca dar isi doresc si "lucreaza" la asta.
Eu, ca si Norina, am avut o sarcina cu risc si inca nu ma simt pregatita sa trec din nou prin asta, sa traiesc luni de zile cu frica de a pierde sarcina. Poate mai incolo, cine stie...

Cristel, sunt ff misto puloverele, esti maiastra.

Pupici la fete,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

uf, ce spaima am tras, cand am trimis mesajul m-a trimis la pagina de login si am crezut ca l-am pierdut.

Hai Steaua!

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina . Cred ca Vlad seamana cu mine... nici mie nu-mi tace gura cu una cu doua .

Anya20 sanatate multa!

Alexuta felicitari pentru plimbareata !

Anto

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumim tuturor ca v-ati gindit la noi. Am luat copilul la 12:30 de la cresa, mi-au zis educatoarele ca nu a varsat o lacrima, nici un scinet, nimic. Mai mult, dupa ce am aparut pe usa, copilul meu a venit si a inchis usa sa nu intru. Iar cind am ajuns in scara blocului a inceput sa plinga, evident nu vroia acasa ci la cresa. Asa ca miine o las mai mult, cred ca o iau la 4 si ceva.

cristell, super tricotajele! o sa fac si eu poze cu flanelele mirunei, dar ale noastre sint simple.
Anto, sarbatoare placuta.
Cristina, sa stii ca nu a plins Anca dupa ce ai plecat; plingea doar de fite sa nu pleci.
Casiana, felicitari Alexiei pentru pasi!
Dana Lucia, pai oricum Alberto a crescut ca Fat Frumos si pina acum. O sa para mai mare si sa-l bage in seama fetele mai mari la cresa. Ce fain e sistemul acolo la voi, poate ajungem si noi pina la urma, cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Stiam io ca e smechera Anca, plange numai de control.

Daca o lasa Marius nu plange, dar el nu vrea sa o schimbe in rochita.
Asa ca daca vreau s-o schimb, o duc eu.

Pe Miruna ai luat-o dupa ce au mancat de pranz, nu ?
Cand ceilalti pitici se duceau la somn ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alexuta, felicitari pt. mers!
Irina, 4 masele zici? Uau! Pe noi ne asteapta vremuri grele, la cat ne-am chinuit la dinti cred ca o sa fac multe nopti albe la masele.
Ioana super tare Miruna!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxi sper sa-i iasa lui Matei cat mai usor maselele. Eu am senzatia ca Vlad s-a obisnuit cu senzatia daca i-au iesit asa in foc automat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, cica la 12 le-a dat de prinz, apoi se mai joaca pina la 1 sa ii oboseasca bine, ca sa doarma fara fitze. Nu stiu cum o sa doarma Miruna linga copii, sper sa nu-i calareasca. Si miine as sta o ora si ceva cu ea dimineata.
Irina, pup pe ginerica dintzosu'.
Ruxandra, da, multumim.

Mergi la inceput

Ioana intoarcem pentru Mirunica (ca inca e timid cu soacra-sa )!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Anya sanatate, sa te faci bine repede
si eu am fost racita rau in primele 2 luni de sarcina, cu febra, am luat ceva naturist, nu mai stiu...rino nu stiu cum...si oscilococcinum....
felicitari Alexia pentru primii pasi

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput