"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela_s spune:
Asa e lil', analizele au iesit super bune (speram si io la o lipsa de Ca, Fe...ceva acolo, sa iau medicamente si sa-mi revin) si zau ca le-am facut pe toate...fro 3 tuburi de sange imi scoasera, la indicatiile pretioase ale consortului. Concluzia: ramane pasarica bine ancorata pe vaporu' in deriva.
dorulets, la noi nu gasesc castane glasate :(((...dar incerc cu ciucalata de pom...insa mi-i teama de kg in plus ...
Noa va tzuk!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonsoir!!!
...pfffuiii, scapai si de ziua de azi
mihaela, bine ca ti-au iesit bine analizele, asa ca pasarica e inofensiva ca, la o adica, deriva se poate corecta :-))
Nici acilea nu-s castane si, daca-ti mai amintesti doruletz, primele de le mincai la viata mea au fost alea de la Luvru Da' un kil de trufe belgine, parc-as baga in mine!!
Cit despre salariile alea ...puhahaha..ma gindesc ca poate ala de la Business Objects chiar merita
Hai sa vedeti cele mai horror operatii estetice(asteptati vreo citeva secunde sa se deschida galeria cu pricina)....doamna aia de societate de la sfirsit e ceva de nevazut a doua oara...brrr ...sa remarcati si gaura dintre sini a lui Torri Spelling..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
bonsoir
brr, lilutza ce aratari! mai ales maical da' nici baba versace nu e mai breaza.
Castanele glasate sunt preferatele mele, se mananca de craciun (fac parte din cele 13 deserturi provensale), nu seamana nici un pic cu castanele coapte de se vand pe strada (alea de manca lil acilea), mie alea nu-mi plac. Cautai sa pun o poza si detei peste retete, cica se pot face si www.linternaute.com/femmes/cuisine/recette/305132/1204377040/marrons_glaces.shtml" target="_blank">in casa
Si www.goutsdefrance.com/gdef/inc/image/P036.jpg" target="_blank">cam asa arata. De calorii si de ingrasat nu mai zic nimic
Apropo de trufele belgiene: vazurati ce li www.rtl.be/page/rtlinfo/articles/societearticle/227.aspx?articleid=67372" target="_blank">se intampla aseara la waterzoi? muhahaha, ce pacaleala au luat! aseara canalul national belgian (RTBF) isi intrerupsa programu, aparu prezentatoru de stiri si zisa ca flamanzii si-au declarat independenta si ca Belgia nu mai exista. Dupa aia urmara 'reportaje' in 'direct', cu metrouri care se opresc la 'granita', cu avioane care nu vor sa mai aterizeze la 'straini', in Flandra, politistii sunt pusi sa apere 'frontiere". Transmisera in direct de la palatul regal cica regele Albert fuge (cu elicopteru, hehe). Muhahah, toti au cazut in plasa, a durat vreo 45 de minute 'gluma', abia dupa aia au spus ca e fictiune. II pacalira pana si pe ambasadorii de la Bruxelles iar azi protestara toti, in frunte cu primu ministru care-i facu pe jurnalisti 'iresponsabili'
Altceva: cica peste ocean un nou joc video neocon face valuri, se numeste www.chicagotribune.com/news/columnists/chi-0612140209dec14,1,1702690.column?coll br / =chi-news-col" target="_blank">Left Behind: Eternal Forces. Cica in jocu asta toti crestinii sunt morti si au ajuns in paradis iar jucatoru trebuie sa lupte impotriva antichristului care domneste pe pamant si pe care-l cheama... Nicolae Carpathia
Ca sa castigi puncte trebe sa-i convertesti pe pagani (musulmani, evrei, atei si ce-or mai fi p'acolo) la crestinism, daca nu reuseste convertirea cu vorba buna poti sa-i omori... da' nu prea e indicat ca pierzi puncte. Insa se rezolva daca dupa ce il omori pe necredincios te asezi in genunchi si te rogi la iertare primesti punctele 'spirituale' inapoi. Foarte realist mi se pare mie
mai viu io
Pegasis spune:
dorule, stii cum e asta? cam asa: "When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then, I realized that the Lord doesn't work that way; so I stole one and asked Him to forgive me.”(Erno Philips) Partea proasta e ca jocurile in general sint pentru copii si ca (tot) in general copiii nu prea discern lucrurile astea... E ca si cum le lipim o eticheta pe creier si mai scriem si cu penita ascutita pe ea...
Ce zile de nastere am ratat (iar)? La multi ani tuturor celor pe care (din motive obiective) n-am apucat sa-i felicit. Sa va fie bine si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Uici, chiar daca n-am putut sa scriu sa stii ca am suferit alaturi de tine pt stiu ce inseamna sa pierzi animalul preferat... Sotul meu a batut un drum special de vreo 500 km numa' ca sa ajunga la magazinul de unde cu un an in urma cumparase pisica buclucasa! . Partea draguta este ca ulterior am recuperat originalul si acum avem gemene... da' nu-i bai, doarme fi'mea cu amindoua. Apropo, fratilor cu cite animale ii lasati voi pe copiii vostri sa doarma? Ca io am scandal in fiecare seara -- 2 pisici, Winnie, Lampi, Grohi si Baloo... ma mir ca mai are loc in pat.
Sar de la una la alta, ca nici n-am timp prea mult si vreau sa scriu mai tot ce-mi trece prin minte: citii si io chestia aia cu www.hotnews.ro/articol_61868-Farsa-TV-Televiziunea-publica-belgiana-a-anuntat-secesiunea-tarii-si-plecarea-regelui.htm" target="_blank">farsa televiziunii belgiene. Porcarie mai mare rar mi-a fost sa intilnesc. Imi spune si mie cineva care a fost finalitatea lansarii unui asemenea zvon? Daca americanii fac ceva (cretin) e musai sa-i copiem si noi (i.e. belgienii)? De ce? Ca sa insterizam un popor? Multe lume necajita maica... (ca sa citez din marii clasici ) Asta imi suna asa... ca ei ar da masura tuturor lucrurilor si noi ne facuram si sistem de masurarea a isteriei -- ia sa vedem americanometru sau belgiometru e mai tare?
Da' sa revenim la ale noastre. Cred ca n-am orbu gainilor da' sint aproape sigura ca intr-una din zile il vazui meteoric pe taticul de toma Bravo! Taticule, baga un scris acilea c-am pierdut sirul la boroboatele lu' musiu Toma.
Vroiam sa mai zic ceva Sabinei: belive it or not fusei la concert la Ateneu! Io, aia care n-ajung niciodata. Acu' sa nu-ti inchipui ca l-am chinuit pe consort cu cine stie ce muzici grele -- vazuram concertul Orchestrei Filarmonica 900 din Torino, iar repertoriul -- coloane sonore din filme care au cistigat Oscarul. Mi-a placut tare, chiar daca muzica e mai aproape de comercial decit de clasic. Suna taaaare bine! Ramine sa ajungem si la Casa Radio...
voljena, ma gindii zilele trecute si la tine (dupa cum vedeti am fost tare ocupata sa gindesc ) -- m-apuca groaza cite probleme o sa incep sa am cu fi'mea pe masura ce creste. Esti de acord sa oferi meditatii si guidance pt cei mai noi in meseria de parinte? A mea are niste texte de-acu' si n-are decit 5 ani... Vin vremuri grele.
Sa nu care cumva sa cadeti in pacatul sa va inchipuiti ca mi-am reparat compu'. Neaaahh... Scriu de la servici, azi e mai liber, astept sa plec la o petrecere si diseara mai am una. Greu maica, greu. Cica pe 21 dec il recuperez.
Hai ca mai viu.
lilanda spune:
Bonsoir, ca intuneric ma e
Io avui azi liber, vorba vine, c-am prestat de la domiciliu ... si inca mai am de prestat in weekend, fiindca luni, la prima ora, zbor in delegatie pe insula aia de va povesteam mai demult...dupa aia astept si io Craciunul, ca vorba mihaelei, parca nici n-ar veni. Cel mai sila mi-e ca n-am cumparat nici un cadou nimic si va trebui sa incropesc niste cumparaturi pe ultima suta de metri, la aglomeratie si scumpeturi :-(( Macar cu mincarea stam bine, ca Niels nu mai primi tigai tura asta la cadoul de serviciu, ci cirnati
Hehe..ia sa-i tirmit io belgului, youtubu' cu farsa, ca pe aici nu o difuzara!!!
Mai viu
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
Constat ca poiana e in abstinenta:)
Uof...doruletule,am o veste haioasa pentru matale si xeno,cu dedicatie:))
Bubu a fost ieri cu gradinita la biserica.Cind a luat-o tas-o ,erau educatoarele cu o falca in cer si una in pamin,cica toti copii au stat cuminti si piosi,au cintat,numa pe a mea odrasla au apucat-o pandaliile,cica a darimat p'acolo una alta,a transformat oarecum terenul intr-o pista de curse,ca cica au alergat-o prin biserica,de s-au umplut de rusine:))
In fine...ne-a fost jena,ca e tare salbatica nene...Dar are si o calitate:e expresiva domle!Uitati cam cite mutre a putut sa schimbe in timp record,numa ce am scos aparatul de fotografiat.
Lilule,si eu sint in pom(cred ca ala de Craciun)cu cadourile,ma enerveaza teribil istericalele astea cu goana turbata dupa cadouri inutile si cretine,ca nah,trebuie!
Pegasule,ce ma bucur ca ai aparut!Ca sa nu mai zic de tatalutoma,ohohohoh!!!Mai bine ca mos Craciun aparitia,si tatalutoma chiar exista:)
Mihaela,sa ma tii la curent,si cind se apropie momentul ,sa ma anunti,uokei?Felicitari sotului pentru progrese in swedish,tu nu te apuci ?
Marutza draguta,citesc mereu perlele lui Tudor de la poznasi,am ris cu lacrimi,e demential!!
Si lu Uici vroiam sa-i zic ca am vazut-o la teveu,cred ca a fost prima data in viata mea cind am putut totusi sa o suport pe Mihaela Tatu,ca altfel nu ma topesc dupa personaj.
Mai viu,sa vaz pe cine am uitat.
Si mi-e dor de itsme,asta ca sa stiti
mihaela_s spune:
Da, da piticosenii mei au plecat si stiti cum? Incerc sa fiu cat mai vesela, sa rad cat mai mult si sa muncesc dar sa nu ma stresez si enervez...culmea ca a mers, macar cele 2 zile de pana acum. In rest sunt si eu la fel ca Rayu si lil', fara cumparaturi si nici nu stiu cand le voi face, asta e mai grav, ca nici nu am cu cine lasa copiii ca sa mergem la cumparaturi noi adultii...cred ca vom adopta schema urmatoare: mers in 4 la vizionat, inregistrat ce si cum, facut lista si trimis sotz la cumparaturi. Plus de asta, va trebui sa facem bradul in 23, Ovi va fi de garda in 24, asta inseamna de dimineata de la 9 pana in 25 la ora 9, iar eu singura n-am facut never si nici nu vreau sa impodobesc brad.
Rayu draga mea, iti voi spune negresit ce si cum, cand va fi sa fie. Eu am reusit sa parcurg doar o parte din 3 cat a facut Ovi, am tras la xerox lectiile lui, dar invat singura si daca inteleg cateva cuvinte cand citesc, cu partea vorbit/inteles limba vorbita stau tare nasol :((. Si cu gramatica inca sunt pe nicaieri...Mai rau e ca nu am timp, Ovi merge 4 ore si invata cu profa si normal ca progreseaza. Eh, o sa vina ea si vremea mea :)). Pup bubulina cea expresiva.
Carmen, Silvia doarme cu cate 4-5 jucarii in pat, mai mici, mai mari...inchipuie-ti ca Diana, la cei 10 ani inca mai doarme cu jucarie, ea a ajuns la una bucata :)).
Daca pe tatic l-am adus, pe istme nu pot, poate se-ndura ea sa ne colinde pe-aici...si Alba...mie mi-e dor de ambele canadience!
Un we calduros va doresc!
Mihaela si fetele mele
mihaela_s spune:
Tot io...nu m-a deranjat nimeni?
lil' bafta luni!
La noi nimic nou...nici stirile nu avui timp sa le citesc...am 2 copii bolnavi acasa, mi-ajunge!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
neatza
io sunt ocupata ca iar sunt pe post de ghid parizian pentru neste pretini care venira sa petreaca "un weekend romantic la paris". si taman acu cand e o mare de oameni pe la obiectivele importante, ieri nici nu puturam sa vedem vitrinele de la Lafayette, se imbulzeau 1 milion de persoane acolo, fratilor, faceau slalom printre masini.
Rayu, e mortala bubu si expresiile ei, de unde le-o scoate? le studiaza in oglinda? imi placu si camera ei, ce frumos e decorata si ce fruumos doarme ea in patut! iar masuta d'aia de pitic ii luaram si noi lu gepeta sa se joace cu pretenu ei Polin!
Cat despre comportamentul din biserica nu pot decat sa-i mai admir inca odata precocitatea, a simtit ea ca i se atenteaza la libertatea de gandire si de miscare, bravo boubou! Uite si www.400monkeys.com/God/" target="_blank">cadou'de la mine (si de la xeno ca el imi dete adresa)
mai viu io
Adela99 spune:
naziua!
56 n4 va 0a5 deran1ez ca 05/a0 fac4t cad64 4n 6c s5 45ate asa scr5e, dac n4 a-as -e tastat4ra ,,, c5ne 6 f5 5nventat/6
si acum traducerea
io nu va mai deranjez ca mi-am facut cadou un pc si are o tastatura afurisita
sarbatori fericite!