Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Irina.
Antonia, rizi tu rizi de programari, dar am explicat cum e cu zodiile astea si haosul.
Sofia nu poate citi pe DC la serviciu, si ajunge acasa seara dupa ora 6, schimba tura cu bona, asa ca nu reuseste sa intre in fiecare zi pe forum. Dar a zis ca ne citeste din cind in cind.
alexuta2005 spune:
Hai ca vin si eu din urma acusic...
In primul rand la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit sper sa nu va suparati pe mine. Lucas, Matei Alexandru si Razvan
Catush cum se simte Briana ,mai e bolnaviora?
Ege am vazut pozele din concediu, foarte frumoas! Vreau si eu acolo!
Moki sa stii ca asa am slabit si eu, dar ma bucur ca ajunsesem rotunda ca o bila.Cum a fost i week-end?
Gabiarama imi pare rau pt. tine, orice decizie ai lua sa stii ca-ti sunt alaturi.Voi stiti mai bine ca oricine ce trebuie sa faceti.
Marinela ati reusit sa obtineti viza?
Mary ilie a iesit maseluta lui Andrei? Am vazut pozele, superbe!Mi-e dor de mare!
Anya felicitari pentru bebe!
Gavrilia felicitari pentru toate progresele tizului meu .
Maddy eu ii dau Alexiei calciu in lunile reci.
Inaa Noelia se scoala la ora 9? Vai ce norocoasa esti. As vrea si eu ca Alexia sa revina la trezitul ei dela ora 7 caci ea mai nou se trezeste la 6-6.30.
Kristinutza imi pare rau ca nu prea ti-a placut la servici.
Chiar daca nu mai poti avea alti copii important e ca-l ai pe Radu si-ti umple viata.Nu-i asa ca Radu face cat trei copii? Ca-i dulce foc!Radu mami Radule...
Simodina las' ca nu esti singura mamica care intarzie vaccinul.Eu i-am facut vaccinul de 2 luni la varsta de 3 luni jumatate.Oau, Serban are 12 kg.? si 7 dintuci?La capitolul asta noi stam prost, dar la datul sos direct in cap si la scotocit prin sertare va intrecem sigur.
Asta a fost din capitolul trecut.Acu trec si la capitolul nou. Putintica rabdare caci am noroc ca Alexia doarme.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Dana ch felicitari pentru Lucas, sanatate multa don-soarei.
Ioana 75si Miruna se trezeste dupa ora 9?Cum reusiti voi sa va setati copii pe ora asta nu stiu, ca mie nu-mi iese.
Norina, Alexia sta lipita de TV doar daca e muzica ritmata.Alexia nu a avut pana acum nici o reactie la ROR.Dar au trecut doar 6 zile.Mai avem de asteptat.Deci nu sunt singura trezita la ora 6.
Am vazut pozele, cea cu toamna e superba, eu ador toamna!
BiuMil am vazut pozele cu Milan, ce duceata de baiat!
Alina, Anya se trezeste dupa ora 11?Oau!!
Cge cum se simte anca? Mai are mucisori?
Diplodocus si eu sper sa se schimbe conditiile de la crese pana la anu cand va merge si Alexia. Poate, cine stie...
Noi avem in casa intre 21 si 23 grade.
A avut si Alexia o asa secretie, de fapt asta a fost singura boala din viata ei.Nu i-am dat nimic, doar i-am pus ser fiziologic in nasuc,parca.
Carmi eu cred ca Fabiano o sa aibe o cariera de succes in justitie dar si succes la fete.Vai ce petrecer! Ma bucur ca Fabiano este asa sociabil!
Ioana ma bucur ca i-a placut Mirunei la cresa.
Pacat ca ti-a venit CM, da las' ca vine el si bebe imediat, eu iti tin pumnii!
Cristell am admirat si eu ce ai tricotat, sunt foarte frumoase!
Felicitari pentru dintuci!Am vazut si pe Stefania, ce dulcica e!
Irina felicitari pentru maselute!
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Jadi sa-i vina lui Vlad surioara?
85 de cm?pai noi suntem piticutze!
Dana lucia daca am avea si noi o cresa ca asta ce bine ar fi!
Ma bucur ca-i place lui Alberto!
Casiana si Alexia
BiuMil spune:
Merci casiana ca te-ai uitat la poze...daca s-au mai uitat si alte fete le multumesc si lor, dar nu am mai apucat sa citesc din urma.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alexuta2005 spune:
asa, acum ca am recuperat..
Dana Lucia, Anya,Irina, Ioana,Locca, Mary Ilie multumim pentru felicitari!
Anya, sanatate multa, sper sa-ti treaca repede.
Vai da cat am putut sa scriu,nu-mi vine sa cred, dar hai ca va las sa nu va plictisesc.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
BiuMil, ma bucur ca Milan a avut asa multi copii la petrecere. Cred ca s-a distrat pe cinste!
Casiana si Alexia
valen spune:
Biumil, l-am admirat pe Milan. Mama mama ce baiat frumos ai!!Alexia este de asemenea o dulceata.Anya, dupa cum bine vezi, o gramada de mamici au racit la inceputul sarcinii si poftim ca au copii sanatosi. Daca tot ai promis ca nu ma lasi nici in timpul sarcinii asteia, atunci tre sa pricepi ca vom fi bine toti patru. Daca eu sunt bine, esti si tu, si invers. Eu saptamana viitoare merg la echo, sa mi se confirme ca bb n-a patit nimic in urma racelii zdravene pe care am avut-o, asa ca o sa te linistesti si tu. N-am zis noi ca mergem pana la capat impreuna si va fi totul bine? Fetelor care ati mai fost racite in timpul sarcinii, va rog sa scrieti aici s-o incurajati pe Anya.
BiuMil spune:
merci Valen. pupam burticile...nici eu nu cred ca e o problema asa mare raceala. si eu cand eram gravida in primele saptamani , de fapt nici nu stiam ca sunt gravida, eram in Fr si a fost super frig, a nins, iar la mine in camera erau 16 grade! am fost un pic racita...plus ca umblam cam dezbracata pe vremea aia (ehee...ce vremuri) si a fost ok. m-am tratat cu mult ceai cu miere muuulta si lamaie pana m-am facut bine!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
dana_lucia spune:
Buna seara! Incepem prin a o felicita pe Miruna pentru prima zi de cresa trecuta cu brio!
Ioana, multumim pentru aprecieri si te asteptam cu drag aici. Sa rezerv deja un loc pentru Miruna din ianuarie?
Bravo si pentru Ancuta din partea noastra care s-a acomodat la cresa cu bine!
Anya, uite de la mine o , sigur o sa treaca raceala. Si eu am avut o raceala in sarcina si am tratat-o naturist iar bebe nu a avut deloc probleme din acest motiv, e, asa cum stii, un copilas care nu a facut nici macar o data febra pina acum! Un tie, Anyei si pt. bebe din burtica!
Jadi, felicitari pentru inaltimea feciorului tau si salutari de la noi!
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto