"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vin si eu repede sa ma alatur urarilor, Mihaela, sa ne traiesti si sa faci poze frumoase in continuare!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult de urari! Sa bem asadar: .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La Multi Ani Mihaela!!Hai noroc sa traiesti! da' tort nu ne dai?

irimell, apetisanta descrierea (ca si poza), imi facusi pofta de gusturi exotice. las ca o sa pozez si io bananele prajite de le-oi manca p'acolo

Ia sa vedem daca vin acus iesencele sa-si apere urbea: www.cotidianul.ro/index.php?id=7798&art=20025&cHash=016f7d10ee" target="_blank">cica intre 9-30 octombrie, s-a desfasurat proiectul „Iasi, identitatea unui oras“, organizat de Institutul Cultural Francez din Iasi in colaborare cu Centrul Goethe.
Lilandaa, vino incoa bre sa vezi cum a desenat asta targul moldovinesc:

Graficianul Sorin Tara a realizat citeva lucrari provocatoare, una dintre ele reprezentind-o pe Sfinta Parascheva pe eticheta unei sticle de votca aflate intr-un prezervativ inaripat, alta cu Stefan cel Mare ca betiv intr-o gara, cu calul pascind din niste tomberoane, in alta se leaga de zimbrul de pe stema Moldovei, pe care il deseneaza ca pe o vaca.

Mie imi placu sticla de vodca

Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
Trec pe fuga sa beau un paharel in cinstea Mihaelei (La Multi Ani fericiti ) si sa va zic ccc ca intru miine mai pe indelete sa va povestesc ce si cum am inventat io iar farfuria adinca Is frinta de oboseala si stresata de deadlinuri, dar cum miine se duce unul, vine decompresia..
Va pupez si va urez somn usor!!!
PS voljena, drum bun si vacanta placuta!!! (lui doruletz ii zic io miine vreo doua despre insula aia :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

La Multi Ani! La Multi Ani! La Multi Ani!

Voljena vacanta placuta!

O sa fac si eu revista presei astazi, ca nu ma pot abtine.
De azi dimineata nu mai am dubii din ce "rasa" or sa faca parte urmasii mei, ca vorba ceea, doar mi-s deja tall, slim, healthy, attractive, intelligent, and creative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

La multi ani! särbätoritei/lor (?), vacantä pläcutä si vreme frumoasä, felicitäri pt. jobb, pt copii frumosi si isteti, pt. mamici iubitoare, pt. poze si povesti de cälätorie, empatie pt cei cu deadlines pt. cä stiu ce inseamnä ... am cuprins tot? .... dacä nu ... mai las pe altä datä.

Dupä o turä prin Skåne si o intalnire cu daneza am avut nevoie de refacere ... Apoi am intalnit o persoanä cu numele de Jesus care nu pärea totusi coboratä din ceruri. Si inapoi in cotidian ...

Azi, zi cu soare si searä geroasä ... parcä incep sä mä gandesc si eu la tärile calde, la plaja doruletzului ...

Incerc sä tin aproape ...

Mergi la inceput

Bonsir
Pfuiii...nici nu-mi vine sa cred ca vine vikendu', iar miine am programt si-un chiul mic, de refacere. Is pe la jumatea proiectului ala cu brutarii, am avut de realizat pina acum niste prototipuri, dintre care unul de utilaj...si dupa ce l-am bibilit frumos, in echipa, pe prototipu' utilaj , merseram la brutaru' nostru...ca sa zica: "Ia uite, am vazut asta in revista de unelte din mai!!" si ne-a aratat omu' revista!! Sa va mai spun ca si interfata si principiul de functionare erau la fel???

Vazui pozele din Japonica...tare frumos tre' sa fie...insa pozele de la Iasi nu le pot deschide, na :-))
Alminteri, ma gindesc cu invidie la insula aia frantuza de peste ocean, mai ales ca tre' sa fie vreme buna S-ar putea sa plec si io freo 3 zile ( da' mai incolo), pe o insula acile-asa, Lolland, la rizarci...da' mai bine puneau rizarciu, mai la vara-ncolo
Hai ca ma duc la cina...si mai viu io :-)
(pisi...pusei si io mai demult link la noua impartire rasiala a lumii...da' fara comentarii

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doruletz, eu am fost la expozitia cu pricina, nici urma de sticla de vodca, o fi disparut in vreun dulap, sau o fi "ras-o" cineva cu tot cu eticheta
ideea e interesanta, "drumul spre casa" facut din imagini, de ex.
realizarea insa nu-i chiar grozava, am vazut multe fotografii mai inspirate. dar e altceva si e fain ca se mai scutura praful pe ici pe colo.
cit despre ideile tinerilor artisti, chiar nu prea am ce zice decit daca-mi plac sau nu, nu pot domne sa ma leg deloc, da' deloc de viziunile lor artistice.
mai multe despre proiect sint in dilema in numarul asta http://www.dilemaveche.ro/index.php?cmd=numar&nr=144
mie personal mi-au placut mai mult gradinile timisoarei.

ca sa fie tacimul complet, mai zic ca-s de loc din orasul cu amantele pe raboj

sa nu uit: la multi ani, frumosi si buni, Mihaela

si vacante placute plimbaretilor

Mergi la inceput

Am revenit
Pusei si niste poze cu www.dropshots.com/day.php?userid=183018&cdate=20061106" target="_blank">Pisa (alea de pe camera de unica folosinta, caci cardul fuse definitiv compromis).
Salmida, sa-ti fie de bine turu'...ca daneza nu cred (vazui si io cum vorbesc aia prin Skåne si nu-i chiar rau!! Sa auzi cum suna sonderjysk!!! )
Intre timp, ma lamurii si cu proiectul de la Iasi....insa s-a diluat Dilema sau mi se pare mie? Cum bre, sa ofere un proiect artistic raspunsuri la intrebari de identitate sociala??? Si apoi articolul cu www.dilemaveche.ro/index.php?nr=144&cmd=articol&id=4178" target="_blank">Jiji Europarlamentrau', desi are potential, e subtirel tare!!!...da' mai citesc, poate imi schimb totusi impresia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salut, salut!
eu am intrat in vartej...si ce bine e!
Am in curand examen la doctorat, deci scuzati absentele.

Pe 26 noiembrie am si concert cu piesa cea noua...si v-am mai zis eu parca, nu?
si expozitie de foto...si sunt necajita rau, ca nu=mi pot umbla in computer, am scris la know-how, poate sa ma ajute careva(bombi, dorulet..aaaah, stai ca doruleata emigreaza de la grizaie:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput