"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara! Vad ca ati baut din motive serioase...Noroc la toata lumea si sa va fie intr-un ceas bun (jobul, compozitia, vindecarea, etc)!

Va tot vad vorbind de vreme rece si ninsori si mi se face dor de un ski sau de o bataie cu zapada. Si cred ca tot din cauza subiectului adolescentin( sau o fi virsta?) imi aduc aminte de tabara de la Babele, poker pe porunci, revelioane la Busteni si Predeal...parca a trecut un veac de atunci.

Omuletul roz e demential, mai ramine sa-mi inchipui cum e sonorul. Pupici pe obrajori!

Am avut azi botezul si a fost dragut piciul, cuminte si atent la ce se intimpla in jurul lui. Nu prea stiam noi ce avem de facut si nici parintii bebicului, asa ca ne-a tot dirijat preotul si pina la urma s-a terminat cu bine. De poze trebuie sa facem rost, ca degeaba ne-am luat camera ca nu avea cine sa o foloseasca, doar aveam miinile ocupate.

Voljena, vacanta frumoasa si tie si fetitei.

Condamnarea lui Sadam si pe mine m-a facut sa-mi amintesc de acel circ. Atunci nu mi s-a parut atit de barbar si nici nu realizam ca exista pedeapsa cu moartea, insa acum realizez cit de groaznic e. Mi-am adus aminte si de australianul prins cu droguri in tranzit prin Singapore si care a fost condamnat si executat, fara vreun drept de apel. Ar trebui sa existe niste diferentieri intre sentintele astea...

Plec miine in excursie mai spre sud, dar revin pe seara...

Va pup si o saptamina frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dimineata:)

La Busteni e iarna foarte frumoasa, din pacate noi plecam la Bucuresti in dupaamiaza asta.

Lil, 2 chestiuni;-)
1.M-a ingrasat barbatu la loc tot ce-am slabit compunand, deci cred ca trec pe disociat de maine;-))))))))))
2.O sa raspund la subiectul tau, nu e ce discutasem noi mai demult, da le legam noi:)) acu insa nu am timp sa scriu ceva coerent:)

Miha, referitor la aparat foto, sa stii ca am discutat cu amicu meu si el zice ca poti sa iei Zenitul, se cam strica, dar cica se repara usor:)))
El te sfatuieste mai dregaba la un Praktica.

Irimellu, si noi aici in famile dezbatem barbarisumul secolului 21.Dincolo de motivele mele religioase, condamnarea la moarte mi se pare de un primitivism infiorator:(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Pe langa barbarismul condamnarii la moarte in general, moartea prin spanzuratoare este scoasa direct din inima evului mediu.

Aseara am vazut un film absolut superb, www.imdb.com/title/tt0366780/" target="_blank">MirrorMask, este mai mult decat recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hello la toata lumea... mda... barbarism, io-s impotriva pedepsei cu moartea in general, dar la cazul asta special strang din dinti si zic ca e necesar...

pisi- acum zici de film? aseara am dat o raita pe amazon si pe e-bay si am bagat o traista de dvd-uri (arizona dream, sophie scholl - pe mana lilandei merg cu incredere, piratii din caraibe 1 si 2, cutitul in apa, vremea tiganilor, underground, tata in calatorie de biznis, pisica neagra pisica alba, iti amintesti dolly bell)... am vazut 'borat' si are muzica de bregovic si m-a luat asa o nostalgie...bregovic... bijelo dugme... kusturica...eee... borat mie mi-a placut, drept ca io nu-s PC... asa ca am ras... nu stiu cat este aranjat pt filmare si cat este spontan dar are un stil propriu impins la absurd, atat de absurd ca devine ilar.

zapada va rog sa o pastrati pe toata, nu vreau nici macar un fulg iarna asta...

lilanda - merci din suflet! la un pas a fost ilie sa aiba compania carinei o saptamana intreaga... da' am uitat sa intreb - ii plac blondele? s-a milostivit mama unei colege pan' la urma sa o ia (recunosc ca am bagat textul lacramos ca merg in romania la analize si nu pot sa o iau )... dar oricum am dormit linistita pan' s-a hotarat ii spusesem si fie-mii si m-a intrebat daca o vand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

voljena, cu siguranta ii plac blondele...si nu numai Bine ca rezolvasi, ca sa mergi linistita la analize :-)) De Borat am citit si io pe-aici, cum ca e atit de grotesc, incit n-ai altceva de facut decit sa rizi (am inteles io bine ca o face pe antisemitu' in film??? Fiindca danejii se intreaba cind e permis antisemitismul...e Ok atunci cind vine de le evrei??) pisi-pis, suna interesant filmul ala!!
Irimell, sa-ti fie de bine botezul si sa-mi arati cind faci rost de poze

Printre altele, fui un pachet de nervi azi!! Imi disparu' mobilu, in juma de ora, in pauza de masa, cit lipsii de la calculator...si ma gindisem ieri sa-mi fac un backup ....si mi-era si draaaag, avea si radio ..uuuuofff
va pup
ps Sabina

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

se pare ca nu e ok cand vine de la evrei... el vorbeste ebraica in film (pe langa vreo 2 vorbe poloneze) deci e un fel de sa-i lasam sa creada ca fac ei misto de noi dar de fapt noi suntem in control... si totusi am inteles ca a primit amenintari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

seara!
lil'...uof-uof, mai-mai...cum sa-ti dispara bre mobailu' in danezia? E multi romani pe-acolo??? Imi pare rau...

irirmell, sa-ti traiasca finutul! Pe unde ai colindat ieri?

voljena, asa gandii si io...ca in "cazul in cauza" cu Saddam, e necesar! Nici eu nu-s adepta pedepsei cu moartea, dar poate e mai mare sadism sa lasi condamnatul sa se chinuie ani de zile in inchisoare, nu?

sabinuts, gata compozitia? Nu de prajitura :)).
Mersi de sfaturi, pana la urma m-am gandit si razgandit, cum nu am gasit nici un Praktica am luat un Canon, mai scump dar sper mai bun. Azi l-a pus tipul la posta, pe sfarsitul saptamanii sper sa-l am!

Gata, fug sa scot copila mica din vana, ca inca e dependenta de mine, doar cu atat, ca de spalat se spala singura .
PUP!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
multumim de complimentele acordate cu generozitate primatei urlatoare.Io totusi continui sa nu va doresc sa auziti sonorul, va asigur ca asta produce mult mai multi decibeli decat cele mai negre cosmaruri...

irimell, ma bucur sa te vad. Sa ne pui poze cu finutzu si cu excursia din sud, unde fuserati?
voljena, intelesei ca vrei sa scapi de fetitz (facem schimb? ) pentru o vreme. Aci ar fi fost cea mai dreapta linie da' plecam si noi vineri in tarile calde asa ca doar pisoii ar fi putut s-o pazeasca de tentatiile pariziene.

Mihaela, sa-ti stapanesti sanatoasa canonu si sa profitam si noi de pozele facute cu el!
lilanda, pai tu lasi telefonu singur in birou? sau il uitasi? e dezagreabil momentu da' poate e ocazia sa pui o vorba buna la Mos Craciun.

Despre pedeapsa cu moartea, si io zic ca aia nu e pedeapsa, e doar o razbunare barbara. Chiar si fata de actele lui Saddam. "Legea spune sa nu ucidem. Si cum o aplicam? Ucigand" (asta nu e de la mine, a zis-o unu, Victor Hugo)

Asa cum zisei, noi ne pregatim de plaja si drept urmare scotocii toate magazinele dupe sanadalute de cupil, costumase de baie si palariute de soare. Muhahahaha, nimic n-am gasit, nada de nada, peste tot doar paltoane, blanitze, sosoni, caciuli si costume de ski! pana la urma dadui de o pereche de sandale uitata pe un raft, i le luai p'alea ce daca erau cu 2 numere mai mari! restu om gasi si p'acolo ca doar tot Franta se cheama chiar daca e pe partea ailalta a oceanului. Uite www.deshotelsetdesiles.com/images/interface/fr/hotel-guadeloupe-diaporama-16-gd.jpg" target="_blank">acilea o sa fim peste fro 3 zile si vreo 10 ore de zbor, de abia astept sa ma prajesc ca iguana la soare

Rayu, ce faci, incepusi noul job? va mai gandirati la vacante?

gata, mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

doruletz, voljena, vacantza placuta!
io oi lua niste vitamine in loc de :-)

cica Borat l-a plagiat pe Mahir Cagri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Lil, trebuie sa-i zici lui Mosu’ sa-ti aduca unul nou, poate de o generatie si mai tinara, poate chiar unul care ‘tipa’.

Am fost la www.jnto.go.jp/eng/map/057_Shirahama.html" target="_blank"> Shirahama la ocean, zona renumita pentru multitudinea de hot springs si plaje, www.nanki-shirahama.com/" target="_blank">relief stincos si pesteri. In hot spring nu m-am putut balaci, pentru ca-mi face iar ‘vertebratu’ figuri, dar am auzit ca e unul mai rece chiar in buza oceanului si o sa incerc sa merg altadata acolo. Am vizitat un parc-rezervatie al unui botanist japonez renumit, care a lucrat mai mult pentru British Museum decit local, apoi ne-am plimbat cu liftul in stinci la vizitat de pesteri. Nici nu-mi inchipuiam ca existau si aici pirati, dar uite ca aveau acelasi stil de ‘operare’ si ‘depozitare’. Ceea ce nu am inteles si nu am reusit sa aflu, este cum de piratii aveau ochi albastri. Cel putin statuile aveau ochi albastri. Nu le-o mai fi ajuns vopseaua sau erau de alta natie? Hmmm...
A fost o vreme ciudatica, cu soare si nori pufosi in acelasi timp, insa mi-a incintat ochiul combinatia de umbre si lumini. Mi s-a parut un loc plin de energie pozitiva, asa ca acum stim unde sa mergem sa ne relaxam.

Doruletz, ce bineeeeee arataaaa. Wow, abia astept poze cu omulet balacindu-se si cautind scoici. De peisaje, n-am ce sa mai zic. Suuuper!

O zi buna, va pup!

Ecsz: Miha, sa-l stapinesti sanatoasa si la cit mai multa memorie. Ce Canon ti-ai luat? Ma tenteaza si pe mine unul, dar oscilez intre el si Nikon...

Mergi la inceput