"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 8
voljena spune:
'neatza
io cica impachetez... dar cu atatea restrictii oare e cazu' sa mai iau ceva sau fac doar o lista si cum ajung acolo ma astern la cumparaturi?!
doruletz - tare frumos arata unde mergeti voi... oare cum o fi de scufundari pe acolo? (fiecare cu ce-l doare)... si poate pisicile sa aiba mai mare succes la pazit pe fie-mea io inca mai stiu pe unde umbla ca are nevoie de mine sa fac serviciul de taxi, cand si-o lua carnet...
lilanda- uitasem sa zic, in afara de the sun mai sunt si altii care ne 'lobeaza'... suntem ff populari
merci de urari... si io sper sa-mi tihneasca vacanta asta c-a venit iarna si simt cum ma invaluie depresia
mihaela_s spune:
dorulets, ce faine locuri sunt alea de va asteapta...sa aveti concediu minunat si balaceala cat mai placuta! Sa faci poze. Si un zbor cat mai placut!
voljena, calatorie placuta si concediu asemenea si voua!
multam de urari, aparatul e la mana a 2-a, am nevoie de un aparat cu film pentru cursul foto, asa ca am studiat putin site-urile si am gasit! E un Canon eos 300V, sper sa fie pe masura reclamei. E folosit doar un an, e aproape nou. Inca nu l-am primit, e pe drum...
irimell, frumoase locuri ati vazut...cat despre aparat, si eu oscilam intre canon si nikon, dar nikon-ul e prea scump, ma refer la cele cu film. Cel digital al meu e nikon, dar e un model mai vechi, cam neperformant si as vrea si eu sa iau altul. Cred ca tot un nikon va fi! Asta mai incolo asa, cand o sa-mi permit .
Mihaela si fetele mele
Rayuela spune:
IO mai la umbra in poiana,ma gasiti la sezlongul agatat de copaci,cu un drink in mina:))
Povestiti toti lucruri interesante,io nu prea am cu ce sa contribui,muncesc si numa copii am in cap.Una peste alta,cre'ca mi-am gasit vocatia,zau daca as lucra in alta parte.Nu trece zi sa nu rid sa fac pe mine,sint atit de haiosi si de imprevizibili,atit de rautaciosi si deliciosi,incit nu ma gindesc deloc sa-mi schimb profesia.
Exemplu:
Stateam tot la masa,cu vreo 8 puradei in jur.Discutam de ora la care vin mamicile si taticii sa-i ia de la gradinita.Incep eu sa le zic,ca am lista si stiu pe de rost cind scap de ei:))
zic io:uite Julia,pe tine te ia mamica ta la 4 de la gradi,pe Wiliam il ia mamica lui la 5 fara un sfert,etc etc etc.
La care pitica numita Julia ,in virsta de 4 ani ma intreaba senina.
Elena,dar mamica ta cind sa te ia de la gradinita???
Pai sa nu te umfle risu?
doruletz spune:
rayu chiar asa, are dreptate fata, si io vrusei sa te intreb cand te mai lasa mamica ta sa mai vii sa te joci si cu noi in poienitza?
irimell, superbe pozele, admirai si io oceanul din Estul extrem. Vazui si piratii ba chiar si neshte sushi rataciti?! (sau ce specialitati erau?)
voljena, din cate citii io in zona unde mergem noi se fac doar scufundari cica acolosha e www.cip-guadeloupe.com/sitecip/modules/legal/" target="_blank">rezervatia Cousteau. Plaja de vis e mai incolo, pe cealalta parte a insulei (nu prea departe ca insula nu e mare)
Aflai de la TV ca maine www.alaindelon.com/f/biography.asp" target="_blank">Alain Delon implineste 71 de ani! Hai sa traiasca !
mai viu, ma duc sa continui bagajele
Pegasis spune:
Si in aceeasi nota (poate putin tragi-comica la noi) Ana imi spune in seara asta "Mami, putem cumpara niste timp?" M-a pus pe ginduri... Drept pt care ne facem bagajele (iar ) si plecam cu copilu' la munte. To spend some quality time together...
Ma uit citeodata la ea fara sa-si dea seama c-o studiez si nu pot sa nu ma gindesc oare ce am facut sa merit o asa minune. Cu exceptia momentelor cind urla (doru, te inteleg perfect), este un copil minunat. Cuvintele nu pot exprima intotdeauna miracolul pe care-l traim... As vrea sa opresc timpul in loc ca sa pot sa aud mai mult de ce, s-o vad alergind spre mine cu minutele larg deschise de parca ar vrea sa cuprinda in ele intreg universul, sa ma pupe pina simt ca-mi amortesc obrajii, sa ma stringa-n brate pina simt ca-mi pierd rasuflarea, s-o aud mai des soptind in miez de noapte "mami, nu dormi, da? ma veghezi, da?", sa ma uit infinit de mult in ochisorii ei albastri.
Azi sint in butoiul cu melancolie.
Sabina spune:
oooh, Carmen, sa stii ca si eu simt la fel.Mai ales ca iar am stat 10 zile una fara alta si cand m-a vazut vineri la Busteni a ramas mai intai interzisa...a fost prea mult pt ea...dupa care m-a luat in brate si m-a pupat vreo juma de ora, si m-a rugat sa n-o mai las singura fara mine....
Rayu, hahahhaaa, chiar asa, bine ti-a zis-o:))
Doruletz...petrecere frumoasa si s-aveti liniste, poate atat nisip si noutati s-o capteze pe Gepetuta urlatoare:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Miha, e bun Canonul ala, cica mai fara suflet asa:), dar ai sa inveti cu el.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
ce aveti frate, ia iesiti din butoiu ala Carmen, si mie imi trece cateodata gandu asta prin cap, cred ca toti il avem uneori. Da' io sunt de parere ca despartirile sunt facute doar pentru ca bucuria regasirii sa fie si mai mare iar daca timpul petrecut impreuna cu cei dragi e limitat atunci il apreciem si mai mult si incercam sa-l facem si mai placut. Abia atunci cand cineva iti lipseste ii vei aprecia cu adevarat prezenta, uite ca stie Sofia ce stie.
Drum bun si petrecere frumoasa la munte!
Io trecusem ca sa spui ca abia acu citii www.evz.ro/article.php?artid=279386" target="_blank">stirea asta care spune ca se apucara popii sa numere amantele / amantii enoriasilor Lume nacajita rau, rau iauz cica
"Ne-a explicat parintele cum sta treaba. Noi ne formam echipe de consilieri si mergem la fiecare casa si le cerem atat la barbati, cat si la femei sa declare daca au relatii aiurea si nu sunt seriosi. Este o cerinta de la Mitropolie si noi ne conformam.
[...]
Ni s-a spus la biserica faptul ca daca ai amant sau amanta trebuie sa declari si sa dai semnatura pentru cele ce le spui acolo. Mi se pare o idee buna care le-a venit celor ce vor sa puna ordine in viata tineretului, deoarece unii traiesc in concubinaj sau in alte feluri", a spus Elena Mihai, care a semnat deja in tabel.
muhahahaha, sunt dusi cu pluta fratilor nu mai scapa niciunu
Si un www.expres.ro/article.php?artid=279533" target="_blank">alt articol inspirat de stirea de mai sus dar care dovedeste ca totusi majoritatea a ramas deocamdata sanatoasa la minte, din fericire...
Lilanda, tu pe unde umblasi azi?
Gata, bonne nuit
Irimell spune:
Rayu, delicioasa fata...Ce mai face Bubu la gradinita?
Doruletz, in poza cu mincarica este asa: in coltul din dreapta-sus e tempura, un fel de legume pane; sub ele e sushi si sosul de soia, un pic de wasabi si crizantema (care mie nu-mi place, pentru ca e amara); in stinga-sus e un pestic pe nume saba (cred ca mackerel) care are pielicica albastruie si se zice ca e foarte sanatos, alaturi de el un pic de salata de cartofi cu maioneza; coltul din stinga jos are fasole verde, carne de porc si niste legume pastoase (nu stiu cum se numesc). In mijlocul platoului e frunza de artar japonez care ar fi trebuit sa fie rosie, insa acolo in sud se fac mai tirziu frunzele. Iar supica care se vede in poza e cu tofu, ceapa, paste si carne de pui. In cutia alba e un fel de salata de scoici...Gata meniul...Gata bagajele?
Sint in stare de soc, pentru ca luni eram in mineca scurta si azi a venit iarna si am trecut la puf. Asa cevaaa...
Seara buna si calduroasa!
Irimell spune:
Aaaa, ca mi-am adus aminte...La multi ani, Miha! si tot ce iti doreste inimioara!
Noroc si sanatate!