"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 28
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Nici io nu va mai deranjez vreo doo zile, din motiv de munca fortata-la-mare-distanta-de- domiciliu!! ...da' de miercuri sint in vacanta pina pe 8-asa, anul viitor !!
Ieri, printre picaturi am reusit sa cumpar si cadourile (mai ramase soacra fara, ca vru cleste de taiat unghii la ciine si ala trebe' achizitionat de la nu-s ce magazin special)...asa ca mai ramine smotrul de rigoare
Alminteri va pup duios si va urez spor la tastaturi sau alte cele
PS...bubu pozeaza exact ca o fotomodea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
am pierdut potaia lu Wiciiii
ma batui cu unu in licitatii insa ajunsa cutu la un pret la care daca mai puneai si taxele postale luai trei haite de dulai de rasa! incredibil, pentru o potaie folosita. Fu prima mea experienta pe ebay, acu macar stiu ca licitatiile nu-s de mine, imi detera palipatii, mai ceva ca trenuletzu groazei.
Adela, cum adica 'ne deranjezi'?Lasa bre ca intelegem noi si cu functiile alea gresite, tu scrie ca restu avem noi grija, ne facem decodor daca trebe. taman acu cand, din cate inteleg, ai calculator propriu si deci cade scuza cu adolescentul chatist?
gata, mai viu io, noapte buna
bombi spune:
Sorry pt cutu. Am vrut ieri sa va dau ieri niste indicatii ca am vazut ca va calcati pe picioare, dar nu mi-a mers laptopul ...
Oricum, nenea ala parea foarte hotarit sa-l aiba (la 11 licitase 5 eur, la 19 15, iar cu 2 minute inainte de sfirsitul licitatiei x > 27). Saraca doru, ai muncit ceva aseara ca in 4 minute sa urce pretul de la 6 la 27.5 ...
mara03 spune:
salutare, salutare ;-)))
multumim de urari pentru tudor si ionu'. ziua lu' ionu a fost ieri asa ca sampanie mai este. poftiti!
mihaela, tudor e bine acum, si-a revenit si psihic insa tot nu ma lasa sa-i umblu acolo si mi-e frica sa nu se prinda pielicica la loc. oricum, medicul pediatru de la cluj mi-a zis sa nu-i mai umblu deloc acolo, asa ca ma consolez cu ce-a spus el.
la gradinita s-a obisnuit incredibil de repede. si doamna educatoare ni-l lauda in fiecare zi ca e foarte receptiv, ca e foarte cuminte... a avut pana si serbare. au fost o incantare copilasii. o sa pun si cateva poze cand am timp.
in rest alergam si noi dupa cadouri, pentru tudor n-am gasit nimic care sa-mi placa si sa intruneasca ccc cam aceleasi conditii de care vorbea doruletz membruletz. am cautat pe site-uri, prin magazine, am ajuns pana la brasov si tot nimic. pe viitor cred ca o sa apelez la ajutorul vostru, a celor de afara sa-mi comandati jucarii ;-))).
si apropo de cautari febrile, de cand am auzit de la voi de morometii pe dvd il caut intr-o veselie si nu-l gasesc. la carrefour am vazut o groaza de filme romanesti dar morometii nu si nu.
rayu, bubu e o frumusete si-o dulce. si rochita aia maro cu bulinute roz e bestiala.
acum fug, ca ma chinui de o ora sa scriu mesajul asta si-ar fi cazul sa mai si muncesc ceva.
arboria spune:
quote:
Originally posted by bombi
Oricum, nenea ala parea foarte hotarit sa-l aiba (la 11 licitase 5 eur, la 19 15, iar cu 2 minute inainte de sfirsitul licitatiei x > 27). Saraca doru, ai muncit ceva aseara ca in 4 minute sa urce pretul de la 6 la 27.5 ...
culmea ar fi ca doru sa fi licitat cu cineva care voia catelul tot pentru witchie
mara, ce jucarie isi doreste tudorel?
mihaela_s spune:
La noi in oras se deschise primul hipermarket, se cheama Real si e din lantul Metro, dar muuuuult mai civilizat si mai mare. Asa ca ne pierduram vreo 3 ore pe-acolo si am gasit multe lucruri faine. Insa cu copiii dupa noi n-am putut lua nimic. Ramane sa-l deleg pe moshu' sa mearga singur si sa ia cam ce crede el...
Fetele sunt mai binisor, am ost cu Diana azi la optica si de maine mai am o ochelarista in casa . E mioapa si va trebui sa poarte ochelarii permanent.
mara, ma bucur ca Tudor e ok, lasa ca o sa mai uite el...
Sa pui neaparat poze, abia astept sa-l vad.
Silvia are serbare joi, deja stiu tot repertoriul .
wici, imi pare rau pentru cutzu :((.
Va pup,mai trec io...
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
arboriq, asa e. cu tasta aia am probleme. as scoate-o din functiune, da' m-am prins ca daca e apasata tot timpu, e ca si cum n-ar exista.
doruletz, lilutz o scos-o prima data p-aia cu deranjatu' :-)
io nu prea am ce va povesti decat ca astept zilele libere. de vineri pana-n 8 ianuarie is libera
mara03 spune:
naseara dragilor ;-)))
am pus cateva poze de la serbare...doar cateva ca au iesit cam prost. cred ca n-am stiut sa setez aparatul cum trebuie...
arborico, tudor isi doreste orice, numai masinuta sa fie dar nu ma iau eu dupa el deocamdata.
doruletz spune:
nseara
bombi, pai daca tu te pricepi sa ebayesti trebuia sa vii cu sfaturi ieri ca io fusei pe dinafara, habar n-aveam ce sa fac. Da' oricum, vorba ta, bine ca nu ma pricepui mai mult ca ala ar fi licitat si 50 probabil iar io nu ma mai gandeam la nimic ocupata fiind sa tot introduc cifre!Ar fi devenit chiar indecent pretzu potaii.
mara, ce mare se facu tudor, deja ajunsa la serbari!!si e tare frumusel, dealtfel vazui in poze ca roiesc admiratoarele .
Nu-mi mai amintii de jucarii, io i-am luat deja o gramada din cele mai diferite, de la culori comestibile la tastatura de calculator insa mi-e groaza de clipa cand o sa o vad aruncandu-le cat colo fara sa le bage in seama si intorcandu-se la "jucaria" ei preferata: scotoceala in cosul de gunoi
adelucci, ce vacanta e aia bre la voi pana pe 8?? Ce boierie, noi acia avem doar 2 zile, 25 si 1 ianuarie, sa mai zica vreunu ca nu se munceste in fr.
da' irimell pe unde o umbla?
Fratilor, pretenii mei care venira "intr-un weekend romantic la paris" ma sunara adineauri ca...pierdura avionu' cascand gura prin magazinele din aeroport Era cat p'aci sa plec sa-i recuperez da' pana la urma se dusera la un hotel aproape de aeroport ca sa fie maine aproape de start. Asa cevaaa
mai viu io